Αυτο δεν ισχυει απαραιτητα (ή καλύτερα, δεν ισχύει, γενικώς)... Μπορει μια καμπινα να εχει OUT το οποιο απλα να ειναι για να συνδεσεις παραλληλα σε αυτην και μια δεύτερη. Γενικα εχε υπόψιν ότι όταν σου παρέχει βύσμα ο ενισχυτής ή η καμπίνα για να συνδέσεις και άλλη καμπίνα σε αυτό, τότε σχεδόν πάντα μιλάμε για παράλληλη σύνδεση.fleamail είπε:Όταν τις συνδέσεις σε σειρά βγάζεις ένα σήμα από τον ενισχυτή στην είσοδο της πρώτης καμπίνας και μετά από την πρώτη καμπίνα στην δεύτερη (Αν η πρώτη έχει out, μερικές δεν έχουν)
Σωστά, αλλά φυσικά πάντα υπάρχει ένδειξη και στους ενισχυτές αλλά και στις καμπίνες για τη έξοδο πρόκειται.Babtua είπε:Αυτο δεν ισχυει απαραιτητα (ή καλύτερα, δεν ισχύει, γενικώς)... Μπορει μια καμπινα να εχει OUT το οποιο απλα να ειναι για να συνδεσεις παραλληλα σε αυτην και μια δεύτερη. Γενικα εχε υπόψιν ότι όταν σου παρέχει βύσμα ο ενισχυτής ή η καμπίνα για να συνδέσεις και άλλη καμπίνα σε αυτό, τότε σχεδόν πάντα μιλάμε για παράλληλη σύνδεση.
Γενικά η σύνδεση σε σειρά δε χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για εξωτερικές συνδέσεις, παρά μόνο για εσωτερικές εντός μιας καμπίνας όταν έχει παραπάνω από ένα μεγάφωνα. Και αυτό γίνεται καθαρά για να φτιάχνουμε την εμπέδηση που μας βολεύει στην καμπίνα.
Δεν είναι ούτε τόσο "sharp" όσο τα 10άρια ούτε τόσο "boomy" όσο τα 15άρια. Τα 12άρια είναι για κιθαρίστες! ;DEvilnye είπε:Δε ξέρω για τα περισσότερα που ρωτάς, όπως σου πα, αλλά γενικά έχω ακούσει κακά σχόλια για 12ρια ηχεία σε ενισχυτές μπάσου. Το οποίο δε ξέρω που βασίζεται. Ξέρει κανείς κάτι;