- Πόντοι
- 36
@trolley
Ο εν λόγω κύριος είναι προφανέστατα ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και καλλιτέχνης (btw Νικόλα, συμφωνώ μ'αυτό που λες για την αξία του εκτελεστή) και προφανέστατα όταν μιλάει για θέματα μουσικής εμείς πρέπει να ανοίξουμε τα αυτιά μας. Επίσης συμφωνώ πως σε θέματα μουσικής η δικιά μου, η δικιά σου γνώμη δεν μπαίνει στο ζύγι με την δικιά του. Όταν όμως πετάει ένα "η ροκ δεν είναι μουσική" εε πως να το κάνουμε, ένα μικροεγκεφαλικό το παθαίνω. Μάλλον εδώ μιλάει πιο πολύ η έπαρση παρά η γνώση. Παρόλ' αυτά δεν μπορώ να τον δικαιολογήσω.
Ο εν λόγω κύριος είναι προφανέστατα ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και καλλιτέχνης (btw Νικόλα, συμφωνώ μ'αυτό που λες για την αξία του εκτελεστή) και προφανέστατα όταν μιλάει για θέματα μουσικής εμείς πρέπει να ανοίξουμε τα αυτιά μας. Επίσης συμφωνώ πως σε θέματα μουσικής η δικιά μου, η δικιά σου γνώμη δεν μπαίνει στο ζύγι με την δικιά του. Όταν όμως πετάει ένα "η ροκ δεν είναι μουσική" εε πως να το κάνουμε, ένα μικροεγκεφαλικό το παθαίνω. Μάλλον εδώ μιλάει πιο πολύ η έπαρση παρά η γνώση. Παρόλ' αυτά δεν μπορώ να τον δικαιολογήσω.
Δεν πάει έτσι. Πολύ καλά τα λέει ο trolley, ο νόμος είναι σαφής. Όταν κι αν νομοθετήσουν εξαιρέσεις αυτού του τύπου τότε αλλάζει το πράγμα. Μέχρι τότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.Kanimothrios είπε:Πολύ καλά έπραξε,θα ήταν καταστρεπτικό για το επίπεδό και την σχέση του με το όργανο 1,5 χρόνος(τότε) στρατός.
Ισχύει ότι είπα παραπάνω. Με 10-20 λιγότερους μπορεί να κάνει αλλά αν όντως μπορεί ας φτιάξουν έναν νόμο να τελειώνουμε. Και πως ακριβώς θα μπαίνει κανείς στο club αυτών των 10-20; Επίσης η δικαιολογία είναι να μην χαλάσει τα δάκτυλά του όχι ότι προσφέρει έργο. Κοινώς μπούρδες.Νομίζω ότι η νομοθεσία έχει προβλέψει τέτοια θέματα. Δεν είναι "απλά" ένας βιολιστής. Είναι ένας από τους καλύτερους και γνωστότερους βιολιστές τους κόσμου, και πρεσβεύει την Ελλάδα μέσω αυτού. Νομίζω ότι τα στρατά μπορούν να κάνουν με 10-20 λιγότερους ανθρώπους το χρόνο, αν αυτοί φροντίζουν τόσο πολύ για τη χώρα τους (λέω τώρα... αν και υπερβάλο, ολίγον πάλι).