Δε θέλω να γίνω μ@λ@κας, ούτε γκρινιάρης αλλά θέλω να εκφράσω ένα ''παράπονο''...
2. Συμφωνείτε να μην αναρτείτε: παραπλανητικά, δυσφημιστικά, ανακριβή μηνύματα ή με συκοφαντικό, υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και πολιτικού, θρησκευτικού, ή φυλετικού χαρακτήρα.
ο SF ξεκίνησε το θέμα για να γίνει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση από την
οικονομική πλευρά του θέματος και
ΟΧΙ την πολιτική, παρόλα αυτά έχει πάρει πολιτικές διαστάσεις αλλά κανεις δεν έχει παρεκτραπεί το οποίο ειναι πολύ καλό...και το επεσήμανε και ο Νικόλας
Nikolas είπε:
η συζήτηση καλά πάει, με γενικό σεβασμό και μπράβο σας. Τίποτε άλλο. Συνεχίστε!
Το ''παράπονο'' μου είναι το εξής...εχθές στη ''Παιδική Χαρά'' έκανα ένα πόστ με θέμα ''Πώς να απαντάτε στα ενοχλητικά τηλεφωνήματα των τραπεζών'' (του Τάσου Θεοδωρόπουλου, Πρωτο Θεμα).
Πριν ΚΑΝ απαντήσει κάποιο μέλος το ποστ ΔΙΕΓΡΑΦΗ χωρίς κάποιο λόγο και χωρίς να με ενημερώσει κάποιος ΓΙΑΤΙ διεγράφη.
Αφού έστειλα λοιπόν πμ σε ενα mod λεγοντας του
''καλησπέρα! μπορώ να μάθω γιατί διεγράφη το ποστ μου ''Πώς να απαντάτε στα ενοχλητικά τηλεφωνήματα των τραπεζών'' δε νομίζω να ηταν προσβλητικό ή εναντια των κανόνων, στη τελική περισσότερο χαβαλεδιαρικο το θεωρησα γιαυτο και το ποσταρα στο ''περι ανεμων και υδατων'' '' ---> εκει εκανα λάθος ήταν στην ''Παιδική Χαρά''
η απαντηση που έλαβα ήταν...
''Δεν το εσβησα εγώ.... αλλά συμφωνώ με τη διαγραφή. Αυτές τις μέρες δεν θα γινόταν χαβαλές. Όλο και κάποιος θα παραπονιόταν για τις τράπεζες και θα ξεκινούσε η ίδια συζήτηση που γίνεται σε άλλες 4 μεριές.''
δε διαφωνώ ΑΛΛΑ...
1) Δεν παραβίασα τους κανονισμούς (σορρυ είχε μπινελίκι...όντως)
2) Δεν πρόλαβε να απάντησει κανεις
3) Δεν ειδοποιηθηκα για την χωρις ΠΡΟΦΑΝΗ λογο διαγραφη
4) Δεν παραπονεθηκε κανεις (βασικά δεν προλαβε)
5) Δεν ξεκινησε καμια συζήτηση που γίνεται σε αλλες 4 μεριες
6) Θα μπορούσε όπως ήταν
απλά να κλειδωθεί
7)
Θα μπορούσε και εκει να γίνει μια πολιτισμενη/ενδιαφέρουσα συζήτηση
Σε αυτό το ποστ που συζηταμε τωρα...
έχουν ηδη παραβιαστει οι κανονισμοι αναφορές σε κκε, παπαρήγες, φασίστες...βέβαια έχει κρατηθεί ένα επίπεδο δε λέω...
Δε το λέω για να κλειδωθεί το ποστ, απεναντίας ΔΕΝ θα ηθελα κατι τέτοιο γιατι η συζητηση γίνεται πολύ ομαλά
Απλά αυτό που βλέπω είναι το εξής...ενα ποστ που ΔΕΝ παραβιασε κανονισμους διεγραφη ''στο έτσι'' χωρις ΠΡΟΦΑΝΗ λόγο και ενα ποστ
που έχει πάρει πολιτική εκταση παραμένει ανέπαφο
τη στιγμή που εχουν παραβιαστει οι κανονισμοι...
Ξαναλέω ΔΕΝ θέλω να γίνω ο μ*****/κλαψομούνης της παρέας, ουτα να κλειδωθει το θεμα αλλά αυτό που εγινε
όπως και να το κάνω με ενοχλησε και στην τελική το ποστ το εκανα στην ''Παιδικη Χαρά''...που ειναι το πρόβλημα? και ΞΑΝΑΛΕΩ
Θα μπορούσε και εκει να γίνει μια πολιτισμενη/ενδιαφέρουσα συζήτηση