- Πόντοι
- 16
Edit
και για να μη νιώθει κανένας άβολα ας απενοχοποιήσουμε και αυτό:
ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Σους!neokosmi είπε:"Αντεξα" και "Σ' εχω κανει Θεο" παντως μπορουν να γινουν τρελες rock διασκευες.![]()
Κριμα και σε ειχα συμπαθησειHaris είπε:Άλλη μία:
Manowar - Heart of Steel
Δεν τους πήγαινα ποτέ, με τα πέτσινα σωβρακάκια και τις μπούρδες περί "death to false metal", και είχα κοιμηθεί(!) σε λάιβ τους κάποια στιγμή στη δεκαετία του '90 - όπου με είχε τραβήξει με το ζόρι η τότε αγαπημένη μου - αλλά αυτό το κομμάτι κάτι μου κάνει... (Πιθανότατα ξυπνάει τον Βίκινγκ που κρύβω μέσα μου ;D).
Βασικά είναι το "Knocking At Your Back Door" των Purple χωρίς το ριφ...SlenderSmash είπε:Freerock το Άντεξα είναι άρρωστη hardrockiλα. (ειδικά το μπάσιμο των drums στην αρχή είναι για πολύ ξύλο!)
αν ειναι λεει....παρε τραγουδαρα...όμως μερικά τραγούδια του είναι... τι να πεις!
Επειδη δε σου αρεσουν οι MANOWAR βεβαια!!!!Haris είπε:Και τώρα γιατί με ξε-συμπάθησες; Επειδή δεν μου αρέσουν οι Manowar ή επειδή μου αρέσει το Heart of Steel; ;D
Έλα μωρέ, γούστα είναι αυτά...
Αρα να μη νιωθω ενοχες! 8)SlenderSmash είπε:Freerock το Άντεξα είναι άρρωστη hardrockiλα. (ειδικά το μπάσιμο των drums στην αρχή είναι για πολύ ξύλο!)