Τα σχολια για τις μπαντες γενικα δεν τα εκανα για σας.beeros05 είπε:κοιτα εγω ημουν ο πιτσιρικος της παρεας ειμουν 18 τοτε οι αλλοι μου ριχναν απο 2χρονια+
να σου πω την αληθεια δεν θελαμε λεφτα...απο σποντα εγινε γιατι μας ειπε 25 ατομα και επειδη ξεραμε οτι θα φερναμε τουλαχιστον 50 των ρωτησαμε τι θα γινει μπας και πιουμε καμια μπυρα παραπανω...ο στοχος ηταν οι μπυρες οχι τα λεφτα αλλα δε μας χαλασε γιατι και τις προβες μας βγαλαμε και ηπιαμε και τα μπυρονια μας τσαμπε...
επισης παιζαμε πολυ ωραια για την ηλικια μας, τα ακουω τωρα σκεψου και γουσταρω...και ειχαμε φοβερο τραγουδιστη και παιζαμε heavy power δικο μας υλικο και διασκευες
κανονικα παντα κατι θα πρεπει να πληρωνονται οι μπαντες ή τουλαχιστον σε underground σκηνη οι ''headliners''
εχουμε κανει live σε μαγαζι στο βυρωνα το γεμισαμε (120 ατομα) και ειχαμε κανει και ''προπωληση'' 80 εισητηρια...το ευχαριστω του μαγαζιου ηταν να μας χρεωσει 2 μπυρες και μια βοτκα που ηπιαμε οι 3 απο τους 5 της μπαντας...τα συμπερασματα παλι δικα σας
Αλλα γενικα οταν ειναι να παιξεις κάπου κάνεις συμφωνια δεν περιμενεις το ευχαριστω κανενος.Όλες οι πάντες που παιζουν full προγραμμα πρεπει να πληρωνονται τι πως και ποσα με το αφεντικο μερες πριν την ωρα που το κλεινεις . + -.Οι καλοι λιγαριασμοι κτλ κτλ.
Και γενικα ειμαι της άποψης οτι ακομα και για την κ....α μου κανεις δεν θα βγάλει στην πλάτη μου παραπάνω απο όσα του αναλογουν.Ειναι και περιεργες μέρες και ειμαι λιγο επηρεασμενος...Τσαμπατζε μονο σε εκδηλωση για κάποιο σκοπο η τουλάχιστον με τσαμπα ποτα για μας και φθηνες μπύρες χωρις εισοδους κτλ για τον κοσμο σε φάση χυμα και r'n'r(το ακραιο σενάριο).Αλλιως τα στηνουμε σε καμια υπόγα η τιποτα πανεπιστημια και καλουμε τους πάντες.