- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Για floppy 8ιντση σε είχα κόψει κι εγώΌχι φχαριστω έχω και εγω πολλά.
Στον μέσο χρηστη αναφερομαι.
Εγώ πάιρνω backup ακόμα και σε IDE 3.5 σκληρό.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για floppy 8ιντση σε είχα κόψει κι εγώΌχι φχαριστω έχω και εγω πολλά.
Στον μέσο χρηστη αναφερομαι.
Εγώ πάιρνω backup ακόμα και σε IDE 3.5 σκληρό.
Για πρώτη φορά από την εποχή της δεκαετίας του ’80 το βινύλιο αναμένεται να ξεπεράσει σε πωλήσεις το CD.
https://www.altpress.com/news/vinyl-sales-surpass-cds/
οχι rw.Αν και ο 8 ηταν read only αρχικά αν θυμαμαι καλα
Το πρόβλημα δεν είναι ότι γίνεται phase out το CD ως φυσικό μέσο, αυτό είναι κάπως λογικό.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι για τη μουσική εξακολουθεί να γίνεται υπερβολική συμπίεση (αναφέρομαι στο bitrate όχι στο dynamic range) ενώ οι ταχύτητες και το storage των συσκευών θα έφταναν ακόμα και για lossless. (Μια φωτογραφία κινητού είναι πλέον 20MB).
Επίσης λογικό.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι για τη μουσική εξακολουθεί να γίνεται υπερβολική συμπίεση (αναφέρομαι στο bitrate όχι στο dynamic range) ενώ οι ταχύτητες και το storage των συσκευών θα έφταναν ακόμα και για lossless. (Μια φωτογραφία κινητού είναι πλέον 20MB).
φυσικά όταν οι έφηβοι ακούν από κινητά και οι λίγο μεγαλύτεροι που φτιάχνουν το σπίτι τους παίρνουν απλώς 65άρα οθόνη με ηχόμπαρα κεντρικήΑπό την άλλη δεν τους ενδιαφέρει αν πουλήσουν ηχεία ...το οποια όλο και μικραίνουν.
Ισχύει, αλλά δεν νομ.ίζω να το επιλέγουν.φυσικά όταν οι έφηβοι ακούν από κινητά και οι λίγο μεγαλύτεροι που φτιάχνουν το σπίτι τους παίρνουν απλώς 65άρα οθόνη με ηχόμπαρα κεντρική
και ακούν από tvbox....
Πολύ ωραία τα λέτε παιδιά, αλλά υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση για κάποιον που θέλει μόνο ν' ακούει μουσική από spotify-υπολογιστή και ίσως από τα ελάχιστα εναπομείναντα cd που έχει προίκα από τα παλιά;φυσικά όταν οι έφηβοι ακούν από κινητά και οι λίγο μεγαλύτεροι που φτιάχνουν το σπίτι τους παίρνουν απλώς 65άρα οθόνη με ηχόμπαρα κεντρική
και ακούν από tvbox....
Αν ξαναγινει lifestyle το hi-end audio , θα βλεπες τι θα γινόταν με αυτούς τους αδιστακτους νεολάιους, που δεν διαστάζουν να αγοράσουν ....σπορτεξ των 250 ευρώ. ?
Άλλη επιλογή δεν υπάρχει αν πάει ενας που δεν ξέρει σε ένα από τα γνωστα μεγαλα καταστηματα (όπου φυσικά και το προσωπικο που δουλευει εκει έχει πλήρη άγνοια στο να κατευθυνει κάποιον).Ή μήπως ισχύει αυτό που λέει ο Λάκης, ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή ;
αν πάει ενας που δεν ξέρει σε ένα από τα γνωστα μεγαλα καταστηματα.
Λες και δεν ξερεις από που ψωνίζει το 90% των καταναλωτων.αυτή είναι επιλογή "κάηκες"
απο spotify μια καρτα ήχου και ένα ζευγάρι ενεργά μόνιτορ
Για cd ένα εξωτερικό usb dvd drive