news RIP Superfunk θα μας λείψεις πραγματικά

Όπως και άλλοι που διάβασα παραπάνω έτσι κ εγώ έχω χρόνια που επισκέπτομαι μια στο τόσο το φόρουμ.
Έγραφα λίγο αλλά διάβαζα περισσότερο ειδικά τις εποχές των μεγάλων αναζητήσεων του εξοπλισμού και του ήχου. Γράφω μετά από χρόνια και εγώ σαν φόρο τιμής στον Superfunk.

Η είδηση οτι έφυγε με λυπεί βαθιά και ας τον γνώριζα μόνο από όσα διάβαζα. Με το χαρακτηριστικό του χιούμορ και την εμπιστοσύνη που μου έβγαζε. Συζητώντας κιθαριστικά θέματα με έναν φίλο θα ακουστεί κάπου κάπου "το έχει πεί και ο superfunk" σαν επίκληση στην αυθεντία και σε αναζητήσεις και ερωτήματα περιμέναμε να δούμε κάποιο σχόλιο του.

Ζωή σε εμάς και κάτι ακόμα, πόσο δύσκολο μου έρχεται φίλοι μου όταν φεύγει ένας άνθρωπος και παίρνει μαζί του και ένα κομμάτι από εμένα, που ζούσε εν προκειμένω στο 2009. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αλλά και σε όλη την κοινότητα.

Αξιότιμα μέλη βρίσκομαι στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι ο @Superfunk δεν είναι πια μαζί μας. Το έμαθα πριν από λίγο και έχω συγκλονιστεί. Πολλοί είχαν παρατηρήσει την απουσία του εδώ και κάποιους μήνες, αλλά θεωρήθηκε ότι μπορεί να έκανε ένα break από το forum λόγω υποχρεώσεων.

Δυστυχώς ο Νίκος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή στα τέλη Απριλίου και το μάθαμε μόλις τώρα.

Πραγματικά δεν έχω λόγια...

Όταν με το καλό επιστρέψουμε από τις διακοπές, τον Σεπτέμβρη θα μαζευτούμε να πιούμε μια μπύρα για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός φίλου, συνεργάτη και στυλοβάτη του forum.
Απίστευτο. Έφυγε ένας μοναδικός γνώστης περί των οργάνων & μουσικών θεμάτων. Εξαιρετικά ευγενικός άνθρωπος. Θα τον θυμώμαστε. Respect !

Οχι ρε φιλε!!! Δεν μπορω να το πιστεψω....Μετα το σοκ του audiokosta αλλο ενα τωρα. Τι ειναι η ζωη ρε γμτ...Κουραγιο στους δικους του ανθρωπους...

Αξιότιμα μέλη βρίσκομαι στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι ο @Superfunk δεν είναι πια μαζί μας. Το έμαθα πριν από λίγο και έχω συγκλονιστεί. Πολλοί είχαν παρατηρήσει την απουσία του εδώ και κάποιους μήνες, αλλά θεωρήθηκε ότι μπορεί να έκανε ένα break από το forum λόγω υποχρεώσεων.

Δυστυχώς ο Νίκος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή στα τέλη Απριλίου και το μάθαμε μόλις τώρα.

Όταν με το καλό επιστρέψουμε από τις διακοπές, τον Σεπτέμβρη θα μαζευτούμε να πιούμε μια μπύρα για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός φίλου, συνεργάτη και στυλοβάτη του forum.
Αδυνατώ να το πιστέψω. Καλό ταξίδι Νίκο RIP...

Δεν έχει νόημα να προσθέσω κάτι σε όσα γράφτηκαν προηγουμένως, εκφράζω τα συλληπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του.

Σαν κακόγουστη φάρσα είναι όλο αυτό.... και μάκαρι να ήταν....

Μετα το σοκ του audiokosta αλλο ενα τωρα.
Αυτό ξανά πες το. Με την "υποσημείωση" ότι στην περίπτωση του Κώστα ήμασταν τρόπον τινά πιο "έτοιμοι" για τα νέα.
Στην περίπτωση του Νίκου ήταν "κατακούτελα".

Last edited:
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς του! Η γνώση του ήταν πλούσια και ο χαρακτήρας του στο φόρουμ αυτό σε μια άλλη εποχή, κατά την οποία οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν ανώριμοι διαδικτυακά, ήταν αδαμάντινος. Άκουγα τις δουλειές του έως πρόσφατα στο soundcloud. Πραγματικά με λύπησε αυτή η είδηση. Ας είναι καλά η ψυχή του και ας συνεχίζει να φτιάχνει τη μουσική του στον ουρανό.
Δημήτρης Κουζούλης

RIP Superfunk
Συλλυπητήρια σε αυτούς που αφήνει πίσω.

Σας διαβάζω αραιά και που, πλέον, λόγω έλλειψης χρόνου.
Ήταν εμφανέστατη, όμως, η απουσία του εδώ και πάρα πολύ καιρό, σε σημείο που θεώρησα ότι ήταν μια ακόμη αποχώρηση/αποχή.
Δυστυχώς, έπεσα έξω.
Συλλυπητήρια και κουράγιο στους δικούς του.

😟

Α ρε Νίκο... δεν έχω λόγια..... είμαι συγκλονισμένος... Θέλω να σε αποχαιρετήσω με το πρώτο από τα πολύ λίγα κομμάτια που προλάβαμε και γράψαμε μαζί φιλαράκι. Χαίρομαι πάρα πάρα πολύ που σε γνώρισα...

