Internet δεν έχεις?jimkon είπε:Να ρωτησω ρε παιδια αυτες τι τιμες εχουν στο america
Σου έχω πεί, να διαβάζεις από την αρχή τα θέματα...skantzos είπε:να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου τώρα που σχόλασα
δεν μας είπες αν σε νοιάζει να είναι λες πολ ή γενικά κάτι με 2 διπλούς, π.χ. ταυρακι
και τρελενομαι για gibson les paul 1959.
Τι σε νοιάζει εσένα...γιατί εσύ ξέρεις να παίζεις? ;D ;Dδεν μας είπες τι/αν ξέρεις να παίζεις
Με το χάλι του ευρώ...μέχρι τα Χριστούγεννα, ποιός ξέρει τι γίνεται...jimkon είπε:1400 αμερικα.
ξέρω να συμβουλεύωmarathon είπε:Τι σε νοιάζει εσένα...γιατί εσύ ξέρεις να παίζεις? ;D ;D
αμαν ήταν έτσι να μην απαντάμε τίποτα αφού ξέρει τι θέλειΣου έχω πεί, να διαβάζεις από την αρχή τα θέματα...![]()
...έχετε χάρη, που δεν μπορούμε να φτιάξουμε (εύκολα) partcaster LesPaul...όπως στα άλλα συναρμολογούμεναskantzos είπε:όλο κακίες είσαι τελευταία, επειδή ασχολούμαστε πιο πολύ με φενδερ θυμωσες;![]()
Δές πόσες partcaster Fender κυκλοφορούν εδώ μέσα και πόσες LP...skantzos είπε:ενώ η les paul είναι πολύπλοκη ;D ;D ;D θέλει και κόλλα![]()
because it's ugly?manosx είπε:
+10 ;D ;D ;D (By the way καταπλήκτική επιλογή μαγνητων στη συγκεκριμένη)marmelaki είπε:because it's ugly?![]()
Ποιό χρώμα θες δηλαδή?marathon επειδη βλεπω να μην παιρνω ποτε traditional γιατι το χρωμα που θελω κανει 2 χιλιαρικα τι γνωμη εχεις για τις esp edwards?