@ JAM
να ρωτησω κι εγω αν θα προτεινες τον epiphone valve juniorαντι για τον Peavey Royal 8 Valve King...
ή ειναι καλυτερα να ανεβουμε λιγο Epiphone Valve Standard Guitar Combo Amplifier (15 Watts' date=' 1x12 in.)
http://www.zzounds.com/item--EPIEPABKSTDSP
ε?
ΤΗΑΝΧ[/quote']
Δεν το έχω ακούσει τοn Peavey, όμως από την περιγραφή φαίνεται ενδιαφέρον. Τον epiphone τον έχω παίξει και live (κεφαλή με καμπίνα) και μου άρεσε αρκετά. Ήταν λίγο παραπάνω μπασαριστός απ'όσο θα πρεπε πιστεύω (απ την στιγμη που δεν έχει και tone) όμως για jazzo καταστάσεις είναι ότι πρέπει !
Μόλις παρήγγειλα μία Epiphone Joe Pass από το Θωμά. Στο πακέτο θέλω να προσθέσω και ένα μικρό ενισχυτή με τιμή 150-200 ευρώ' date=' το πολύ 15W, που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για practice. Με ενδιαφέρει κυρίως ο καθαρός ήχος για jazz/blues. Επειδή οι επιλογές είναι πολλές και ο χρόνος για ψάξιμο πολύ περιορισμένος, θα ήθελα να μου πείτε κάποιες προτάσεις.[/quote']
Harley Benton GA5 - 5W οτι πρεπει για practice
Βαζεις μπροστα ενα EQ και ενα OD και εισαι παλικαρι
Ξέχασα να πω ότι ένας σοβαρός παράγοντας είναι και το βάρος' date=' καθώς ο συγκεκριμένος ενισχυτής θα μεταφέρεται αρκετά συχνά. Γι' αυτό σκέφτομαι σοβαρά την περίπτωση του Cube 20X που είναι μόλις 7.2 kg σε αντίθεση με τους λαμπάτους που είναι 10-11kg. Μόνο που δεν έχω παίξει ποτέ με Cube...[/quote']
O Cube20X είναι διαφορετικός απο τον Cube30X, όχι μόνο στα Watt.
Δες και αυτόν αν ψάχνεις για πιο Metal ήχους
http://www.thomann.de/gr/vox_ad15vtxl.htm
Φίλε ibanez21' date=' ο ενισχυτής που έχεις πιστεύω ότι μπορεί να σε καλύψει άνετα και για καμια thrashιά. Απλά έχεις συνιθίσει στην ποιότητα και λογικό είναι να μην σου αρέσουν ενισχυτάκια και πετάλια τύπου death metal, metal zone κτλ. Δοκίμασε με κάποιο πετάλι της tech21, της KRANK κτλ. Είναι ακριβότερα, αλλά θα κολλήσουν καλύτερα με τον ενισχυτή σου. Και κάποιον φτηνό modelling ενισχυτή να παρεις, δεν θα φτάσεις την ποιότητα του Legacy+κάποιου καλού πεταλιού heavy distorsion, σε καμμία περιπτωση.[/quote']
κομπρεσσορακι & tech 21 gt2.. :wink: 8) :lol: