- Πόντοι
- 98
Επειδή πάει για λουκέτο, ας βάλω κάτι άσχετο... (άσχετο;;; χμ....)
http://www.youtube.com/watch?v=T0m4096SxPk
http://www.youtube.com/watch?v=T0m4096SxPk
Δε μου φαίνεται και πολύ πλήρης η ανάλυσή σου... Δηλαδή εξισώνεις 1000+ άτομα που έχουν περάσει από τη βουλή τις τελευταίες δεκαετίες και τους ονομάζεις αυθαίρετα όλους κλέφτες και καθάρματα; Ούτε ΕΝΑΣ δεν ήταν λίγο καλύτερος; Ενώ η δική σου πολιτική αντιπρόταση είναι αφού αγανακτούμε να... μην ψηφίσουμε; Δε νομίζω ότι είναι λύση αυτή.beeros05 είπε:παιδια...το εχετε γ...σει το θεμα με τις κυβερνησεις...τη μια το ΠΑΣΟΚ την αλλη η ΝΔ το ΚΚΕ ο το ΛΑΟΣ και δε συμμαζευεται...
τα πράματα είναι απλά...όσοι ήταν στη Βουλή από το 80 και μετα ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ παραταξη και ναταν είναι να τους στησεις στο τοιχο για σκότωμα...στο σκοπευτηριο καισαριανης κιολας
μας κοροϊδεύουν χρονια...ας το σταματησουμε εδω το thread, στη τελικη αφου αγανακτησατε τοσο γιατι ψηφίζετε...? μην πατε να ψηφισετε γιατι απλα θα ψηφισετε τον επομενο κλεφτη κιας φαει και λιγοτερα και παλι κλεφτης θα ειναι...
Δε το γυρνάμε στα μουσικά μας λεω εγω?
Κοιτα απλα γυρω σου.1.για ποια τρις μιλαμε τοση ωρα που ΧΑΡΙΣΤΙΚΑΝ κιολας στην ελλαδα απο την Ε.Ε?
Μα αυτό είναι το προφανές για την αριστερά. Εξήγησα, ως παράδειγμα, ότι αντί η αριστερά να δει ότι υπάρχει πρόβλημα με το μεταναστευτικό και να προτείνει μια σωστή και βιώσιμη και κοινωνικά δίκαια λύση ΚΑΙ για τους μετανάστες ΚΑΙ για τους ντόπιους, λέει πώς απλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στέλνοντας τους ψηφοφόρους στα δόντια του ΛΑΟΣ - με εμφανείς επιπτώσεις και στην εκπροσώπιση των μεταναστών στη βουλή. Έχοντας ταμπού με το συγκεκριμένο και αρνούμενοι να μιλήσουν γι αυτό τελικά τι πετυχαίνουν; Να αποδυναμώσουν τη θέση τους ως μιας πολιτικής δύναμης που θα μπορούσε να πιέσει τα πράγματα προς μια πιο τίμια πολιτική σε σχέση με αυτό το ζήτημα.dean v είπε:2.σε ποιο θεμα ακριβως εχει η αριστερα ταμπου??
γιατι οταν σου προτεινει να φορολογησεις τις τραπεζες σαν Α.Ε με 50 τοις εκατο συντελεστη μαλλον δν φαινεται να εχει ταμπου...(στο δικο μ ταπεινο μυαλο παντα)
φυσικα και δε καθομαι να κανω πληρη αναλυση, ξερεις τι θα γίνει αν ξεκινησουμε και καινουμε πληρη αναλυση ο καθενας...?menelaos είπε:Δε μου φαίνεται και πολύ πλήρης η ανάλυσή σου... Δηλαδή εξισώνεις 1000+ άτομα που έχουν περάσει από τη βουλή τις τελευταίες δεκαετίες και τους ονομάζεις αυθαίρετα όλους κλέφτες και καθάρματα; Ούτε ΕΝΑΣ δεν ήταν λίγο καλύτερος; Ενώ η δική σου πολιτική αντιπρόταση είναι αφού αγανακτούμε να... μην ψηφίσουμε; Δε νομίζω ότι είναι λύση αυτή.
Α, ok, απλά πες το σε κάποιον mod, αν μάθουν ότι το θες θα το κάνουν σίγουρα αμέσως :beeros05 είπε:παιδια δεν εχει νοημα η κουβεντα αλλο...πραγματικα ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΥΚΕΤΟ!
