Σκοπός μου δεν είναι να κατηγοριοποιήσω ενισχυτές κ πετάλια αλλά να βρώ τελικά κ εγώ μια λύση στο γεγονός ότι δεν έχω ταιριάξει dist για τον Koch μου. Επίσης δεν έχω πάρει αμπάριζα όλους τους ενισχυτές του κόσμου να τους ταιριάξω με όλα τα πετάλια για να βγάλω συμπέρασμα. Τα παραπάνω συμπεράσματά μου όμως εως τώρα ισχύουν με το δείγμα που έχω.Πολυσυζητημένο κι αυτό το θέμα mind_victim... εγώ αντιθέτως έχω διαφορετικές εμπειρίες. Υπάρχουν ορισμένοι ενισχυτές που "παίρνουν" τα βρωμοπέταλα πολύ καλύτερα από άλλους, αλλά δεν θα μπορούσα να τους κατηγοριοποιήσω σε σχέση με τις λάμπες τους (πχ. 6L6 ή EL84 όπως λες) ή με το tonestack (πχ. Marshall-like που αναφέρεις).
Τσεκαρα το manual και εχει αυτο που είπες. Ποτε πια πεταλι με "built in speak. em",χαχαχα! τουλαχιστον για εμενα και τη χρηση που το θέλω δε μου κάνει. Οσο μεγαλώνεις μαθαίνεις. Μελέτησα αναλυτικά τα πεταλάκια που οι φίλοι εχουν προτείνει χωρις να δω τιμες ακόμα για να μην επηρεαστω. Απ αυτά που άκουσα στο youtube μου άρεσε περισσοτερο το tonebone plexi του οπoίου την τιμή είδα μετά , χαχαχαα!bloody_sunday είπε:Ποιο είναι το Τri AC? Aυτό της Tech 21? Αυτό έχει built-in speaker emulation για ηχογραφήσεις και παίξιμο direct χωρίς να το τοποθετείς σε ενισχυτές... Δεν ξέρω καν αν απενεργοποιείται. Επομένως είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που γράφεις. Όλες οι προτάσεις του παρόντος θρεντ είναι για πετάλια που δεν έχουν speaker emulation και είναι φτιαγμένα για να χρησιμοποιούνται μπροστά από ενισχυτές. Αν ο πειραματισμός όμως σου δώσει κάτι που εκτιμάς περισσότερο, εννοείται πως ακολουθείς τη δικιά σου συνταγή. Τη συνδεσμολογία σου μια χαρά τη βλέπω, αλλά αν δεν χρησιμοποιείς το distortion του ενισχυτή τότε μπορείς άνετα να δοκιμάσεις τα delay, chorus και phaser μπροστά από αυτόν κι όχι στη λούπα του.
Eίναι όντως πολύ αξιόλογο πετάλι.IraklisZS είπε:δεν είμαι σίγουρος αν αναφέρθηκε στο θέμα το blackstar dual. Δεν νομίζω να το είδα. Πρέπει να είναι πολυ αξιόλογο πετάλι
Καταλαβαίνω τι λες αλλά αν το δοκιμάσεις καρφί στην κάρτα ήχου σου για ηχογράφηση ή σε κονσόλα, ίσως αλλάξεις γνώμη. Μη το πουλήσεις, κράτα το για backup αν σου χαλάσει σε κανένα λάιβ ο ενισχυτής.Ποτε πια πεταλι με "built in speak. em",χαχαχα! τουλαχιστον για εμενα και τη χρηση που το θέλω δε μου κάνει.
Δεν ξέρω για το Tri-AC , αλλά επειδή μου φαίνεται πολύ λογική απαίτηση για τα περισσότερα πετάλια της Tech21, γκούγκλαρα και βρήκα αυτό :Loki είπε:Όντως το Tri A.C.βγαίνει φαουλ.
Καλό θα ήταν να μπορείς να έπιλέγεις αν θέλεις emulated out ή όχι σε ένα τόσο καλό και ακριβό πετάλι (δηλαδή τόσο δύσκολο θα ήταν να έβαζαν ένα ακόμα jack που να στέλνανε το σήμα πριν περάσει απο τα τελικά φιλτρα του emulation) κρίμα για το Tri A. C.
γιατι εκτός της ποικιλίας ηχοχρωμάτων και του καλού του ήχου εχει και την τρομερή δυνατότητα των 3 fully programmable presets που το κανει απίστευτα ευέλικτο.
(μηπως υπάρχει καμια μοντα για να προσθέτεις έξτρα unemulated output jack?)