• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Επιλογη αναμεσα σε fender vintage 62 reissue και deluxe strat

?Επισης ο ιδιοκτητης με παρεπεμψε στο συγκεκριμενο σαιτ για τη τιμη της και η προσφορα του ειναι λιγο πανω απο 1200
ναι μονο που αυτη ειναι μια σπανια  κιθαρα  limited reissue με matching headstock (+500 ευρω στην αρχικη τιμη της) η οποια ετσι κι αλλοιως μονο συλλεκτες ενδιαφερει (δεν εχει καποιο αλλο ηχητικο plus δηλ.)

ουτε για ΠΛΑΚΑ πανω απο 1000 ευρω.

εδω πριν απο λιγο καιρο ενα παλικαρι πουλουσε την καλυτερη Fender Strat (Eric Johnson με rosewood fretboard) 1300 ,θα δωσεις 1200 για..... πολυεστερικη 62 reissue? ;D

Να ρωτησω,σε περιπτωση που δεν με βολεψουν τα ταστα,ποσο λαθος 'ιστορικα' και αξιακα θα ηταν να τα αλλαξω με διαφορετικου μεγεθους
δεν ξερω ουτε ΕΝΑΝ κιθαριστα που να μην τα εχει αλλαξει με jumbo οταν ηρθε η ωρα τους...παιζει και ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ τοσο ΤΡΑΓΙΚΑ καλυτερα η κιθαρα με jumbo που δεν θα το πιστευεις....

αλλα αν ειναι να δωσεις 1200 και μετα αλλα 250 για ταστα δεν παιρνεις καλυτερα μια hot rod ή μια Eric Johnson?

Η ΑΚΟΜΑ καλυτερα κατευθειαν αυτη που εχει και jumbo frets & modern radius

http://smart.noiz.gr/details.php?id=86015

που ειναι και custom shop ltd edition και μονο ΑΞΙΑ θα παρει με τα χρονια?

Θα συμφωνήσω 1000 /00 για Eric Johnson οι τιμές είναι πολυ κοντα !!! Και είναι απ τις κορυφαίες επιλογές για strat.

(παίζει κ αυτη στις δοκιμές που σου είπα χεχε

VAGTANPLAN είπε:
Θα συμφωνήσω 1000 /00 για Eric Johnson οι τιμές είναι πολυ κοντα !!! Και είναι απ τις κορυφαίες επιλογές για strat.

(παίζει κ αυτη στις δοκιμές που σου είπα χεχε
Μεχρι το σαββατο θα ειμαι θεσσαλονικη και μετα Αθηνα...δε ξερω που μενεις...Την eric johnson θα ηθελα πολυ να τη δοκιμασω γτ σιγουρα εκει θα καταληξω μια μερα!

For the record και με βασικο κριτηριο την ευελιξια στον ηχο,τσιμπησα μια deluxe,οπως ακριβως την ηθελα:Ασπρη σαν το χιονι

Απιστευτη ποιοτητα κατασκευης,ωραιο και βολικο μανικι.Επισης εχει αλλαγμενο τον bridge μαγνητη για πιο σκληρα πραγματα....κατευχαριστημενος!!!!

Συντομα και φωτο!!!

noe13 είπε:
For the record και με βασικο κριτηριο την ευελιξια στον ηχο,τσιμπησα μια deluxe,οπως ακριβως την ηθελα:Ασπρη σαν το χιονι

Απιστευτη ποιοτητα κατασκευης,ωραιο και βολικο μανικι.Επισης εχει αλλαγμενο τον bridge μαγνητη για πιο σκληρα πραγματα....κατευχαριστημενος!!!!

