- Πόντοι
- 38
Eφτιαξα συτο το βιντεο μετα απο μυνηματα που ειχα στο youtube απο συμφορουμιτες που με ξερουν αλλα και απο youtubers που βλεπαν στο δωματιο μου και τους 2 ενισχυτες... Οποτε νατο... Ακουστε και πειτε την αποψη σας !!!!!
ωχ τωρα εδωσες τροφη για αρνητικα σχολια στον αντι-engl τυπο του φορουμ. Δηλαδη ο συγκεκριμενος οταν μιλαει για engl κανει σαν τη ελενη λουκα !!!!Για τον blakie λεω ;Dschafferbfg είπε:ο fireball κατά την γνώμη μου ακούγεται σαν ένα ταπεινό metal zone (χωρίς
κομπλεξαρα , το τεστ του καναλιου 2 ( και οχι crunch , καθως δεν υπαρχει σε κανενα μανιουαλ αυτος ο χαρακτηρισμος για το 2ο καναλι ) θα ακολουθησει εντος των επομενων ημερων... ααα και δεν σε παιρνω τηλεφωνο αλλη φορα γιατι δεν το σηκωνες πριν...να τονισω κι εγω με τη σειρα μου οτι ο 5153 εχει και φοβερο crunch καναλι που προσωπικα μου θυμιζει πολυ το σολντανο που εχω και το θεωρω πολυ ανωτερο του lead...
Εισαι και γαμω τα ατομα... Εχεις βρει το κουμπι μου αγαπη μου !!!!blackie είπε:by the way...
Αψογο βιντεο Αρη...!!!!!
IraklisZS είπε:εμένα πάλι ίδιοι μου φαίνονται ;D
εντάξει, ο fireball στο βιντεο εχει λιγότερα μεσαία... αλλά έχει και ένα κουμπί που ανεβάζει τα μεσαία
μόνο αυτός που παίζει καταλαβαίνει ακριβώς τις διαφορές των ενισχυτών, και σε άλλα επίπεδα εκτός απο αυτό του equalizer. (Δυανμικές, σαστειν πχ)
Αυτά τα έχει, το extra κουμπί "mid boost" εννοεί.IraklisZS είπε:Τι εννοείς δεν έχει κουμπί που δίνει μεσαία? Δεν εχει bass middle treble οπως οι περισσότεροι ενισχυτές?
Δεν λέω ότι δεν τα ΄χεις βάλει τέρμα, αλλά αυτό που λές μου ακούγεται πολύ περίεργο. Επειδή έχω παίξει με τον συγκεκριμένο ενισχυτή (και έχω engl) κάτι τέτοιο δεν μου έχει τύχει ποτέ. Σκέψου το διαφορετικά, είναι ποτέ δυνατόν μια εταιρία σαν την engl να μην παρέχει ένα τόσο σημαντικό χαρακτηριστικό όπως επαρκές διαθέσιμο εύρος ενίσχυσης στο eq section; Κανονικά με τα μεσαία στο τέρμα θα έπρεπε να ακούγεται σαν, σαν,...., δεν ξέρω, δεν το έχω κάνει ποτέ ;Daris 17561 είπε:Στο συγκεκριμένο βίντεο ο fireball παίζει με τα μεσαία στο τέρμα .
Ναι μωρέ, whatever. ;D Ενίσχυση, κόψιμο ;DIraklisZS είπε:octapus γιατί λές "ενισχυσης"? δεν εχει παθητικό equalizer ο ενισχυτης? πληροφοριακά ρωτάω!
Δεν παίρνεις πιο πολλά μεσαία, απλά γίνονται πιο διακριτά. Αφήνεις χώρο που λένε.πάντως έχω την εντύπωση πως τα passive eq λειτουργουν κόβοντας, οπότε λογικά θα παιρνει κανείς πιο πολλά μεσαία αν κοψει λίγο μπάσα και πριμα, δώσει λίγο ακόμα volume και κρατησει τα μεσαία ψηλα
Tα passive eq (όπως και τα active) μπορούν να κόψουν ή να προσθέσουν. Εσύ κατά πάσα πιθανότητα μιλάς για eq που οι δυο ή τρεις μπάντες του είναι interactive και αλληλεπιδρούν, όπως πχ. σε Bad Cat και Vox. Εκεί ο κάθε διακόπτης δεν προσθέτει ή αφαιρεί αποκλειστικά στη δικιά του ορισμένη περιοχή αλλά επεκτείνεται και σε παραπλήσιες, τις οποίες ταυτόχρονα επηρεάζει και κάποιος άλλος. Αλλά αυτό δε νομίζω πως έχει σχέση με το αν είναι passive ή active, μιας και ένα interactive eq μπορεί να ανήκει και στις δυο κατηγορίες (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος).IraklisZS είπε:πάντως έχω την εντύπωση πως τα passive eq λειτουργουν κόβοντας, οπότε λογικά θα παιρνει κανείς πιο πολλά μεσαία αν κοψει λίγο μπάσα και πριμα, δώσει λίγο ακόμα volume και κρατησει τα μεσαία ψηλα
Koita ηρακλη η χαρα που σου δινει αυτος ο ενισχυτης ειναι τ;α τρομερα μπασα του... αν του τα κοψεις τοτε χανεις πολυ απο τον χαρακτηρα του... Σιγουρα ενα eq μπορει να κανει την δουλεια... Ενα πεταλακι ειναι δεν χαλασε και ο κοσμος...IraklisZS είπε:μα τόσο λίγα μεσαία? Αν δεν βελτιώνεται ρίχνοντας πριμα και μπάσα, και κρατώντας στο τέρμα τα μεσαία, μάλλον χρειάζεται όντως eq pedal.
οχι δεν εχει προβλημα ο ενισχυτης... Απλα ετσι ακουγεται... Ειναι μπασοπριμος ενισχυτης... και γενικα στα φορουμ του πλανητη συζητιεται το θεμα αυτο... Η ενγκλ γιαυτο στον 100αρι εβαλε και το mid boost που καλυτερευει καπως τα πραγματα...Δεν λέω ότι δεν τα ΄χεις βάλει τέρμα, αλλά αυτό που λές μου ακούγεται πολύ περίεργο. Επειδή έχω παίξει με τον συγκεκριμένο ενισχυτή (και έχω engl) κάτι τέτοιο δεν μου έχει τύχει ποτέ. Σκέψου το διαφορετικά, είναι ποτέ δυνατόν μια εταιρία σαν την engl να μην παρέχει ένα τόσο σημαντικό χαρακτηριστικό όπως επαρκές διαθέσιμο εύρος ενίσχυσης στο eq section; Κανονικά με τα μεσαία στο τέρμα θα έπρεπε να ακούγεται σαν, σαν,...., δεν ξέρω, δεν το έχω κάνει ποτέ ;D
Μήπως έχει πρόβλημα ο ενισχυτής;