Επειγουσα εγχειρηση του Eddie Van Halen στο παχυ εντερο

pericles

Μέλος
Πόντοι
98
Μολις μπηκα στο επισημο site των  Van Halen και ειδα μια επειγουσα ανακοινωσηη οποια λεει:οτι ο Eddie Van Halen εγχειρηστηκε επειγοντως στην κοιλια για τι επασχε απο εκκολπωματιτιδα (μια ασθενεια του παχεος εντερου πολυ κοινη (παρα πολυς κοσμος την εχει και δεν την εχει διαγνωσει ) στο google υπαρχουν σχετικες πληροφοριες .Αυτη η εγχειρηση θα του παρει 3-4 μηνες αναρρωση (ηταν επειγουσα και ανοιξαν την κοιλια σε μεγαλο βαθμο ) του στοιχησε μια περιοδεια στην Ιαπωνια.Δεν ειναι τιποτα φοβερο αλλα ειναι επιπονο και θελει αλλαγη στον τροπο ζωης (μιλαμε οτι κοβουν 45 -50 ποντους παχυ εντερο ) ,διατροφης (οχι κρεας ,αλκοολ κλπ)

Καλη αναρρωση Εddie.

Έκοψαν το αλκοόλ στον Eddie?? :o

Καλύτερα να του έκοβαν το tapping  8)

Περαστικά άρχοντα!

@freerock1974 ..ΧΡονια πολλα Σταυρο παντα υγεια.(οχι δεν εχω κανει βαρβακειο αλλα εχω καποιες γνωσεις )

@yannis 37 μη το κοροιδευεις εχω δυο φιλους (ο ενας κιθαριστας 15 χρονια Αμερικη και πηγε να πεθανει μεσα στο νοσοκομειο γιατι ειχε φραξει το εντερο στο σιγμοιδες απο φλεγμονη εκκολπωματος και δεν ξερανε τι ειναι.Το παιδι ηρθε εδω και εκανε την εγχειρηση πριν 10 χρονια στην Θεσσαλονικη και απ'οτι ξερω ειναι μια χαρα)Ο αλλος το παλευει με συντηρηση.

Μακρυα απο εμας αυτες οι καταστασεις ειναι ''περιεργες''.

pericles είπε:
@yannis 37 μη το κοροιδευεις εχω δυο φιλους ο ενας  πηγε να πεθανει μεσα στο νοσοκομειο γιατι ειχε φραξει το εντερο Ο αλλος το παλευει με συντηρηση.

Μακρυα απο εμας αυτες οι καταστασεις ειναι ''περιεργες''.
οσο μεγαλώνουμε ολο και κάτι θα βγαινει...ετσι ειναι αυτά ;)

το κακο ειναι να τα παθαινουν πιτσιρικια :(

AΥΤΗ Η ΠΑΘΗΣΗ ειναι προυπαρχουσα και συνηθως εμφανιζεται μεταξυ 35-45 χρονων.Μπορει καποιος να την εχει απο παιδι και να μην εχει συμπτωματα.Αλλα οπως λεει και ο yannis37 μεγαλωνοντας ολο και κατι θελει επισκευη.Τι να κανουμε κανεις δεν ειναι τελειος.Οποιος ενδιαφερεται στο google ''εκκοπωλματιτις''.Και μια κολονοσκοπηση κακο δεν κανει !!! ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
1K
Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
864

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα