- Πόντοι
- 1,168
Φτου, εσύ ήσουνα και εγώ νόμιζα ότι ήταν ο Μεγαλέξανδρος, εξου και το ....cola.marathon είπε:Είμαι σε αποτοξίνωση, γιατί τη προηγούμενη εβδομάδα οι demi pression έδωσαν και πήραν...
Φτου, εσύ ήσουνα και εγώ νόμιζα ότι ήταν ο Μεγαλέξανδρος, εξου και το ....cola.marathon είπε:Είμαι σε αποτοξίνωση, γιατί τη προηγούμενη εβδομάδα οι demi pression έδωσαν και πήραν...
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν έχεις δίκαιοWow! είπε:και να τιμώ το συνομιλητή μου παραθέτοντας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, όχι πορδές.μιλώντας...)
Ο Superfunk δεν πρόσβαλλε ποτέ κανένανΤο ίδιο κάνουν άλλωστε και άλλοι εδώ μέσα, περισσότερο απ'όλους ο Superfunk και αμέσως μετά, εγώ (ποσοτικά μιλώντας).
Και ο Audiokostas και εγώ...και αρκετοί άλλοι, αλλά έχουμε απλά τον τίτλο του Noizholicτότε θα καταλάβεις για ποιο λόγο έχω το τίτλο του "Emeritus", διότι παρά τις αντιπαραθέσεις και τις διαφωνίες και τους καυγάδες, έχω το σθένος να υποστηρίζω αυτές τις "αλλού γι' αλλού" απόψεις
Αισθάνεσαι αδικημένος marathon;marathon είπε:ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν έχεις δίκαιο
Ο Superfunk δεν πρόσβαλλε ποτέ κανέναν
Και ο Audiokostas και εγώ...και αρκετοί άλλοι, αλλά έχουμε απλά τον τίτλο του Noizholic![]()
Η καλύτερη προαγωγή μου είναι οι μπύρες και τα BBQ με τους φίλους που απέκτησα εδώ μέσα...όλα τα άλλα είναι γι αυτούς που τα έχουν ανάγκη.Wow! είπε:Αισθάνεσαι αδικημένος marathon;
Είσαι βέβαιος ότι οι "άλλοι" δεν θα προαχθούν πριν από εσένα;
Αφου χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ το Garageband...τι θέλεις να σου κάνω τον έξυπνο για κάτι που δεν ξέρω? Με έχεις ακούσει ποτέ να μιλώ για ενισχυτές ή πετάλια?Δεν θα έπρεπε, διότι από την ώριμη και πολυσχιδή σου προσωπικότητα, εμάς μας δίνεις μόνο επιγραμματικές απόψεις και αφορισμούς, όταν βέβαια δεν χρησιμοποιείς το φόρουμ σαν ένα μέρος για να κάνεις chatting με τους φίλους σου. Από την (αναμφίβολα σημαντική) σχέση σου με την τεχνολογία, εμάς μας μιλάς μόνο για το garageband.
Το ότι διαφωνήσαμε κάποτε...ήταν κάποτε. Νομίζω ότι είμαστε μεγάλα παιδιά και δεν μένουμε σε αυτά.Είσαι σίγουρος ότι δίνεις ότι καλύτερο έχεις να δώσεις; Νομίζεις ότι (επειδή διαφωνήσαμε για την γενικότερη ποιότητα του κλάδου της διαφήμισης) έχεις ερείσματα για να συμμετέχεις με τον επιπόλαιο τρόπο που συνήθως συμμετέχεις;
+1000 στον trigga. Άντε μόνο ορεκτικό θα μείνεις.trigga είπε:Και οι δυο απ τις μεριες σας προσφερετε.Κ αν χρειαστει κ κατι πιο εξειδικευμενο θα υπαρξει κ το καταλαβαινουν ολοι.
εσυ εισαι ο τριτος κ εγω ο τεταρτος κ σιγουρα θα δεις κ αλλους να εχουν βγαλει τα ιδια συμπερασματα!IraklisZS είπε:αυτό που με προβληματίζει όμως είναι πώς τόσο καιρό που είμαι στο φόρουμ, οι πιο συχνοί τσακωμοί που γίνονται (αν εξαιρέσεις αυτούς με την T*****b και τις G****n ;D ;D) εμπεριέχουν και τον eye.
eye, δε το λέω με κακία, αλλά πιστεύω πως (ανεξάρτητα με τις θέσεις σου σε διάφορα ζητήματα) υποστηρίζεις την άποψή σου πολλές φορές με τόσο ενθουσιασμό και τόσο έντονα, που ανεβάζεις τις πιθανότητες να σου ξεφυγει και να προσβάλλεις κάποιον.
