οπως βλεπεις το βιντεο..με την φαντασια σου στρεψε το ''οργανο'' αριστεροστροφα..βλεπεις κατι γνωριμο? ??? :WilliamSats είπε:Θα ήταν πιο εύχρηστο αν η διάταξη των τετραγώνων ήταν αντίστοιχη μιάς ταστιέρας κιθάρας-μπάσσου, αφού αν κατάλαβα καλά, λέει οτι τα διαστήματα στα τερτράγωνα είναι 4ες, άρα το πάει κάπως προς τα εκεί.
Πάντως έχει την πλάκα του και έτσι, αν και πιστεύω οτι σε λίγο καιρό θα το δούμε σαν πρόσθετη εφαρμογή του iPAD
Εννοείς το iPad ή μου διαφεύγει κάτι άλλο ???Korgious είπε:οπως βλεπεις το βιντεο..με την φαντασια σου στρεψε το ''οργανο'' αριστεροστροφα..βλεπεις κατι γνωριμο? ??? :
μπορει να μαι φαντασιοπληκτος..αλλα νομιζω οτι με την διαφορα των χρωματων διακρινω ταμπλατουρα πανω σε ταστιερα κιθαρας.WilliamSats είπε:Εννοείς το iPad ή μου διαφεύγει κάτι άλλο ???
Κάτι τέτοιο λές?WilliamSats είπε:Πάντως έχει την πλάκα του και έτσι, αν και πιστεύω οτι σε λίγο καιρό θα το δούμε σαν πρόσθετη εφαρμογή του iPAD
Δε νομίζω, πιο πολύ μου θυμίζει το iPad εμένα.Korgious είπε:μπορει να μαι φαντασιοπληκτος..αλλα νομιζω οτι με την διαφορα των χρωματων διακρινω ταμπλατουρα πανω σε ταστιερα κιθαρας.
Έχει βάλει το mac σου να χτυπάει μόλις γραφτεί κάτι σε ixxx ;D
Μα νομίζω ότι αυτή είναι η λογική...μένει να δούμε το latencyWilliamSats είπε:Απίστευτο, είδες και πήγα και αγόρασα την RP500, δεν έπαιρνα ένα Αϊ Φόουν ;D
Στο τσεπάκι θα είχα τους ήχους ;D ;D
και μένα, αλλά ας περιμένουμε τους ...γιαπωνέζους πρώτα ;D ;Delavd είπε:Προσωπικά μου φαίνεται εκ πρώτης όψης κάπως δύσχρηστο...
desaviol είπε:εμφανιστηκε μετα το 2000
και λεγεται HANG
Να πουλήσουμε 5 κιθάρες σου να το πάρουμε για τα live τότε! ;D ;D ;Daggelos_blues είπε:ποσο τελειο ηχο μπορει να βγαζει αυτο το οργανοο....... αλλα απ'οτι ειδα λιγο, ειναι πανακριβο..