- Πόντοι
- 1
απ οτι καταλαβα αν παρω λαπματο θελω λιγα watt για να το ευχαριστηθω.. οποτε εψαξα στο thomann στα 5 watt και βρηκα τον Randall RD 5. Αν γνωριζει κανεις κατι γι' αυτο το μοντελο ας μου πει,αν και νομιζω εκει θα καταληξω
Δεν χρειάζεσαι ενίσχυτη με λίγα βατ ντε και καλα ... Ενίσχυτη με master volume χρειάζεσαι ... Καλος ο Randall . Σχεδιασμένος απο mike fortin , νεα σειρά , λογικά σπέρνει . Αλλα 5 βατ ; Εδώ παίζουμε μετάλ ... Ειμαστε αντρες . Τι 5 βατ ... Παρε εκει 20-50 βατ να γουσταρεις ... Οι blackstar μάπα !!! ;Dpauladonak είπε:απ οτι καταλαβα αν παρω λαπματο θελω λιγα watt για να το ευχαριστηθω.. οποτε εψαξα στο thomann στα 5 watt και βρηκα τον Randall RD 5. Αν γνωριζει κανεις κατι γι' αυτο το μοντελο ας μου πει,αν και νομιζω εκει θα καταληξω
6 ολοκληρα watt???nick_ls είπε:Εγώ πάντως ζαχαρώνω αυτόν: http://www.thomann.de/gr/vht_special_6_ultra_head.htm
Ελα μου ντε ... 5 watt?Δεν χρειάζεσαι ενίσχυτη με λίγα βατ ντε και καλα ... Ενίσχυτη με master volume χρειάζεσαι ... Καλος ο Randall . Σχεδιασμένος απο mike fortin , νεα σειρά , λογικά σπέρνει . Αλλα 5 βατ ; Εδώ παίζουμε μετάλ ... Ειμαστε αντρες . Τι 5 βατ ... Παρε εκει 20-50 βατ να γουσταρεις ... Οι blackstar μάπα !!! ;D
Αχ τι βλέπουν τα ματάκια μου πρωί πρωί :Dark Oblivion είπε:6 ολοκληρα watt???![]()
![]()
![]()
... μεσα απο μια 6v6 λαμπα?
Πως θα μπορεσεις να τα κουμανταρεις ??? Σιγουρεψε το πρωτα οτι θα μπορεσεις να ελεγξεις ολη αυτη τη δυναμη.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελα ελα... τσωπασε!!!nick_ls είπε:Αχ τι βλέπουν τα ματάκια μου πρωί πρωί :![]()
Dark Oblivion είπε:Με βαση παντα τα ακουσματα σου και στα πλαισια των combo ενισχυτων (αφου σκεφτεσαι και για bugera που ειναι κινεζικοι , γιατι να παρεις κλωνο ενισχυτη κινεζια και να μην παρεις τον καθεαυτου ενισχυτη σε κινεζια εστω?!?!) θα σου προτεινα αυτον :
http://www.thomann.de/gr/peavey_6505_plus_112_combo.htm:)
Ειχα βρει ενα παληκαρι , εδω γειτονα που τον εχει και ειχαμε πει να παω να τον ακουσω ... αλλα τελικα εκατσε να παρω σε κεφαλι τον 5150ii , οποτε εμεινε 'στο ραφι' το test drive της κινεζιας...vonserke010780 είπε:
Δεν ηξερα οτι βγαινει και σε κινεζικο κομπο! Καλη φαση! Γνωμες? Τον εχει δοκιμασει κανεις?
Το κινεζιά και το κινεζουλης μαλλον τα χρησιμοποιεις ειρωνικα αν εχω καταλαβει καλα! Αυτο εχει να κανει με την ποιοτητα και τον ηχο του ή απλα επειδη ειναι MIC? Εγω ας πουμε που δεν ειμαι και ο Γκιλμουρ, δεν θα με χαλαγε να παρω τον 6505+ στο ενα τριτο ή ενα τεταρτο της τιμης του USA, φτανει να ειναι αξιοπρεπης! Για αυτο και ρωταω αν κανενα παληκαρι απο εδω τον εχει ή εστω τον δοκιμασε!Dark Oblivion είπε:Ειχα βρει ενα παληκαρι , εδω γειτονα που τον εχει και ειχαμε πει να παω να τον ακουσω ... αλλα τελικα εκατσε να παρω σε κεφαλι τον 5150ii , οποτε εμεινε 'στο ραφι' το test drive της κινεζιας...
