news RIP Superfunk θα μας λείψεις πραγματικά

Άργησα κι εγώ να το πληροφορηθώ, τεράστιο σοκ.
Σπανίζουν οι άνθρωποι σαν τον Νίκο που σκέφτονται και μιλούν με ευθύτητα και ειλικρίνεια.
Κουράγιο στους οικείους του.

Όπως και άλλοι που διάβασα παραπάνω έτσι κ εγώ έχω χρόνια που επισκέπτομαι μια στο τόσο το φόρουμ.
Έγραφα λίγο αλλά διάβαζα περισσότερο ειδικά τις εποχές των μεγάλων αναζητήσεων του εξοπλισμού και του ήχου. Γράφω μετά από χρόνια και εγώ σαν φόρο τιμής στον Superfunk.

Η είδηση οτι έφυγε με λυπεί βαθιά και ας τον γνώριζα μόνο από όσα διάβαζα. Με το χαρακτηριστικό του χιούμορ και την εμπιστοσύνη που μου έβγαζε. Συζητώντας κιθαριστικά θέματα με έναν φίλο θα ακουστεί κάπου κάπου "το έχει πεί και ο superfunk" σαν επίκληση στην αυθεντία και σε αναζητήσεις και ερωτήματα περιμέναμε να δούμε κάποιο σχόλιο του.

Ζωή σε εμάς και κάτι ακόμα, πόσο δύσκολο μου έρχεται φίλοι μου όταν φεύγει ένας άνθρωπος και παίρνει μαζί του και ένα κομμάτι από εμένα, που ζούσε εν προκειμένω στο 2009. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αλλά και σε όλη την κοινότητα.

Αξιότιμα μέλη βρίσκομαι στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι ο @Superfunk δεν είναι πια μαζί μας. Το έμαθα πριν από λίγο και έχω συγκλονιστεί. Πολλοί είχαν παρατηρήσει την απουσία του εδώ και κάποιους μήνες, αλλά θεωρήθηκε ότι μπορεί να έκανε ένα break από το forum λόγω υποχρεώσεων.

Δυστυχώς ο Νίκος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή στα τέλη Απριλίου και το μάθαμε μόλις τώρα.

Πραγματικά δεν έχω λόγια...

Όταν με το καλό επιστρέψουμε από τις διακοπές, τον Σεπτέμβρη θα μαζευτούμε να πιούμε μια μπύρα για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός φίλου, συνεργάτη και στυλοβάτη του forum.
Απίστευτο. Έφυγε ένας μοναδικός γνώστης περί των οργάνων & μουσικών θεμάτων. Εξαιρετικά ευγενικός άνθρωπος. Θα τον θυμώμαστε. Respect !

Αξιότιμα μέλη βρίσκομαι στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι ο @Superfunk δεν είναι πια μαζί μας. Το έμαθα πριν από λίγο και έχω συγκλονιστεί. Πολλοί είχαν παρατηρήσει την απουσία του εδώ και κάποιους μήνες, αλλά θεωρήθηκε ότι μπορεί να έκανε ένα break από το forum λόγω υποχρεώσεων.

Δυστυχώς ο Νίκος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή στα τέλη Απριλίου και το μάθαμε μόλις τώρα.

Πραγματικά δεν έχω λόγια...

Όταν με το καλό επιστρέψουμε από τις διακοπές, τον Σεπτέμβρη θα μαζευτούμε να πιούμε μια μπύρα για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός φίλου, συνεργάτη και στυλοβάτη του forum.
Αδυνατώ να το πιστέψω. Καλό ταξίδι Νίκο RIP...

Δεν έχει νόημα να προσθέσω κάτι σε όσα γράφτηκαν προηγουμένως, εκφράζω τα συλληπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του.

Σαν κακόγουστη φάρσα είναι όλο αυτό.... και μάκαρι να ήταν....

Μετα το σοκ του audiokosta αλλο ενα τωρα.
Αυτό ξανά πες το. Με την "υποσημείωση" ότι στην περίπτωση του Κώστα ήμασταν τρόπον τινά ποιο "έτοιμοι" για τα νέα.
Στην περίπτωση του Νίκου ήταν "κατακούτελα".

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back