- Πόντοι
- 16
χαχα οκ δικό μου το λάθος νόμιζα ότι είναι κάτι αρχαιοπρεπές :lol: :lol:
σκέψου και την λύση του epiphone valve junior...5W λάμπα' date=' πολύ καλός - πολύ φθηνός...
(δεν είδα στις απαντήσεις αν στον πρότεινε κάποιος άλλος...σορρυ αν επαναλαμβάνομαι....)[/quote']
ναι αλλα αυτος που λες ειναι one button και ολα τα υπολοιπα θα πρεπει να τα φτιαχνεις απο τα knobs της κιθαρας...
σκέψου και την λύση του epiphone valve junior...5W λάμπα' date=' πολύ καλός - πολύ φθηνός...
(δεν είδα στις απαντήσεις αν στον πρότεινε κάποιος άλλος...σορρυ αν επαναλαμβάνομαι....)[/quote']
+10
Δεν τον έχω ακούσει τον συγκεκριμένο ενισχυτή live, παρά μόνο από κλιπάκια στο ιντερνετ αλλά μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις! Επίσης, ψάξε και για την κόπια του συγκερκιμένου ενισχυτή που βγάζει η Harley Benton.
Τέλος να προσθέσω ότι αν έχεις υπομονή ψάξε στο ebay. Κατά καιρούς μπορείς να πετύχεις πολλές ευκαιρίες, αρκεί να έχεις υπομονή (πληροφοριακά αναφέρω πως στάθηκα αρκετά τυχερός μιας και αγόρασα τον Fender Pro Jr από ebay για 252 ευρώ, οπότε καταλαβαίνεις ότι παίζουν ευκαιρίες αν έχεις υπομονή). :wink:
¶ντε πάλι με το Harmony Central... never learn, never learn που έλεγε κι ένα παλιό τραγούδι των Nailbomb...http://www.thomann.de/gr/peavey_royal_8_valve_king.htm
That's the order!
Εχει πιασει 10αρια στο Harmony Central!Χωρις βλαβη της γενικοτητας βεβαια!!
Αξιοπιστος ενισχυτης με πολυ ωραιο clean και φουλαρει στα gain του!!![]()
Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό και θα συμπληρώσω και κάτι ακόμαΟ Epi Valve Junior δεν είναι αγορά αρχαρίου. Η μινιμαλιστική του σχεδίαση θα εκτιμηθεί μόνο από κάποιον με έμπειρα αυτιά
Δε σε χάλασε Roseman... :lol: :lol: :lol:Εχεις μήνυμα ....Ρε Αγγελε πουλας κανεναν??
Λοιπόν μόλις γύρισα από το χωριό μου' date=' όπου βρίσκεται και το μαγαζί του Σταύρου Ντούκα και σε κάποια φάση μου λέει για τον παρακάτω ενισχυτή..
Κινέζικος (όπως οι marshall και άλλοι σε αυτά τα λεφτά)
Μου είπε τη μάρκα αλλά δε τη συγκράτησα (λαλακία 1η...)Πάντως δεν ήταν κάποια από τις γνωστές μάρκες.
25W, FULL ΛΑΜΠΑ
Celestion 12' ηχείο
Αcutronics (αν το έγραψα σωστά) reverb επίσης λαμπάτο.
Ηχητικά ο ενισχυτής είναι προσανατολισμένος προς Fender ενισχυτές.
Τιμή: 290e (ντοίνγκ?)
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τον δοκιμάσω γιατί δεν είχε έρθει ακόμα(λαλακια 2η)
Πάντως λαμπάτος σε αυτά τα Watt ,με λαμπάτο εφέ και Celestion ηχειό με λιγότερο από 300 ευρώ είναι σούπερ-ντούπερ-deal.[/quote']
Κάτι δε μου κάθεται καλά στην υπόθεση...25 watt,celestion,κτλ.κτλ. και μόνο 290;Είσαι σίγουρος πως είναι full tube;Μήπως έχει λάμπα μόνο στην προενίσχυση;