Δεν θα το ελεγα ειρωνια... Απλα λεω τα 'συκα συκα και την σκαφη σκαφη' .vonserke010780 είπε:Το κινεζιά και το κινεζουλης μαλλον τα χρησιμοποιεις ειρωνικα αν εχω καταλαβει καλα! Αυτο εχει να κανει με την ποιοτητα και τον ηχο του ή απλα επειδη ειναι MIC? Εγω ας πουμε που δεν ειμαι και ο Γκιλμουρ, δεν θα με χαλαγε να παρω τον 6505+ στο ενα τριτο ή ενα τεταρτο της τιμης του USA, φτανει να ειναι αξιοπρεπης! Για αυτο και ρωταω αν κανενα παληκαρι απο εδω τον εχει ή εστω τον δοκιμασε!
Εγω θα σου πω την προσωπικη μου γνωμη οταν μεχρι προπερσι ειχα ποσα χρονια ενα 65αρη combo peavey τρανζιστορ, μετα πηγα σε κεφαλη randall 200watt (με λαμπα απλα στην προενισχυση) , μετα σε Peavey JSX + Bugera 6260 κεφαλια και τωρα πια στον πολυποθητο 5150ii.Emperor7 είπε:Και εγώ το ίδιο θέμα έχω. Θέλω να πάρω τον 6505 112 combo αλλά διαβάζοντας βδομάδες τώρα ιδιαίτερη άκρη δεν βγάζω στα εξής :
1)Αν τον πάρω (60w) θα με περιμένουνε οι γείτονες απ'έξω με τσουγκράνες και πυρσούς? Δεδομένου ότι ο τωρινός μου ενισχυτής είναι τρανζίστορ 15w και θέλω να νιώσω τον λαμπάτο ήχο . Η δεν θα μπορεί να αποδώσει για κανένα λόγο και να την παίξω guitar rig?
Αν είναι να πάρω ενισχυτή δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από αυτόν ( δεν θέλω modeling)
2) O Κινέζος που αναφέρετε συνέχεια έχει τόοοοοοοοοοοοοοοσο μεγάλη διαφορά από τους άλλους? Δεν ψάχνω γωνία στο 10άρικο , την δουλειά μου θέλω να κάνω.
3)Καταλήγω από όσα διάβασα και όσα έχω βιώσει ότι για ήχο μέταλ τσίτα μόνο tube screamer kai γαμάτο λαμπάτο χρειάζεται κάποιος.
Δώστε τα φώτα σας σε κάποιον που έφαγε την ζωή του με έναν 15άρι crate και ένα Zoom 707 II ....
Εγω τον 5150ii σπιτι μου τον φτανω στο 2-2:30 . Δεν μπορω να ξερω τους περιεργους γειτονες του καθενα.Johnny.T είπε:ΡΕ φιλε εγω εχω τα 6 wattakia tou VhT,άπλα απο τους γειτονες και εχω προβλημα .Εκτος και αν εσυ παιζεις στο στουντιο σου κατω στα εγκατα της γης.Τι να πω.
Εκανε αναφορα για μπατζετ μεχρι 500. Τωρα το να δωσει κανεις 700 για combo... το βρισκεις ΛΟΓΙΚΟ????alexandro είπε:http://www.thomann.de/gr/hugheskettner_tubemeister_18_twelve_combo.htm
Γιατί δεν παίρνεις αυτόν? Παντως εχει: serial effect loop, 18/5/1/0-Watt power soak, Red Box DI output.Οι Annihilator παιζουν με τον grandmeister 36watt.
Ειπε 500 και προτινα εναν αξιας 599... και δεν ειναι combo.alexandro είπε:Ενώ το να πάρεις 599 combo που πρότεινες εσύ είναι εξίσου λογικό?