και αν κάποιος που δεν έχει δικιο να προσβληθεί απο αυτό που είπες, τελικα προσβληθεί/τσατιστεί, τότε δε τον αφήνεις να ηρεμήσει, αλλά τον τσιγκλάς μέχρι να τον κανεις θηρίο, και αποτέλεσμα είναι τέτοιας μορφής θέματα.
τα παραπάνω τα αναφέρω σαν τα συμπεράσματα μου (ενός τρίτου) μια που διαβάζω πολύ το φόρουμ και έχω πέσει πάνω σε παρόμοιους καβγάδες ;D
ασε ρε του παππουδες να μαλωνουν μου θυμιζουν κατι τετοιοΜαρα8ωνοπροτοκολ μετα το ροκ ειστε εσεις μου φαινεται οι γραφικοι.
Παλι ποιος δινει περισσοτερο κ λιγοτερο ειστε.Για γαματηλικια παλι το πατε.
Και οι δυο απ τις μεριες σας προσφερετε.Κ αν χρειαστει κ κατι πιο εξειδικευμενο θα υπαρξει κ το καταλαβαινουν ολοι.
Τον σουπερσκανγκ ομως δεν τον φτανει κανενας.Κ πως να τον φτασετε αφου αλλαζει χορδες καθε 7 ωρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρώτα από όλα δεν μαλλώνουμε, απλά διαφωνούμε...και το κάνουμε σαν κύριοι για να μαθαίνετε...bluezlick είπε:ασε ρε του παππουδες να μαλωνουν μου θυμιζουν κατι τετοιο
Τωρα τα ορθογραφικά σε μάραναν εσένα.Υπάρχουν και τα επιχειρίματα πορδες βεβαία όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα και υπάρχουν αφορισμοι.Μαθηματικώς(κάτι ξέρω παραπάνω να σαι σίγουρος...) υφίστανται και τα δύο μια χαρά.Wow! είπε:Κατ' αρχήν, το nick μου είναι "Wow!", όχι "Wow!e". Δεύτερον, η φράση είναι "αλλού γι' αλλού" και όχι "αλλού και αλλού". Τρίτον, είναι μαθηματικώς αδύνατον να υπάρχει κάποια σύγχυση στις απόψεις μου ΚΑΙ να είμαι απόλυτος. Τέταρτον, είμαι 43 ετών και όχι 15.
Πέμπτον - και σημαντικότερον: αφού επιλέξατε να συμμετέχετε σε μία δημόσια συζήτηση, είστε "καταδικασμένοι" να ακούσετε και γνώμες διαφορετικές από αυτές που ακούτε από τους φίλους και γνωστούς σας. Η παρέα μας είναι ένα κέλυφος προστασίας: κρατάει μακρυά μας εκείνες ακριβώς τις θέσεις που μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα και μας εκνευρίζουν. Εδώ δεν υπάρχει αυτό.
Και εγώ διαβάζω πράγματα που με εκνευρίζουν και με τα οποία διαφωνώ. ΠΡΕΠΕΙ όμως να είναι γραμμένα με επιχειρήματα. Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται αρκετά ώστε να αφιερώσει ένα δίλεπτο-τρίλεπτο να γράψει τις απόψεις του, τότε γιατί πρέπει εγώ να ενδιαφέρομαι για τη γνώμη του;
Θα μπορούσε να γίνεται συζήτηση με ποστ του τύπου "Άσε μας ρε...", "Τι λέει ο άνθρωπος...", "Είσαι σωστός..." κλπ. Όχι, δε θα μπορούσε και αν έπεφτες πάνω σε ένα φόρουμ με τέτοιες συζητήσεις, ούτε καν θα είχες γραφτεί στο noiz. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ να υπάρχουν και "τρελοί" σαν εμένα, με τις "αλλού γι' αλλού" απόψεις τους, και με τον απαραίτητο χρόνο και διάθεση για να τις γράφουν. Σου ΑΡΕΣΕΙ που υπάρχει κάτι να διαφωνείς, διότι ξέρεις ότι υπάρχει τιμιότητα πίσω από αυτή τη σχέση και (κυρίως) διότι έχεις το βήμα να πεις και τη δική σου γνώμη.
