+1000Superfunk είπε:Εσυ μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις τι σημαινει ακριβως η εννοια "ενοχη απολαυση"... ;D
A guilty pleasure is something one enjoys and considers pleasurable despite feeling guilt for enjoying it. The "guilt" involved is sometimes simply fear of others discovering one's lowbrow or otherwise embarrassing tastes.
το να σου αρεσει το μεγαλυτερο συγκροτημα ολων των εποχων (Beatles) και ενα τοσο αναγνωρισμενο καλλιτεχνικα σχημα οπως οι S & C δεν ειναι ακριβως ...guilty pleasure... ;D..ειναι σαν να ...ντρεπεσαι που σου αρεσει ο..Παρθενωνας ενα πραμα... ;D
ενδιαφερον!γιατι ομως...?απο περιεργεια...LK είπε:Ωραίο thread Μιχάλη!Θα το πάρω λίγο αλλιώs.Πλέον νιώθω ενοχέs όταν απολαμβάνω ο,τιδήποτε κινείται στη σφαίρα blues-rock.
ε,ενταξει αναφερομαστε στην εννοια "ενοχες απολαυσεις" με χιουμορ παντα...προσωπικα επειδη μεγαλωνοντας σε σπιτι με 4 μουσικους συν δυο τρεις ακομα "εν δυναμει",εμαθα να ακουω και να εκτιμω τα παντα βασει αυτου που ειναι...απο ποντιακα,βιταλη και διονυσιου μεχρι μαιλς ντεηβις μεχρι μεταλικα....βασικα εψαχνα εναν ενδιαφερον τροπο να μιλησω για μια απο τις πιο αγαπημενες μου μπαντες εβερ και η αληθεια ειναι πως μου κανει εντυπωση σε ποσους απο εδω αρεσουν...μαλλον το νοιζ εχει πολλους νοσταλγουςAυτά που έχετε ποστάρει όχι απλά δεν είναι ''ένοχες'' απολαύσεις, αλλά καταπληκτικές μπάντες-καλλιτέχνες....
Στο θέμα, δεν έχω ''ένοχες'' απολαύσεις. Και η Lady Gaga και η Παπαρίζου μου αρέσει. Δεν θα αισθανθώ ''ενοχές'' αν μου αρέσουν κάποια κομμάτια τους, ούτε ντροπή, και αν στο κάτω-κάτω κάποιος το θεωρεί έτσι, προσωπικά τον γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου... 8)
gvour είπε:
Γιατί δε συνάδουν καθόλου πλέον ως μουσική επένδυση σε καμία έκφανση / δραστηριότητα τoυ τρόπου ζωής μου (από άποψη αισθητικής, σκηνοθεσίας, ενδυματολογίας ,etc. etc.).kapdrums είπε:ενδιαφερον!γιατι ομως...?απο περιεργεια...![]()
Ω, ναι, το γνωριζω καλαLord_Goumis είπε:+1000
Aυτά που έχετε ποστάρει όχι απλά δεν είναι ''ένοχες'' απολαύσεις, αλλά καταπληκτικές μπάντες-καλλιτέχνες....
hyperpanos είπε:άντε να την πω και εγώ την αμαρτία μου, τρελαίνομαι για δημοτικά 8), δώσε μου σόλο κλαρίνο και πάρε μου την ψυχή ;D ;D ;D