Ομοίως, στην ωραία σας Αθήνα!Τις καλησπέρες μου στην ωραία Αλεξάνδρεια
Ομοίως, στην ωραία σας Αθήνα!Τις καλησπέρες μου στην ωραία Αλεξάνδρεια
Αυτο ειναι το σωστό linkcigaret13 είπε:Ομοίως, στην ωραία σας Αθήνα!
Τσάκω τον με κλειστά μάτια λαίμαι, ούτε δοκιμές ούτε τπτDinosp είπε:Οι επιλογές του να αγοράσω αφού δοκιμάσω ειναι περιορισμένες...
Αν έχετε να προτείνετε αλλα μικρά combos, μεχρι τα 300 ευρώ, που θα έπρεπε επίσης να κοιτάξω, pls do
Καλα, κοροΐδευε εσύ...samy paraga είπε:Τσάκω τον με κλειστά μάτια λαίμαι, ούτε δοκιμές ούτε τπτ
http://www.thomann.de/gr/ampeg_heritage_svt_cl_bundle_2.htm
Βγαίνει βέβαια λίγο πιο ακριβά απ το ποσό που λες, αλλά ότι πλερώνεις παίρνεις
Ναι, το εχω δει... ευχαριστωsgt_pappar είπε:Και αυτό το American Std Jazz Bass είναι σε πάρα πολύ καλή τιμή. Έχω ακριβώς το ίδιο και είναι εξαιρετικό (το δικό μου δεν το πουλάω).
http://smart.noiz.gr/details.php?id=186385
Βολέψου με το να σε δανείσω τόξο μου για λίγο καιρό μέχρι να σε φύγει η τάβλα και να πάρεις την αίσθηση, πήγαινε και στη μάζωξη των χορδοσφιχτών-αρκεί να μη σου πάρουν τα μυαλά, ανόητο παιντί......................και αν μετά απ όλα αυτά η τάβλα μείνει, πήγαινε για ένα Ρικ και έναν Άμπεγκ ;D ;D ;DDinosp είπε:Ναι, το εχω δει... ευχαριστω
Όμως, μετα απο εκατοντάδες βίντεο, όλο επιστρέφω στα Rickenbacker 4003 (που όμως δε βρίσκω ετοιμοπαραδοτα στα γνωστά μουσικομαγαζα - ειδικότερα τις δυο πρώτες μου επιλογές σε χρωμα, το μαύρο και το fireglo)
Ψήνομαι, ξεψηνομαι, ξαναψηνομαι... τα γνωστά... Αλλα μαλλον προς τα εκεί ειμαι. Εχω μάλιστα και θεωρητικό υπόβαθρο για την επιλογή. Αφού, λέω, δε θα μάθω ποτέ να παίζω αξιοπρεπώς, ας επικεντρωθώ στο γνωστό σπορ του κυνηγού κεφαλων... και αφού εχω ήδη headstocks με Fender, Gibson και Martin... ε?
Αρρώστια...
Προς το παρόν περιμένω ........
Gommer είπε:Πάντως εγώ που ήμουν κολλημένος με τα rick εμφανησιακά μόλις έπιασα ένα στα χέρια πριν απο χρόνια απογοητεύτηκα τρελλά. Άλλο εμφάνιση και άλλο playability.
Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις στο χέρι σου το όποιο όργανο σταμπάρεις για αγορά.
Αφτές φίλως, είναι ιδιότητες των άντριδων, τι δουλειά έχεις εσύ ένας πουρουπουπούςTerry RoscoeBeck5 είπε:Θέλει αρετή και τόλμη το Rick ;D
Βρε Φρούλη, αυτό δεν λέω;samy paraga είπε:Αφτές φίλως, είναι ιδιότητες των άντριδων, τι δουλειά έχεις εσύ ένας πουρουπουπούς
Είναι το μεταίχμιο που ξεχωρίζει τα παιδάκια απ τους άντριδες.Dinosp είπε:Ric σε παιδικό βγαίνει?