<αρχ. ἐναύω «ανάβω φωτιά, προκαλώ», <ἐν- +αὔω « παίρνω φωτιά»
Το σημερινο θεμα εχει να κανει με το έναυσμα που εκανε καθε εναν απο εμας, να πιασει την κιθαρα, το μπασο , το μικροφωνο , τις μπακετες.
Θυμαστε τι ηταν αυτο που αναψε...την φωτια, στο να ασχοληθειτε ερασιτεχνικα η επαγγελματικα με την μουσικη..?
Ενας δισκος? Mια συναυλια..? ... μια συγκεκριμενη στιγμη στο χρονο ισως?
Για πειτε
Η δικη μου ιστορια ξεκιναει με τα drums..εκει γυρω στα μεσα του 80.
Απο παιδι με μαγευε η μουσικη..αλλα το δικο μου εναυσμα..ηταν ενα μεσημερι στο τοτε ΙΤΑ8 καναλι...{οποιος θυμαται...Αννα Μαρωνη το μεσημερι..κ τσοντες το βραδυ}
Ενα μεσημερι αντι για την Αννουλα , εχει βαλει το Alchemy των Dire straits Live...
Πραγματικα επαθα την πλακα μου με τον Terry Williams ...
Λιγες μερες αργοτερα θυμαμαι, κατεβηκαμε βολτα με ενα φιλο στην Αθηνα στον Νακα,
κ γυρνωντας.. σταματησαμε μπροστα στην βιτρινα του Λυρικον στην Σολωνος.
Ειχε στημενη μια τεραστια ΤΑΜΑ μπροστα...κ θυμαμαι να του λεω...
ΑΥΤΟ...ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ...
that was it for me..
Το σημερινο θεμα εχει να κανει με το έναυσμα που εκανε καθε εναν απο εμας, να πιασει την κιθαρα, το μπασο , το μικροφωνο , τις μπακετες.
Θυμαστε τι ηταν αυτο που αναψε...την φωτια, στο να ασχοληθειτε ερασιτεχνικα η επαγγελματικα με την μουσικη..?
Ενας δισκος? Mια συναυλια..? ... μια συγκεκριμενη στιγμη στο χρονο ισως?
Για πειτε
Η δικη μου ιστορια ξεκιναει με τα drums..εκει γυρω στα μεσα του 80.
Απο παιδι με μαγευε η μουσικη..αλλα το δικο μου εναυσμα..ηταν ενα μεσημερι στο τοτε ΙΤΑ8 καναλι...{οποιος θυμαται...Αννα Μαρωνη το μεσημερι..κ τσοντες το βραδυ}
Ενα μεσημερι αντι για την Αννουλα , εχει βαλει το Alchemy των Dire straits Live...
Πραγματικα επαθα την πλακα μου με τον Terry Williams ...
Λιγες μερες αργοτερα θυμαμαι, κατεβηκαμε βολτα με ενα φιλο στην Αθηνα στον Νακα,
κ γυρνωντας.. σταματησαμε μπροστα στην βιτρινα του Λυρικον στην Σολωνος.
Ειχε στημενη μια τεραστια ΤΑΜΑ μπροστα...κ θυμαμαι να του λεω...
ΑΥΤΟ...ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ...
that was it for me..
Last edited by a moderator: