tasmx5 είπε:
οπως και να χει παιζοντας αλλα ειδη τοσα χρονια η metal μου κεντρισε το ενδιαφερον..
Δε νομιζω οτι ειμαι και σε θεση ακομα να καταλαβω αν με καλυψει κατι η οχι οποτε παω για κατι πιο all around..
Αν ηταν μονο για metal θα παιρνα τη prophecy.η tribute απ οτι διαβασα ειναι πιο ολοκληρωμενη.δυστυχως εδω δε βρηκα να τη δοκιμασω..εχω παιξει με τις απλες μονο,αλλα διαβασα καλα πραγματα για τους 57αριδες..
εχει και coil split η συγκεκριμενη
Μια χαρά κιθάρα είναι η epi tribute ! 'Εκανα σετάπ στην tribute ενός φίλου πρόσφατα που την έχει για metal μόνο... Βέβαια, επειδή ήθελε να παίζει και κανένα καθαρό σημείο σε κάποια κομμάτια, οι '57 καλύπτουν πλήρως. Είναι και πολύ ποιοτική κιθάρα, πολύ ανώτερη των απλών standard σε ξυλεία, neck joint, γέφυρα, ηλεκτρικά κλπ.
Σε randall rh50 tube ενισχυτή, μια χαρά metal riff και σόλο παίζαμε με τους
gibson 57. Είναι πιο δυνατοί απ τους στοκ epi lp standard μαγνήτες και πιο μπασομεσσαίοι ώστε να καλύπτουν για heavy stuff χωρίς βέβαια να χάνεται εντελώς το clarity των νοτών(δεν μπουκώνουν τόσο το od).
Με το fender mustang2, δεν ξέρω αν θα είναι ό,τι πρέπει για metal stuff αλλά ίσως με ένα booster πεταλάκι να καλυφθείς πλήρως. Αρχικά, θα τα ακούσεις μαζί, θα ρυθμίσεις καλά τον mustang για τη νέα κιθάρα και θα δεις.
Το παν στους modelling ενισχυτές, από behringer έως Tech21 και line6, είναι η ρύθμιση των καναλιών. Όποιος πάει να παίξει μόνο με τα αρχικά κανάλια, έχει δει μόνο το 50% του ενισχυτή του ή πολύ λιγότερο (π.χ. τα χάλια αρχικά κανάλια των line6 που θέλουν άμεσα ρύθμιση).