Υπάρχει σαφής και ειδοποιός διαφορά μεταξύ του έρχομαι αντιμέτωπος με τον αρπακολατζή (μπορεί να τύχει στο καθένα) και του ενδίδω.bloody_sunday είπε:ΜSc και Pan, επειδή τα παιδιά έπεσαν σε τέτοια περίπτωση δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι θύματα, ούτε είναι πρέπον να τους λέτε "καλά να πάθουν" (έλεος). Το γεγονός πως υπέκυψαν σε έναν αρπακολλατζίδικο εκβιασμό σημαίνει πως αγαπούν τη μουσική τους και την "φάση" πολύ περισσότερο από τον εγωισμό τους. Χαλαρώστε.
...διότι δεν ξέρεις πόσο χρόνων είναι τα παιδιά που το έπαθαν...δεν λένε "εάν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις?"...pan12 είπε:Στο δεύτερο δε θέλω να κάνω χαρακτηρισμούς διότι ...
΄marathon είπε:...διότι δεν ξέρεις πόσο χρόνων είναι τα παιδιά που το έπαθαν...δεν λένε "εάν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις?"...
Tίποτα, εάν ήταν 50-60 κιλά πιο βαρύς από εσένα και καμμιά 20ριά πόντους πιο ψηλός...σαν τον Blue δηλαδή...pan12 είπε:Επίσης δε θέλω να πω τι θα έκανα αν ερχόμουνα αντιμέτωπος με τέτοιο τύπο....
μπα ... ποτε δε ξέρεις... ;Dmarathon είπε:Tίποτα, εάν ήταν 50-60 κιλά πιο βαρύς από εσένα και καμμιά 20ριά πόντους πιο ψηλός...σαν τον Blue δηλαδή...
φιλε μου η τελευταια φορα που εκανα live ηταν το 2002...καταλαβαινεις ποσο διψαω για live αυτη τη στιγμη...zithon είπε:Δυστυχως την "καυλα" του να παιζεις Live εχω να ζησω πολυ καιρο.......... :-[........ομως αυτη η καυλα ειναι που σε κανει να μην δινεις σημασια στις πικρες που σε δινουν ολοι αυτοι οι ασχετοι που ειναι στο "χώρο" ή "χορό" των live και κανεις πολλες μαλ...ες μονο και μονο για να ....παιξεις.....απο κει και περα ειναι προσωπικο θεμα του καθενος και πως "το βλεπει".... για το αν θα τους κανει τα χατηρια ή οχι....
όταν ΨΟΦΑΣ να παίξεις, για να αναδειχθείς κάπως, να κάνεις τα πρώτα-πρώτα βήματά σου, αυτό απλά δεν παίζειmscmkr είπε:τότε δεν έπρεπε καν να συμμετάσχουν.
Kαι όμως, το να μην έχεις άλλη επιλογή από το να πληρώσεις κάτι που είναι αδικαιολόγητα ακριβό είναι κάτι που συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα.mscmkr είπε:Και όμως. Δεν μπορείς να λες "του έδωσα τα λεφτά, αλλά με έκλεψε". Ή του έδωσες τα λεφτά ή σε έκλεψε. Και τα δυο δεν γίνονται.
για το μαγαζι woodstock δεν εχεις ακουσει τιποτα ε?Evilnye είπε:Εγώ πχ δεν είχα ξανακούσει πουθενά να ζητάνε χρήματα από τη μπάντα για να παίξει κάπου...
Μπα. Για πες;iliasbass είπε:για το μαγαζι woodstock δεν εχεις ακουσει τιποτα ε?
Τι μου θύμισες τώρα... (πολλά χρόνια πίσω όμως!) ;D ;Diliasbass είπε:για το μαγαζι woodstock δεν εχεις ακουσει τιποτα ε?