Άμα μάλιστα προσθέσεις τον παράγοντα μακροπρόθεσμης έκθεσης σε άγνωστους τρίτους (ακριβώς επειδή τα γραπτά μένουν) και συμπληρώσεις ότι δεν υπαναχωρώ καμίας από τις γραπτές τοποθετήσεις μου, τότε θα καταλάβεις για ποιο λόγο έχω το τίτλο του "Emeritus", διότι παρά τις αντιπαραθέσεις και τις διαφωνίες και τους καυγάδες, έχω το σθένος να υποστηρίζω αυτές τις "αλλού γι' αλλού" απόψεις και να τιμώ το συνομιλητή μου παραθέτοντας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, όχι πορδές. Το ίδιο κάνουν άλλωστε και άλλοι εδώ μέσα, περισσότερο απ'όλους ο Superfunk και αμέσως μετά, εγώ (ποσοτικά μιλώντας).
Ελπίζω ότι συστηθήκαμε σωστά.
![]()
Σύμφωνοι. Εκφάνσεις γραφικότητας και γελοιότητας υπάρχουν σε όλα τα είδη μουσικής ακόμα και στα πιο "ψαγμένα".-
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Δεν ζήτησα κανένα τίτλο. Απλά διαβάζονταςaudiokostas είπε:Οσο για τον τίτλο, διαφωνώ με τον Marathon.
Ασφαλώς, αν και δύο φορές χρησιμοποίησες τη λέξη "υποτιθέμενη" χωρίς να με γνωρίζεις. Σε διαβεβαιώ ότι είμαι ακριβώς ότι φαίνομαι (όπως και όλοι μας άλλωστε).WilliamSats είπε:Η με πλάγιο τρόπο, προσπάθεια προβολής, ειδικών και alternative γνώσεων, με γνώμονα την (υποτιθέμενη) αντικειμενικότητα και τη διαφορετικότητα, που περιστοιχείζεται απο μη ευρέως αποδεκτούς χώρους και συντελούν στην υποτιθέμενη δημιουργία ανθρώπων με ειδικό χαρακτήρα, που αυτοδιαχωρίζονται απο τους υπόλοιπους με απαξιωτικό τρόπο, έχοντας και το αίσθημα της ανωτερώτητας, είναι η πόζα του κουλτουριάρη.
Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις. Είναι και θερμοκέφαλα τα ντόπια φρούτα.WilliamSats είπε:Πέραν του παραπάνω και εγώ θα ήθελα μία πιο ανθρώπινη συμπεριφορά, χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς και ύβρις, τουλάχιστον σε ανοικτά θέματα.
Θέλετε να σφαχτείτε? Κάντε το με PM και ότι πρόβλημα έχετε.... στους υπεύθηνους.
Δε νομίζω οτι αν πούμε σε ανοιχτώ θέμα, "Α μαμά, αυτός με έβρισε, καν'τον ντα", θα βγεί κάτι, απλά δίνουμε το ερέθισμα στους υπόλοιπους να κάνουν τα ίδια και ίσως (απεύχομαι) χειρότερα στο μέλλον.
Στο δεύτερο είναι "κατα τους τρίτους", αλλά πίστευα οτι εννοείτε.Wow! είπε:Ασφαλώς, αν και δύο φορές χρησιμοποίησες τη λέξη "υποτιθέμενη" χωρίς να με γνωρίζεις. Σε διαβεβαιώ ότι είμαι ακριβώς ότι φαίνομαι (όπως και όλοι μας άλλωστε).
Ναι, δυστυχός. Δεν πειράζει, προσπαθούμε τουλάχστον και....βλέπουμε.Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις. Είναι και θερμοκέφαλα τα ντόπια φρούτα.
Φυσικα και ΕΧΩ προσβαλλει αλλα ΜΟΝΟ αφου με προσεβαλλαν πρωτοι καποιοι αλλοι... ;DΟ Superfunk δεν πρόσβαλλε ποτέ κανέναν
ΑΥΤΟ ειναι τελικα και το βασικοτερο προβλημα,αλλα προκειται για ΕΘΝΙΚΟ ζητημα και σιγουρα δεν θα το λυσουμε εδω μεσα.... ;DΕύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις. Είναι και θερμοκέφαλα τα ντόπια φρούτα.