Το υπερβολικό εφέ είναι μειονέκτημα όταν δεν μπορείς να τα χειριστείς και να τα ελαττώσεις. τα εφέ του λάιν6 καταντούν ενοχλητικά και άχρηστα γιαυτό τον λόγο. όχι όλα. αλλά κρίμα είναι να τα έχεις και να μην τα χρησιμοποιείς.mpikoz είπε:Είπε όμως ο φίλος μας ότι θέλει μόντελινγκ ενισχυτή για να μην πάρει πετάλια οπότε τα υπερβολικά εφέ είναι θετικό και το ταίριασμα με πετάλια κάπως αδιάφορο.Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ καλύτερα να δεί ακριβός τα εφέ που έχει ο καθένας και να πάρει αυτόν που έχει αυτά που χρειάζεται. Ο κύβος είναι όντος και αυτός πολύ καλός ενισχυτής τον έχει ένας φίλος μου.
Εγώ πίστευα ότι αυτό το είχαμε για αυτονόητοif_it_is είπε:Το υπερβολικό εφέ είναι μειονέκτημα όταν δεν μπορείς να τα χειριστείς και να τα ελαττώσεις. τα εφέ του λάιν6 καταντούν ενοχλητικά και άχρηστα γιαυτό τον λόγο. όχι όλα. αλλά κρίμα είναι να τα έχεις και να μην τα χρησιμοποιείς.
Echo με reverb μπορεις να βαλεις μαζι στον spider. Εχει ξεχωριστο knob για το reverb.mpikoz είπε:Εγώ πίστευα ότι αυτό το είχαμε για αυτονόητο
Εμένα αυτό που μου την σπάει σε ενισχυτές και πεταλίερες με πολλά εφέ είναι ότι μερικά εφέ δεν μπορείς να τα έχεις ταυτόχρονα. Στην αράχνη πχ μπορείς να έχεις 1 από τα chorus/flanger-phaser-tremolo(όλα άχρηστα σε εμένα) μαζί με sweep echo-tape echo-reverb δηλαδή γιατί να μην μπορώ να βάλω έκο με ρίβερμπ μαζί 8α εκραγεί το σύμπαν; >Δεν είναι δα και καμία διέρεση με το 0 ;D
Ο πίβι νομίζω έχει τα πιο πολλά μαζεμένα εφέ και γίνετε τις κακομοίρας, πραγματικά δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που να θέλει χρειάζεται όλα αυτά τα εφέ που διαθέτει
Nαι, στα 75W κι άνω βάζουν έξτρα knob για το reverb και μπορείς να έχεις: chorus+delay+reverb (σε διάφορες αναλογίες) για παράδειγμα.mpikoz είπε:Άρα ή το αλλάξανε στο καινούργιο μοντέλο ή υπάρχει μόνο στα μοντέλα με πολλά βαττ που είναι μεγαλύτερα και χωράνε περισσότερα νόμπς![]()