+1harilatron είπε:Ενοχο κορμί ... please.
Βαρέθηκα την γκρίνια.![]()
Κακώς φεύγεις φίλε αλλά αν είσαι αποφασισμένος να το κάνεις, άσε τις απόπειρες για ηρωική έξοδο. Βλέπεις κι εσύ ότι δεν τραβάει...
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
+1harilatron είπε:Ενοχο κορμί ... please.
Βαρέθηκα την γκρίνια.![]()
Έχει δίκιο σ αυτό το παιδί. Έχουν τρομοκρατηθεί οι καινούριοι και δε μιλάνε. Ξεκινάνε νέα ποστ με 100 συγγνώμες προκαταβολικά.pinhead είπε:Πάντως ρε παιδιά εσεις οι παλιοι(κάποιοι) μη φαίνεστε τόσο κλίκα.Δεν είναι ωραίο.Αναρωτηθείτε λίγο γιατί κάποιοι έχουν καιρό να εμφανιστουν.Εγω προσωπικά δεν θα την κάνω(ακόμα...) απ το φόρουμ γιατί έχει κάποια ωραία θεματάκια και κάποιων η γνώμη εδώ μου μετράει.και κάποιων όχι.Και ο φίλος δεν είναι στον απομονωτισμό να σαι σίγουρος...
Οk αλλα δεν εχει σημασια ειναι δυνατον να μας ζηταει καποιος να ξεκαθαρισουμε την θεση μας για τον αν συμφωνουμε μαζι του και για να πετροβολισουμε τον αλλο?!blue είπε:Δεν ειναι καινουριο θεμα αυτο. Διαχωριστηκε απο το "καλυτεροι δισκοι για το 2009" απο καποιον mod/GK. :![]()
Προφανως και δεν συμφωνω να γινεται ενας χαμος και να βριζομαστε ο ενας με τον αλλο.Evilnye είπε:Βασικά κυρίως δεν είναι το αν συμφωνείς μαζί του σαν άποψη, αλλά σαν τρόπο συνομιλίας και επικοινωνίας σε ένα δημόσιο φόρουμ. Λογικό είναι και σημαντικό.
Τώρα ρε συ το θέμα με το μυγάκι σου, ήμαρτον πόσο σημαντικό ήταν;
Επίσης ο Wow! δεν είναι κανένας άγιος που δε μπορεί να κάνει λάθη ή σαχλαμάρες. Τουλάχιστον έχει γούστο κ όταν τα κάνει.
ΥΓ Επίσης από την άλλη παρατήρησα πως ενώ διάφοροι σοβαρότατοι καινούριοι μπαίνουν με 1000 συγγνώμες, διαφοροι ότι να ναι καινούριοι μπαίνουν με απίστευτο θράσος. Είναι λογικό δυστυχώς ώρες ώρες η μπάλα να τους παίρνει όλους. Στην τελική όσοι έχετε παράπονα αρχίστε με την ευγενική οδό και αν δεν τα καταφέρετε (άκρως δύσκολο μιας και υπάρχει πολύ συνεργάσιμος κόσμος εδώ μέσα) ε αρχίστε τα 'φίλος άκου να σου πω κτλ κτλ".
Αυτά είναι!!audiokostas είπε:Η Evilnye είναι ο Eyeprotocol (ή μπορεί και το αντίστροφο).
ΚΛ κράτα μου 300 γρ. μόνο Δεν θέλω παραπάνω. Δεν μπορώ να αντέξω παραπάνω. Επιστρέφοντας από τον Σείριο με το διαστρικό μου σώμα θα χτυπήσω κουδούνι. Δεύτερος δεν είναι;
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να είμαι Καραγκιόζης (έχετε δει ποτέ; ) σε μια χώρα γεμάτη Μεγαλέξανδρους.thanasis b είπε:ΑΛΛΑ ειναι αστειο για μενα τουλαχιστον καποιος ο οποιος με αντιμετωπισε σαν καραγκιοζη.........
Σε λίγο θα με πεις Αμρου και Χατζηγιάννη. Να ξέρεις είμαι οριακά να αποχωρήσω (αφού ανοίξω Wow! fan club στην Παιδική Χαρά)audiokostas είπε:Η Evilnye είναι ο Eyeprotocol (ή μπορεί και το αντίστροφο).
Κανείς δεν είπε ότι πρέπει, εγώ παρατηρούσα ένα φαινόμενο, το οποίο προφανώς είναι αντίδραση της κατάστασης που επικρατεί. Οι καινούριοι το σκέφτονται πριν μιλήσουν, καλό αυτό, και μετά ανάλογα τον άνθρωπο ορισμένοι μπαίνουν με 1000 συγγνώμες, συνήθως εξελίσσονται σε πολύ οκ άτομα, άλλοι μπαίνουν με το "ρε φίλος..." κτλ κτλ και τρώνε το δούλεμα που ψάχνανε.Επισης δεν καταλαβαινω γιατι αμα εισαι καινουργιος πρεπει να ζητας συγνωμες και να μιλας με το σεις και με το σας ενω αμα εισαι παλιος μπορεις να ισωπεδωσεις οποιον ναναι.. παραξενα πραγματα
Για τον Bigalejadro λέμε τώρα;Εγώ δεν έχω πρόβλημα είμαι Καραγκιόζης (έχετε δει ποτέ; ) σε μια χώρα γεμάτη Μεγαλέξανδρους.
Σου δίνω 3 ποστ να συμμαζευτείς, αλλιώς θα σαι το πρώτο πιάτο ;PΓυναικα βάλε ταξη αλλιώς στην κουζίνα σου.![]()