M
mauromouris
Guest
Εκτός από σολίστ/ βιρτουόζος στο όργανό του, αν δεν κάνω λάθος είναι και διευθυντής ορχήστρας, που από τα λίγα που ξέρω από μουσική είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά
Προσωπικά, τον αντιπαθώ, εξ' αιτίας του γεγονότος ότι είχε ζητήσει να εξαιρεθεί από την υποχρέωση για στρατιωτική θητεία (για να μη χαλάσει τα δάκτυλά του). Όμως, είναι master musician, δεν θα βάλω τη γνώμη μου και τη δική του στο ζύγι.mauromouris είπε:Εκτός από σολίστ/ βιρτουόζος στο όργανό του, αν δεν κάνω λάθος είναι και διευθυντής ορχήστρας, που από τα λίγα που ξέρω από μουσική είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά
PlasmaPool είπε:Χαλαλι του ομως , που ειναι το εργο του να το ακουσω και να πω μετα " κοιτα τον κερατα μπορει να λεει και καμια χοντραδαα αλλα εγραψε κομματαρα! " ; Εκει βρισκεται το θεμα μου , μενει στην αναπαραγωγη εργων τριτων .
Τι σημαίνει αυτό;Nikolas είπε:Τώρα, ο Καββάκος, πρέπει να καταλάβετε ότι ζει σε άλλο κόσμο, και ως εκ τούτου δε πολύαντιλαμβάνεται την βαρύτητα αυτών που λέει.
Όχι, δεν εννοώ αυτό που νομίζει ο καταράκτης.trolley είπε:Τι σημαίνει αυτό;
???
Α, μάλιστα.Nikolas είπε:Όχι, δεν εννοώ αυτό που νομίζει ο καταράκτης.
Λέω, όμως, ότι όπως ένας κάτοικος της Βιέννης (πχ) δεν έχει και μεγάλη ιδέα για την Ελληνική πραγματικότητα, το ίδιο συμβαίνει, πιθανώς, και με τον Καββάκο.
Ομολογώ ότι μάλλον το έθεσα λίγο πόντια... αλλά τι να κάνω... εδώ πάνω ξεχνάω σιγά σιγά τα Ελληνικά μου!trolley είπε:Α, μάλιστα.
Διαφωνώ βέβαια επ' αυτού.
aggelos_ είπε:Το πιθανότερο είναι ότι αν ο Χατζιδάκης άκουγε Dream Theater που μου αρέσουν να το απέρριπτε και αυτό. Ναι κι εγώ μπορεί να ακούω σκουπίδια, αλλά το ξέρω. Δεν το βάζω σαν μοναδικό κέντρο επειδή δεν γνωρίζω τίποτε άλλο.
Πολύ καλά έπραξε,θα ήταν καταστρεπτικό για το επίπεδό και την σχέση του με το όργανο 1,5 χρόνος(τότε) στρατός.trolley είπε:Προσωπικά, τον αντιπαθώ, εξ' αιτίας του γεγονότος ότι είχε ζητήσει να εξαιρεθεί από την υποχρέωση για στρατιωτική θητεία (για να μη χαλάσει τα δάκτυλά του).
Τώρα, ο Καββάκος, πρέπει να καταλάβετε ότι ζει σε άλλο κόσμο, και ως εκ τούτου δε πολύαντιλαμβάνεται την βαρύτητα αυτών που λέει.
χαχαχα. Εντάξει τα παραλές. Επειδή μένω στη μέση ανατολή και έχω δει πολλά μέρη εδώ, θα έλεγα ότι η Αθήνα δε μοιάζει. Τουλάχιστον όχι περισσότερο από όσο μια μέση πυκνοκατοικημένη πόλη μοιάζει με κάποια άλλη. Εϊχα δει γειτονιές στη Νέα Υόρκη που κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι Αθηναικές, επίσης γειτονιές στο Λονδίνο κλπ. Βιέννη δε θυμίζει οντως αλλά μάλλον τυχαίο ή λόγω γεωγραφίας. Αυτή βέβαια είναι η προσωπική μου γνώμη.Nikolas είπε:Πάντως επειδή έχω σχέση με Μ. Ανατολή, οφείλω να ομολογήσω ότι η Αθήνα μου θυμίζει ΠΟΛΥ έντονα Κουβέιτ και Μπαχρέιν, αλλά ΟΧΙ Βερολίνο! Υπό αυτή την έννοια νομίζω ότι ο Καβάκος κάνει λάθος.
