επιστροφη john frusciante

yannisp

Ενεργό μέλος
Πόντοι
218
επιστρεφει ο john frusciante στους red hot chilipeppers.για αλλους θα ειναι η μεγαλη επιστροφη για αλλους απλα ενα "τρικ"του μαρκετινγκ για πωλησεις και μερικα εκατομυρια δολλαρια ακομα$$$$$!!!

Φωτογραφία στο Instagram από Red Hot Chili Peppers • 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 10_28 μ.μ. - Goog...png

Ποιος ξέρει, μπορεί να ξενέρωσε επιτέλους και να συνήλθε ο άνθρωπος! ?

Ποιος ξέρει, μπορεί να ξενέρωσε επιτέλους και να συνήλθε ο άνθρωπος! ?
Μάλλον του 'φαγε όλα τα λεφτά η πρώην και ο αδερφός της...γιατί τα ντράγκια δεν τα 'χει ακουμπήσει από τότε που ήταν στο τσαφ να πεθάνει

Αναφερόμουν στο γενικότερο "existential discomfort", που τον έκανε να βρει καταφύγιο στο rock και τα drugs, αλλά έχεις δίκιο Ledge...Εφυγε όμως από τους Peppers μετά το Stadium Arcadium το 2006 - το τελευταίο πολύ μεγάλο άλμπουμ που έκαναν κτγμ.

Μάλλον του 'φαγε όλα τα λεφτά η πρώην και ο αδερφός της
Έλα, πες κουτσομπολιά δεν το ΄χω καθόλου.

Ο Frusci βρίσκεται στο τοπ 5 των αγαπημένων μου κιθαριστών και αποτελεί αέναη επιρροή και η στάση του αλλά και η μουσική του προσέγγιση. 

Αυτά είναι πραγματικά ωραία νέα.

Κι εμένα από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες.

Έχω ακούσει αρκετά όλες τις προσωπικές του δουλειές και μετά το empyrean λέω «πάει το ‘χασε αυτός».

Σέβομαι απόλυτα τις επιλογές του και ότι ο κάθε καλλιτέχνης επιλέγει αυτός πως θα εκτεθεί προς το κοινό του.

Όμως είναι αμαρτία ρε παιδάκι μου με τέτοια άποψη πάνω στο όργανο κιθάρα να βγάζεις δίσκους χωρίς ίχνος κιθάρας.

Welcome home Johnny

μου άρεσε το σκουφι του στο under the bridge. (αν έπαιζε αυτός)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραίο νέο , αγαπημένος ....Αν επικρατήσει η λογική δεν θα πάω στη συναλία τους το καλοκαίρι λόγω τιμής . Αν με πιάσει το " θέλω να τους δω με Φρουσιαντε " ε θα τα σκάσω ......και θα σκάω 

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ guitar hero  μου.

Το Stadium Arcadium το έιχα λιώσει στο αυτοκίνητο , μακάρι και να μην ήμουν τεμπέλης και να το μελετούσα πιο πολύ. (Ένα κολλητάρι μου είχε βγάλει ΟΛΕΣ τις μπασογραμμές του Flea)

Μακάρι να βγάλουν πάλι καμιά δισκάρα και μακάρι να αξιωθώ να τους δω live με τον Frusci.

Πέρα από την ηχάρα του και την άποψη less is more, στον John μου αρέσει ότι δεν παίζει ποτέ ακριβώς το ίδιο πράγμα στα ρυθμικά του στους δίσκους, ούτε καν στα live. Όσο και αν έχει φάει hate για αυτό, εγώ προσωπικά το γουστάρω πολύ.

Παρόλο που δεν είμαι 20 κατι- τριαντακάτι πια, τη δέχομαι ως ευχάριστη έκπληξη αυτή την επανένωση!

Μακάρι να βγάλουν πάλι καμιά δισκάρα και μακάρι να αξιωθώ να τους δω live με τον Frusci.
Έρχονται Ελλάδα το καλοκαίρι του 2020

Ανάσταση μετά από 2 χρόνια μιας και έσκασε το πρώτο καινούργιο κομμάτι με τον Frusciante πάλι. 

Μου θυμίζει τραγούδι από stadium arcadium. Δεν με ξετρελαίνει, αλλά δεν βαριέσαι τουλάχιστον θα ακούγεται κι ένα κιθαροσολο στα mainstream ραδιόφωνα. Ελλάδα στο τουρ τους δεν έχουν τελικά, όπως είχε ανακοινωθεί προ covid.

Πολύ ωραίος ήχος κιθάρας 

Από την πρώτη νότα τον καταλαβαίνεις

Δεν με ξετρελαίνει, αλλά δεν βαριέσαι τουλάχιστον θα ακούγεται κι ένα κιθαροσολο στα mainstream ραδιόφωνα. 
Αν είναι ν' ακούγεται τέτοιο, καλύτερα να μην.

Κακά τα ψέματα, no Frusci=no peppers

Ναι μεν, αλλά και το One Hot Minute με τον Dave Navarro ήταν πολύ ωραίος δίσκος. Βέβαια ίσως το λέω γιατί μου αρέσουν πολύ και οι Jane's Addiction.

Mε το που πάτησα στο κινητό μου να διαβάσω το θέμα για τον Frusciante....άνοιξε αυτόματα και ο κομπρεσορας στην πεταλιερα!!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back