Συντομα και φωτο!!!
Καλορίζικη

επαναφερω λιγο το θεμα για να κανω μια ερωτησουλα.Οπως ανεφερα πηρα τελικα την deluxe και σημερα αλλαξα χορδες και εκανα ενα καλο σετ απ.Ομως δε μπορω με τπτ να βρω τοσο μικρο αλενακι για τα saddles της γεφυρας.Εχω καμια 10ρια σετ αλενακια με τα οποια κανω ολες μου τις δουλειες και κανενα δεν εχει τοσο μικρο νουμερα.Ακομα και τη squier  τη καλυπτουν τα σετ μου.Επισης ρωτησα κ εδω σε 2-3 μαγαζια και δε βρηκα τοσο μικρο.Ειναι εξειδικευμενο αλενακι ή μπορω να το βρω κ αλλου?να σημειωσω οτι τα εργαλεια της κιθαρας δεν τα εχω!

noe13 είπε:
επαναφερω λιγο το θεμα για να κανω μια ερωτησουλα.Οπως ανεφερα πηρα τελικα την deluxe και σημερα αλλαξα χορδες και εκανα ενα καλο σετ απ.Ομως δε μπορω με τπτ να βρω τοσο μικρο αλενακι για τα saddles της γεφυρας.Εχω καμια 10ρια σετ αλενακια με τα οποια κανω ολες μου τις δουλειες και κανενα δεν εχει τοσο μικρο νουμερα.Ακομα και τη squier  τη καλυπτουν τα σετ μου.Επισης ρωτησα κ εδω σε 2-3 μαγαζια και δε βρηκα τοσο μικρο.Ειναι εξειδικευμενο αλενακι ή μπορω να το βρω κ αλλου?να σημειωσω οτι τα εργαλεια της κιθαρας δεν τα εχω!
Ναι, είναι σπάνιο το μικρό αλλενάκι των fender. Είναι 0.05 ιντσες κι ίσως υπάρχει σε καλό κατάστημα εργαλείων. Το αλλεν αυτο βέβαια, είναι τόσο μικρό που φθείρεται γρήγορα εκτός αν πάρεις τα καλά ασημί ατσάλινα αλλεν(όχι τα μαύρα). Εγώ χρησιμοποιώ ένα κατσαβιδάκι μικρό για ηλεκτρονικά που ταιριάζει και κάνει καλά τη δουλειά του.

http://www.toolshopdirect.co.uk/item.php?settogglevat=y&sn=633602&w=SILVERLINE_11PC_JEWEL_SCREWDRIVER&toggle_vat=x

Δες και το παρακάτω για περισσότερα:

http://www.fender.com/community/forums/viewtopic.php?f=6&t=48878

να σαι καλα ρε Sottos γτ πηγα να τρελλαθω,λεω δε γινεται να μην κανει κανενα.Ωραια ττο εχω κ εγω αυτο το σετ κατσαβιδακια αρα με ενα σταυροκατσαβιδο απο αυτα θα κανω δουλεια ετσι?

noe13 είπε:
Νομιζω πως ειναι αυτο http://www.thomann.de/gr/fender_allen_key_for_americanbridge.htm

Τελικα εγιναν 2 αγορες,καθοτι μετα την deluxe,πηρα και τον Bogner Alchemist 2*12 kai προσπαθω να συνελθω απο το σοκ...εδω το οφθαλμολουτρο

P8250216_2.JPG

P8250217_2.JPG

P8250215_2.JPG

noe13 είπε:
Τελικα εγιναν 2 αγορες,καθοτι μετα την deluxe,πηρα και τον Bogner Alchemist 2*12 kai προσπαθω να συνελθω απο το σοκ...εδω το οφθαλμολουτρο
Εισαι ωραιος και στις 2 επιλογες σου.  ;)

Καλοριζικα καλοπαιχτα και καλοσυναυλιοηχογραφητα  :o  ;D

georgekz750 είπε:
Εισαι ωραιος και στις 2 επιλογες σου.  ;)

Καλοριζικα καλοπαιχτα και καλοσυναυλιοηχογραφητα  :o  ;D
Σε ευχαριστω παρα πολυ αλλα για τη τελευταια σου ευχη θα γελαν και οι πετρες

noe13 είπε:
Σε ευχαριστω παρα πολυ αλλα για τη τελευταια σου ευχη θα γελαν και οι πετρες
Χεχε τα εβαλα ολα μαζι μεσα για να πιασει καλα η ευχη  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back