Ίσως τα παραλέω. Δεν έχω ζήσει για πολύ μεγάλα διαστήματα στη Μ. Ανατολή, αλλά έχω πάει Κουβέιτ, Μπαχρέιν και Δαμασκό (όταν ήταν τόσο όμορφη... ωωω...). Και κάθε φορά που βρίσκομαι Ομόνοια σκέφτομαι πόσο μοιάζουν αυτές οι πόλεις... Ενώ για το Λονδίνο (πχ,, που ζω τώρα) δε μπορώ να πω ότι μοιάζει σε κάτι με την Αθήνα.otto## είπε:χαχαχα. Εντάξει τα παραλές. Επειδή μένω στη μέση ανατολή και έχω δει πολλά μέρη εδώ, θα έλεγα ότι η Αθήνα δε μοιάζει. Τουλάχιστον όχι περισσότερο από όσο μια μέση πυκνοκατοικημένη πόλη μοιάζει με κάποια άλλη. Εϊχα δει γειτονιές στη Νέα Υόρκη που κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι Αθηναικές, επίσης γειτονιές στο Λονδίνο κλπ. Βιέννη δε θυμίζει οντως αλλά μάλλον τυχαίο ή λόγω γεωγραφίας. Αυτή βέβαια είναι η προσωπική μου γνώμη.
Τον πρώτο χρονο πίστευα ότι οι Άραβες μοιάζουν πολύ με εμάς αλλά ζώντας τους καθημερινά κατάλαβα τις τεράστιες διαφορές μας, που μας κάνουν -όσο αστείο και αν ακούγεται- ευρωπαίους. Βέβαια άλλες τόσες διαφορές έχουμε και από τους Βορειοευρωπαίους. Αίνιγμα είμαστε. Μίξη.
Είμαστε ομως περίεργη μίξη. Αυτό δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Δε θυμάμαι να έχω γνωρίσει πολλούς ξένους που να είναι τόσο παζλ όσο οι Έλληνες. Ίσως να υπερβάλλω, δε ξέρω.Nikolas είπε:Ίσως τα παραλέω. Δεν έχω ζήσει για πολύ μεγάλα διαστήματα στη Μ. Ανατολή, αλλά έχω πάει Κουβέιτ, Μπαχρέιν και Δαμασκό (όταν ήταν τόσο όμορφη... ωωω...). Και κάθε φορά που βρίσκομαι Ομόνοια σκέφτομαι πόσο μοιάζουν αυτές οι πόλεις... Ενώ για το Λονδίνο (πχ,, που ζω τώρα) δε μπορώ να πω ότι μοιάζει σε κάτι με την Αθήνα.
Φαινομενικώς, δεν έχει σχέση με το thread, αλλά κατά τη γνώμη μου έχει (και ελπίζω, μέσω της διατυπώσεως, να γίνει αντιληπτό) : κανείς δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να ζητά δημοσίως να εξαιρεθεί από τη νομοθεσία, ενώ η νομοθεσία ας λειτουργεί για όλους τους άλλους ! Αν πιστεύει κάποιος πως η περίοδος της στρατιωτικής θητείας κάνει κακό στους βιολιστές, ας απαιτήσει εν' ονόματι των βιολιστών να εξαιρεθούν όλοι τους από τη στρατιωτική θητεία. Πολλώ μάλλον, αν το πιστεύει για όλους τους μουσικούς.Kanimothrios είπε:Πολύ καλά έπραξε,θα ήταν καταστρεπτικό για το επίπεδό και την σχέση του με το όργανο 1,5 χρόνος(τότε) στρατός.