´Επεσα θύμα της Gibson και του Κομφούκιου….

nklshp

Ενεργό μέλος
Πόντοι
218
Γεροντο-ερωτας 51 και λιγες μερες… και ψηφιζω δαγκωτο P90s!!!

Ξεκινησα με μια partcaster tele με SD phat cat και ειμαι πλεον εξαρτημενος!!!!

- Κομφούκιος: "Κι αν έχει όμορφο χέντστοκ, τι έγινε; Κι αν έχει σκατάχέντστοκ, τι έγινε;" Ευχαριστω τον ιστορικο του φορουμ!!!!

IMG_1027.jpeg

Κατεληξα οπως βλεπετε στις σαπουνομπαρες???

και ειμαι πλεον εξαρτημενος!!!!
Μη νομίζεις, το έπαθαν και άλλοι στην πορεία με τους Ρ 90's  ?

Καλορίζικη.

Haar thinline με P-90's

ΤΑΙΛΩΣ

Τι μου λες τωρα για το Γκιμπσονικο... Καλοπαιχτο Μπαη δε γουεη❤️

Haar thinline με P-90's

ΤΑΙΛΩΣ

Τι μου λες τωρα για το Γκιμπσονικο... Καλοπαιχτο Μπαη δε γουεη❤️
Τη Χααρ την πηρες προσφατα?

Ειχε ασπρο πικγκαρντ? Σοφτ V neck?

Το λεω γιατι μπορει να την γνωριζω?

2 posts σε 6 λεπτά για Teleβράστερς...Vra, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα...

@nklshp μεγειές και να τις χαίρεσαι...με πίκρανες και εσύ αλλά το καταπίνω και αυτό...λόγω της ημέεεεραααας....

@Freedom Ολα κι ολα αυτη ειναι Ολλανδεζα. Με πλεκ. Δεν εχω παιξει με Haar που να μην τα ελεγε σουπερ. 

@Freedom Ολα κι ολα αυτη ειναι Ολλανδεζα. Με πλεκ. Δεν εχω παιξει με Haar που να μην τα ελεγε σουπερ. 

Τι πλεκ μου τσαμπουνάς, δεν πα να έχει και κόπλαμ, Τελεμάρκετιν είναι και αυτή, δεν θέλω ιστορίες με εθνικότητες και τα τοιαύτα, μην μας περάσουν και για ρατσιστές, όχι 2 μέτρα και 2 σταθμά παρακαλώ...

Με 'γεια!

Εκτιμώ αφάνταστα το γούστο σου στους μαγνήτες αλλά να ρωτήσω κάτι;

Αφού είχες τη Les Paul με τετοιο setup, τη Telecaster τι τη θες; Λογικά δεν πρέπει να βγάζει πολύ διαφορετικό ήχο. Οπότε; Μήπως σε παρέσυρε το... headstock; ?

Λογικά δεν πρέπει να βγάζει πολύ διαφορετικό ήχο.

Πέρα από την "πλάκα", από p90 σε p90 υπάρχουν μεγάλες διαφορες, ειδικά όταν μιλαμε για διαφορετικό alnico, και διαφορά στα Kohm. Εάν βάλεις στην εξίσωση και το διαφορετικό scale, τότε οι διαφορες είναι ακομα μεγαλύτερες.

Με 'γεια!

Εκτιμώ αφάνταστα το γούστο σου στους μαγνήτες αλλά να ρωτήσω κάτι;

Αφού είχες τη Les Paul με τετοιο setup, τη Telecaster τι τη θες; Λογικά δεν πρέπει να βγάζει πολύ διαφορετικό ήχο. Οπότε; Μήπως σε παρέσυρε το... headstock; ?
Ευχαριστω!!!

Η Haar ηρθε πρωτη! Η Gibson προεκυψε απο ανταλλαγη.

Η Haar φοραει 

https://cms-music.net/tonabnehmer/lindy-fralin-pickups/p-90-pickups/505/lindy-fralin-p90-soapbar-black-set
και η Gibson  Custom Soapbar P-90, προκειται για την custom shop εκδοση.

Δε βρηκα χρονο να τις ακουσω παραλληλα, σιγουρα ομως η Gibson, εχει περισσοτερα μεσαια. 
Δε προκειται να ανοιξω κουβεντα για τα ξυλα, αλλα η μια ζυγιζει 2,5 kgr και η αλλη 3,5kgr.???

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτό που ήθελα να πω είναι "ποιο το νόημα μιας Tele με Gibson style μαγνήτες...". Αλλά αυτό είναι δικό μου κόλλημα.

Φαρμακείο ο Lindy!

Δε προκειται να ανοιξω κουβεντα για τα ξυλα, αλλα η μια ζυγιζει 2,5 kgr και η αλλη 3,5kgr.???
Ποια απο τις δύο είναι 2,5 κιλά;

Αυτό που ήθελα να πω είναι "ποιο το νόημα μιας Tele με Gibson style μαγνήτες...". Αλλά αυτό είναι δικό μου κόλλημα.

Φαρμακείο ο Lindy!

Ποια απο τις δύο είναι 2,5 κιλά;
Η tele?

εχω βρει την υγεια μου, παιζω χαλαρα ορθιος.

Επισης παιζοντας σε reverb deluxe clean μαζι με ηλεκτρικο πιανακι ο ηχος ειναι εξαιρετικος, καμια επικαλυψη συχνοτητων.

θα δοκιμασω σε 10 μερες στην επομενη προβα την les paul.

η special δλδ ειναι custom shop η μονο οι μαγνητες?
Η κιθαρα,

https://www.thomann.de/gr/gibson_57_lp_special_sc_tvy_vos_nh.htm?shp=eyJjb3VudHJ5IjoiZ3IiLCJjdXJyZW5jeSI6MiwibGFuZ3VhZ2UiOjJ9&reload=1&gclid=CjwKCAjw1YCkBhAOEiwA5aN4AYfQs7ViHZJniJEBp2H4gFOBsHnwD6NXrwAewgb846xZ7rk-cRMZfRoCm-4QAvD_BwE

Η κιθαρα ...

Καλά βρε παλικάρι, από ανταλλαγή δεν είπες ότι την πήρες?

Τι έδωσες, το αμάξι σου?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back