- Πόντοι
- 16
Βρε κρυφο γαβ γαβ ολοι σας ;D
εγω κατι σε αυτο το στυλ
εγω κατι σε αυτο το στυλ
;D ;D ;Dgvour είπε:Τι ειπες ρε παλληκαρι?Αυτο ειναι Beretta LK.Δεν ειμ ο ενοχος εγω να κανω εφετειο
εγω δεν ειμ ο ενοχος γραψτε το στο βιβλιο.ΕΙΣΑΙ ROCKER!Τελος.Το ποστεψαν ισχυει
ως αοριστος?
ΠοΣταύρω εννοείς?? ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:;D ;D ;D
Το ποστεψαν ειναι του ποστευω οχι του ποσταρω.
Αμα βαλεις ενα ''υ'' θα δεις οτι εχω δικιο.
Ασχετα αν χρησιμοποιειται λανθασμενα ως β' αοριστος. ;D
Εποσταρήθησαν (συνηρημένο, εκ του ποσταρέω/ποσταρώ - εις την νεοελληνικήν, ποστάρω). Είσαι και δάσκαλος...freerock1974 είπε:Πολλα απ αυτα που ποσταρθηκαν(Αοριστος του ποσταρω)
Haris είπε:Εποσταρήθησαν (συνηρημένο, εκ του ποσταρέω/ποσταρώ - εις την νεοελληνικήν, ποστάρω). Είσαι και δάσκαλος...
Εγώ θα στα λέω; ;D
Χα! Απλά σε δοκίμαζα, και ομολογώ ότι πέρασες with flying colors!freerock1974 είπε:Εποσταρήθησαν (συνηρημένο, εκ του ποσταρέω/ποσταρώ - εις την νεοελληνικήν, ποστάρω). Είσαι και δάσκαλος...Εγώ θα στα λέω; ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Δε νομιζω φιλτατε να ειναι ποσταρέω.
Η ετυμολογια του ρηματος δεν βγαινει απο τη φρασιν ''ρεω το ποστ''(ποσταρέω-ποσταρώ)ουτε απο παραφραση του νεοελληνικου-ναρκισσιστικου ''Πωςταλεω''(ποσταλεω).
Ειναι λατινογενες σε -αρω(-are πχ fumare).
Αλλωστε ο Παρακειμενος ''Επεπόστακα'' τονιζεται στην προπαραληγουσα αρα αποκλειεται ο Ενεστως να τονιζεται εις την ληγουσα μετα την συναιρεση... 8);D
+1hwept είπε:1. Τα παρακμιακά 90s techno beat ακια.
2. Μπίγαλης, Ρακιντζης, Καρβέλας, Αλκαίος, early Δάντης's works και παρόμοιες ελληνικές καλτιές..
+1000 ;D