Να προσθεσω κι εγω κατι πανω σε αυτο που η Ευη αναφερθηκε. Μετα την Μετα Χριστον εποχη..η Ελλαδα μας ανεκαθεν λειτουργουσε με κεφαλαια (επιδοτησεις και κονδυλια) εξωτερικου τα οποια οχι μονο τα δανειζοταν με υψηλα επιτοκια..αλλα τα αποπληρωνε στο διηνεκες. Νομιζω προπερσι αν δεν κανω λαθος πληρωθηκε το δανει του 1821?..διαψευστε με αν ειμαι πραπληροφορηση.menelaos είπε:+οο στην Εύη.
Α, ok, απλά πες το σε κάποιον mod, αν μάθουν ότι το θες θα το κάνουν σίγουρα αμέσως :Εμάς που μςα ενδιαφέρει λοιπόν άσε να συζητήσουμε και να κάνουμε και πλήρεις αναλύσεις που θα οδηγήσουν σε κοκκορομαχίες.
![]()
έχω πολλές φορές δει/ακούσει στελέχη του συνωστισμού να εγείρουν το θέμα των μεταναστών και να ζητούν πλήρη δικαιώματα και κάθε είδους στήριξη στους μετανάστες χωρίς καμία επιφύλαξηmenelaos είπε:ότι αντί η αριστερά να δει ότι υπάρχει πρόβλημα με το μεταναστευτικό και να προτείνει μια σωστή και βιώσιμη και κοινωνικά δίκαια λύση ΚΑΙ για τους μετανάστες ΚΑΙ για τους ντόπιους, λέει πώς απλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στέλνοντας τους ψηφοφόρους στα δόντια του ΛΑΟΣ
Μα δεν εννοώ απλώς να ζητήσει δικαιώματα (που προφανώς είναι προταρχικό), αλλά και να προτείνει λύσεις για τη σωστή ενσωμάτωση των ανθρώπων αυτών στη ζωή της χώρας ώστε και αυτοί να μπορούν να ευημερήσουν αλλά και να μη δημιουργείται πρόβλημα σε όσους ζούσαν εδώ από πριν. Συνήθως επιμένουν μόνο στο θέμα των δικαιωμάτων, με αποτέλεσμα ο γερο-τάδε να σκέφτεται "ρε α παενε από δω που θα μου φάνε τη δουλειά οι ξένοι", δεν παρουσιάζουν μια πλήρη πρόταση που:gdevelek είπε:έχω πολλές φορές δει/ακούσει στελέχη του συνωστισμού να εγείρουν το θέμα των μεταναστών και να ζητούν πλήρη δικαιώματα και κάθε είδους στήριξη στους μετανάστες χωρίς καμία επιφύλαξη
παρόμοιας συχνότητας, έντασης ή/και περιεχομένου δηλώσεις του περισσού δεν έχουν καταγραφεί στη μνήμη μου
Συμφωνώ μαζί σου. Το επόμενο βήμα (ειδικά για τους μετανάστες που επιθυμούν να παραμείνουν στη χώρα) είναι να τους μάθουμε και να καταναλώνουν ως Έλληνες... ;Dbassbill είπε:Μήν ξεχνάτε οτι η κοινωνική ενσωμάτωση των μεταναστών έχει και τα εξής οικονομικά πλεονεκτήματα.
Περισσότερες εισφορές στα Ταμεία, και επίσης εισφορές στα κρατικά ταμεία μέσω της φορολογίας.
Και αυτό απο ένα εργατικό δυναμικό που έχει μάθει να δουλεύει και να παράγει![]()
μωρε δε διαφωνω αλλα όταν είναι να παρουνε συνταξεις να δουμε πως θα τις πληρωθουν...και φυσικά δεν το λεω ρατσιστικα...απλα ειναι η αληθειαbassbill είπε:Μήν ξεχνάτε οτι η κοινωνική ενσωμάτωση των μεταναστών έχει και τα εξής οικονομικά πλεονεκτήματα.
Περισσότερες εισφορές στα Ταμεία, και επίσης εισφορές στα κρατικά ταμεία μέσω της φορολογίας.
Και αυτό απο ένα εργατικό δυναμικό που έχει μάθει να δουλεύει και να παράγει![]()
τι ποσοστο εργαζόμενων μεταναστών είναι ενταγμένο κατά τη γνώμη σου στο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα;bassbill είπε:Μήν ξεχνάτε οτι η κοινωνική ενσωμάτωση των μεταναστών έχει και τα εξής οικονομικά πλεονεκτήματα.