pinhead είπε:
Οσο αφορά τον Wow!e έπεσα σε διάφορα search σε κάποια ποστ του τα οποία εντάξει ειναι αλλού και αλλού και ας έχουν κάποια βάση.Απλά επικρατεί κάποια συγχυση στις θέσεις του και είναι απόλυτος.Είναι λίγο αυτό που λέω ρομαντικός 15χρονος.Την περάσαμε αυτή τη φάση καποτε ελπίζω το ίδιο και για αυτόν.Αν θέλει να μιλάμε για μουσική εδώ είμαι για οτιδήποτε άλλο δεν έχει νόημα...
Κατ' αρχήν, το nick μου είναι "Wow!", όχι "Wow!e". Δεύτερον, η φράση είναι "αλλού γι' αλλού" και όχι "αλλού και αλλού". Τρίτον, είναι μαθηματικώς αδύνατον να υπάρχει κάποια σύγχυση στις απόψεις μου ΚΑΙ να είμαι απόλυτος. Τέταρτον, είμαι 43 ετών και όχι 15.
Πέμπτον - και σημαντικότερον: αφού επιλέξατε να συμμετέχετε σε μία δημόσια συζήτηση, είστε "καταδικασμένοι" να ακούσετε και γνώμες διαφορετικές από αυτές που ακούτε από τους φίλους και γνωστούς σας. Η παρέα μας είναι ένα κέλυφος προστασίας: κρατάει μακρυά μας εκείνες ακριβώς τις θέσεις που μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα και μας εκνευρίζουν. Εδώ δεν υπάρχει αυτό.
Και εγώ διαβάζω πράγματα που με εκνευρίζουν και με τα οποία διαφωνώ. ΠΡΕΠΕΙ όμως να είναι γραμμένα με επιχειρήματα. Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται αρκετά ώστε να αφιερώσει ένα δίλεπτο-τρίλεπτο να γράψει τις απόψεις του, τότε γιατί πρέπει εγώ να ενδιαφέρομαι για τη γνώμη του;
Θα μπορούσε να γίνεται συζήτηση με ποστ του τύπου "Άσε μας ρε...", "Τι λέει ο άνθρωπος...", "Είσαι σωστός..." κλπ. Όχι, δε θα μπορούσε και αν έπεφτες πάνω σε ένα φόρουμ με τέτοιες συζητήσεις, ούτε καν θα είχες γραφτεί στο noiz. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ να υπάρχουν και "τρελοί" σαν εμένα, με τις "αλλού γι' αλλού" απόψεις τους, και με τον απαραίτητο χρόνο και διάθεση για να τις γράφουν. Σου ΑΡΕΣΕΙ που υπάρχει κάτι να διαφωνείς, διότι ξέρεις ότι υπάρχει τιμιότητα πίσω από αυτή τη σχέση και (κυρίως) διότι έχεις το βήμα να πεις και τη δική σου γνώμη.
Άμα μάλιστα προσθέσεις τον παράγοντα μακροπρόθεσμης έκθεσης σε άγνωστους τρίτους (ακριβώς επειδή τα γραπτά μένουν) και συμπληρώσεις ότι δεν υπαναχωρώ καμίας από τις γραπτές τοποθετήσεις μου, τότε θα καταλάβεις για ποιο λόγο έχω το τίτλο του "Emeritus", διότι παρά τις αντιπαραθέσεις και τις διαφωνίες και τους καυγάδες, έχω το σθένος να υποστηρίζω αυτές τις "αλλού γι' αλλού" απόψεις και να τιμώ το συνομιλητή μου παραθέτοντας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, όχι πορδές. Το ίδιο κάνουν άλλωστε και άλλοι εδώ μέσα, περισσότερο απ'όλους ο Superfunk και αμέσως μετά, εγώ (ποσοτικά μιλώντας).
Ελπίζω ότι συστηθήκαμε σωστά.