Παιδιά έχω να μπω στο φόρουμ αιώνες. Οπότε αυτό το ποστ έρχεται σίγουρα πολύ καθυστερημένο. Λυπήθηκα πολύ με την απώλεια του Νίκου. Και συγκινήθηκα πολύ με όλα όσα γράψατε, ιδίως με όσους έσπευσαν σαν και εμένα μετά από καιρό να γράψουν κάτι για τον Νίκο. Όπως είπε ο ez, κάτι δείχνει αυτό.

Με τον Νίκο δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ εκ του σύνεγγυς. Είχαμε δημιουργήσει όμως, κάποτε που ήμουν τακτικός και πολυγραφότατος εδώ, μια ιδιότυπη φορουμική σχέση "δύο όψεων.

Από τη μία διαφωνούσαμε έντονα, κυρίως στα πολιτικά. Πολλοί ίσως προλάβατε τις επικές κόντρες μας στα πολιτικά νήματα -κάπου 2011-13. Αλλά είχαμε κάνει και επικά γόνιμες συζητήσεις εξαιτίας ακριβώς της καλής διάθεσης και των δυο μας -και της ικανότητας να διαχειριζόμαστε την ένταση και τη διαφωνία. Έτσι η επίγευση από τις κουβέντες μας ήταν πάντα θετική (κάποτε μου είχε πει και την ατάκα "αν όλοι οι αριστεροί ήταν ανοιχτόμυαλοι σαν εσένα, θα ψήφιζα αριστερά". Θα σέβεστε!)

Η άλλη όψη ήταν ότι με τον Νίκο συμφωνούσαμε σε πολλά θέματα μουσικής αισθητικής. Μας ένωνε π.χ. η αγάπη για τις τέλε (τι άλλο), για τον Americana - Desert ήχο (δεν εννοώ το στόνερ Desert Rock, αλλά μπάντες τύπου Dream Syndicate, Green On Red, Giant Sand, Wilco κοκ), για τα μουσικά πρότζεκτ του Cave και πολλά άλλα.

Μου κάνει εντύπωση ότι 10-15 χρόνια μετά -και ενώ η κάποτε εντυπωσιακή μνήμη μου έχει φυράνει από το συνδυασμό υπεραπασχόλησης και υπερηλικίας- θυμάμαι πολλές από τις συζητήσεις μας με τον Νίκο. Είχε άποψη και χαρακτήρα - και αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα.

Ίσως δεν έχει νόημα μετά από τόσους μήνες, αλλά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Και εγώ που μάλλον δεν πιστεύω σε κάποια συνέχεια, αλλά όσο μεγαλώνω θα ήθελα να υπάρχει, εύχομαι να τα διαβάζει κάπου όλα αυτά και να γελάει.

Την καλημέρα μου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και την παρέα του noiz. Πάρα πολύ στενάχωρη είδηση
Αντίο Superfunk

Διαφωνήσαμε αρκετές φορές και κάναμε επικούς τσακωμούς. Πολλές φορές απόλυτος και παράλογος, όμως οξυδερκέστατος και είχε το μεγαλείο να αναγνωρίζει τα όποια λάθη του. Μαλάκωσε κι αυτός με τα χρόνια όπως πολλοί από εμάς.

Από ένα σημείο και μετά, σε περισσότερα συμφωνούσαμε παρά διαφωνούσαμε. Σε πολλά πράγματα που αρχικά ακούγονταν εξεζητημένα είχε απόλυτο δίκιο, απλά δε μπορούσα να το καταλάβω τότε αλλά αργότερα όταν απέκτησα τις εμπειρίες που απαιτούντο.

Του άρεσε να είναι ενάντια σε όλους όταν είχε επιχειρήματα και δε φοβόταν να τα βάλει με 10 μαζί όταν ήξερε πως είχε δίκιο. Σε κάποιες θεωρίες του περί μαγνητών και σεταπ ήταν πολύ μπροστά από την εποχή και ήξερε πράγματα που ούτε που φανταζόμασταν οι υπόλοιποι.

Πιστεύω πως ήταν καλός άνθρωπος.

O Superfunk ΗΤΑΝ το Noiz.

Συλληπητήρια στους ανθρώπους του, εύχομαι δύναμη για να αντέξουν την απώλεια.

Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε διαδικτυακέ.

Τρεις ή τέσσερις φορές (γεράματα...) κοντέψαμε να γνωριστούμε από κοντά (πότε Αθήνα, πότε Μόναχο), αλλά πάντα κάτι στράβωνε στο τέλος. Ακόμα και από το φόρουμ και το τηλέφωνο είναι από τους λιγότερους βαρετούς άνθρωπΕς που έχω γνωρίσει. Κουράγιο σε όσους μένουν πίσω.

απεχω και εγω αρκετα χρονια απο το νοιζ...
με λυπη χθες μπηκα και διαβασα τα δυσαρεστα....ο ανθρωπος ηταν πραγματικα πηγη γνωσης ! θυμαμε το 2010 του ειχα στειλει ενα PM με ενα προβλημα που ειχα με μια strat, και μου εδωσε λυση !
το noiz ειναι κυριολεκτικα φτωχοτερο, συλληπητηρια στην οικογενεια του.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back