Σας ευχαριστω για τα σχόλια. Πραγματικά...
Όπως ήταν αναμενόμενο, καταφέρατε να περιπλέξετε περαιτέρω τα πράγματα αφού όλες οι προτάσεις σας ειναι ενδιαφέρουσες.
Όπως λέει και το ρητό, χθες ήμουν εντελώς χαμένος, σήμερα ξέρω τουλάχιστον σε ποιο τμήμα της ζούγκλας εχω χαθεί.
Τα non-fender μπάσα που προτείνατε ειναι πανέμορφα. Το δε music man που λινκαρε ο SF σε εξαιρετική τιμη... Χμ...
Ο ενισχυτης και η καμπίνα κοστίζουν περισσότερο απο οτι υπολόγιζα. Θέλουν ψάξιμο (καλο αυτο, θαχω νασχολουμαι). Αλλα και οι φτηνότεροι combo ισως ειναι αρκετοί για την περιπτωση μου. Χμ...
Η αρχική μου προτίμηση ειναι μαλλον ακριβότερη απο το μπατζετ μου.
Η μήπως εχει δίκιο ο Marios? Χμ...
Το precision που μου έδειξε ο supremo ειναι κούκλα. Μήπως δε θέλω jazz? Χμ...
Να δω και τα ΜΙΜ που λέει ο audiocostas? Χμ...
Ανώριμο με βρίσκω -
Όπως ήταν αναμενόμενο, καταφέρατε να περιπλέξετε περαιτέρω τα πράγματα αφού όλες οι προτάσεις σας ειναι ενδιαφέρουσες.
Όπως λέει και το ρητό, χθες ήμουν εντελώς χαμένος, σήμερα ξέρω τουλάχιστον σε ποιο τμήμα της ζούγκλας εχω χαθεί.
Τα non-fender μπάσα που προτείνατε ειναι πανέμορφα. Το δε music man που λινκαρε ο SF σε εξαιρετική τιμη... Χμ...
Ο ενισχυτης και η καμπίνα κοστίζουν περισσότερο απο οτι υπολόγιζα. Θέλουν ψάξιμο (καλο αυτο, θαχω νασχολουμαι). