- Πόντοι
- 38
Ναι ... Με ποιον θέλετε να κοντραρστει ; vh4 vs ? ψηφιστε και θα το ετοιμασωalexandro είπε:Ψηφίζω Marshall!Άρη κανένα τεστακι με Diezel να περιμένουμε στο μέλλον?
Ναι ... Με ποιον θέλετε να κοντραρστει ; vh4 vs ? ψηφιστε και θα το ετοιμασωalexandro είπε:Ψηφίζω Marshall!Άρη κανένα τεστακι με Diezel να περιμένουμε στο μέλλον?
Diezel vh4 vs Evh 5150III vs Marshall Jvm205Haris 17561 είπε:Ναι ... Με ποιον θέλετε να κοντραρστει ; vh4 vs ? ψηφιστε και θα το ετοιμασω
alexandro είπε:Diezel vh4 vs Evh 5150III vs Marshall Jvm205H
Diezel vs Mesa vs evh vs Marshall vs engl vs Line 6 spider ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Daris 17561 είπε:Diezel vs Mesa vs evh vs Marshall vs engl
Ο βάν αλεν είναι ενα brand name που πουλάει . Η πιβι πάντα έφτιαχνε ενίσχυτες σε συνεργασία μαζί του . .οταν κάποια στιγμή δεν του έκανε τα κέφια η πιβι τότε ο μάγκας πήρε το όνομα του καθώς και το brand name του και έφυγε . Επαιζε με slo για ενα διάστημα αλλα ενώ του άρεσε πολυ το voicing του slo , ένιωθε ότι ο συγκεκριμένος ενίσχυτης δεν είχε τόσο attack όσο χρειαζόταν . Τότε τον προσέγγισε η φεντερ και του είπε ότι θα σου φτιάξω slo με περισσότερο attack . Ομως επειδη το ονομα σου πουλάει μάγκα μου , αντί να σου βγάλουμε signature προϊόντα , θα σου φτιάξουμε μια εταιρεία που θα ονομάζεται evh και θα εχει μεχρι και το χαρτί τουαλέτας σου ... Ετσι κι έγινε ... Εφτιαξαν μια εταιρεία το όνομα του. Η φεντερ βρίσκεται απο πίσω αλλα τυπικά είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία όπως η Jackson , charvel κτλ κτλ ... Τώρα αν ο βάν αλεν εχει μπει στην εταιρεία ως μέτοχος η όχι δεν το ξέρω ...degdekis είπε:Diezel vs Mesa vs evh vs Marshall vs engl vs Line 6 spider ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Tώρα εγώ να κάνω μία χαζή ερώτηση, στα σοβαρά? Ο evh είναι ο ενισχυτής του Van Halen. Ok. Ποιός είναι ο κατασκευαστής όμως? Η Fender? Εχει κάνει δική του εταιρία ο μάστορας? Τι παίζει?
Συμφωνω 100%theStratWithin είπε:Σουπερ σφιχτος και καφρικος ο Μαρσαλλ! Σα να σου βγαζει τη γλωσσα εξω!
Πολυ ισορροπημενος ο Peavey. Ο Engl μου ακουγοταν σα λασπη.
βασικα εγω με τα crunch δεν το χω... αν καποιος θελει , ας στειλει π.μ. να ερθει απο το σπιτι μου να παιξει και να κανουμε βιντεο με κραντς και καθαρα-sfaxtis- είπε:κατι σε crunch θα ακουσουμε? ;D
Γ@μω την επαρχια μου!aris 17561 είπε:βασικα εγω με τα crunch δεν το χω... αν καποιος θελει , ας στειλει π.μ. να ερθει απο το σπιτι μου να παιξει και να κανουμε βιντεο με κραντς και καθαρα
aris 17561 είπε:Χαιρετω ολους ,
Αλλο ενα συγκριτικο μεταξυ ενισχυτων που κοστιζουν περιπου τα ιδια... 100 πανω , 100 κατω... Ακουστε ηχαρες που βγαζουν και οι 3 και αφου καταληξετε στο τελος θα σας αποκαλυψω και κατι... 8) 8)