Dreamdancer είπε:H ολη φαση μου θυμιζει παλια διαφημιση του...Ultrex.
Mπαμπης:Δεν με ικανοποιει ο ηχος της strat μου....ακουγεται σαν λασπη και δεν..μπορω να εκφραστω.
Ειδικος 1:Alderακι δοκιμασες?
Μπαμπης:Oχι!!!!!!!
Ειδικος 1:Δοκιμασε Alderακι και θα δεις!!
Μετα την εφαρμογη....
Μπαμπης:Nαι ναι ειχες δικιο τελικα τι σκασιμο,τι αποκριση στις πενιες..μερα με τη νυχτα
Ειδικος 1Φουσκωνοντας σαν παγωνι που μετεδωσε την σοφια του) Ειδες που στα λεγα? η διαφορα ειναι τιτανοτεραστια.
Ειδικος 2: (Ξυλολογος-αφροδισιολογος και ολιγον ηλεκτρολογος) Μα καλα ρε μπαμπη ειναι δυνατον? που πας με basswood τοσο καιρο? γιαυτο δεν μπορουσες να παιξεις.
Αμοιρος γνωστος και περαστικος:Σκεφτεται..."Τι λενε ρε αυτοι...τι ιδιες μαλα.ιες με το ιδιο τροπο και τον ιδιο ηχο παιζει αυτος ο Μπαμπης εδω και μια δεκαετια...τι διαφορες λενε αυτοι εδω"
αλλα οταν ερωτηθει για να μη φανει και ασχετουλης και οχι μερος της toneκλικας:Ωραιος ρε συ Μπαμπη....με το Alder αναπνευσε η ...κιθαρα ;D.
Αφού λοιπόν εσυ ανήκεις στην "άλλη κατηγορία", αυτή που "στρώνει κώλο για να βελτιώσει τον ήχο", ανέβασε ένα κλιπ, ένα βίντεο, κάτι για να δούμε τον ήχο που εξασκήθηκες για να βελτιώσεις όλα αυτά τα χρόνια, μιας και δεν ανήκες στην κατηγορία της..."toneκλίκας"...Το να στρωσει κωλο ο Μπαμπης να εξασκηθει για να βελτιωσει τον ηχο του δεν μπαινει καν στην...εξισωση...αυτα ειναι...gay και δυναμιτιζουν την εκφραση...ειναι ψιλα γραμματα. ;D
Κοιτάω στο ebay μια λεσπώλ του 1859 από μπαςκαιειναιγουντ και δεν ξέρω αν θα βγάζει καλά μεσαία...marathon είπε:...δεν κατάλαβες τίποτα, εεε ;D
Βρε Ανέστη, άνοιξε κανένα σοβαρό θέμα όπως, "πόσο μεγάλο ρόλο παίζει ο ενισχυτής στον ήχο μου". και εδώ είμαστε.marathon είπε:Εγώ θα ανοίξω καινούργιο θέμα…αλλά τη Παρασκευή…"επιτέλους λαϊκοί ρυθμοί για Korg και όχι μόνο"…
Μα τη Παναγία, το έλυσα!!!!! ;D ;D
fusiongtr είπε:Βρε Ανέστη, άνοιξε κανένα σοβαρό θέμα όπως, "πόσο μεγάλο ρόλο παίζει ο ενισχυτής στον ήχο μου". και εδώ είμαστε.Εγώ θα ανοίξω καινούργιο θέμα…αλλά τη Παρασκευή…"επιτέλους λαϊκοί ρυθμοί για Korg και όχι μόνο"…
Μα τη Παναγία, το έλυσα!!!!! ;D ;D
Έχω και video από το youtube να βάλω (σοβαρά μιλάω)!
Και ομως, πολλα Moog οπως το flagship τους Voyager, ειναι κατασκευασμενα τουλαχιστον κατα το ημισυ απο ξυλο.theoctapus είπε:Φαντάσου τα Moog να ήταν ξύλινα, η τέλεια καταιγίδα.
Ακου ερωτηση. Καθε φορα απο τις ποσες που εχει ανοιξει τετοιο θεμα παντα δεν βγαζουμε ακρη;JohnGam είπε:Βγάλαμε άκρη τελικά?
Εγώ πιστεύω πως πλησιάσαμε πάρα πολύ αυτή τη φορά...SPYROID είπε:Ακου ερωτηση. Καθε φορα απο τις ποσες που εχει ανοιξει τετοιο θεμα παντα δεν βγαζουμε ακρη;Βγάλαμε άκρη τελικά?
ideakostas?Superfunk είπε:ο Αουδιοχωστας δεν ειναι urban legend,ειναι ΙΔΕΑ και ως ιδεα δεν πιανεται με τιποτα.
Για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω παρουσιαζεις τα σωματα της GFS ως... υποδεεστερα των Warmoth....εχω φτιαξει αρκετες tele με τα ΠΑΝΑΛΑΦΡΑ pawlonia bodies της GFS & ειναι ολες ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ,resonant & AKOYΣTIKΑ απιστευτα δυνατες (σαν ακουστικες κιθαρες) λογω του πολυ χαμηλου βαρους (μια τελε απο τετοιο...κΣυλο ειναι συνηθως γυρω στις 6 lbs!!!)warmoth vs GFS
και εγώ δεν καταλαβαίνω...τα "standar" ξύλα έχουν και standar τιμές...αυτό που διαφοροποιεί τις τιμές είναι τα μη standar specks, τα μη standar βαψίματα ή τα μη standar ξύλα στο φινάλε.Dreamdancer είπε:Αν ομως δεν μπορειτε,νομιζω ειναι χοντρη λαλακια να πληρωνετε δυο και τρια(ισως και παραπανω) επιπλεον κατοσταρικα για solid body σωματα απο "καλο" ξυλο.
Εγω δεν διαφωνω μαζι σου εδω, αλλα γεγονος ειναι οτι θεωρουνται υποδεεστερα απο την κοινη γνωμη, που σημαινει οτι ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει και η αναλογη ηχητικη διαφορα που να το δικαιολογει.Αν το warmoth η το allparts κτλ κτλ κτλ κοστιζει 3 η 4 φορες πανω(η και παραπανω) και δεν μπορεις να το ξεχωρισεις απο ενα gfs ε τοτε τα τζαμπα λεφτα ειναι πολλα για ενα κομματι ξυλο.Superfunk είπε:Για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω παρουσιαζεις τα σωματα της GFS ως... υποδεεστερα των Warmoth....εχω φτιαξει αρκετες tele με τα ΠΑΝΑΛΑΦΡΑ pawlonia bodies της GFS & ειναι ολες ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ,resonant & AKOYΣTIKΑ απιστευτα δυνατες (σαν ακουστικες κιθαρες) λογω του πολυ χαμηλου βαρους (μια τελε απο τετοιο...κΣυλο ειναι συνηθως γυρω στις 6 lbs!!!)warmoth vs GFS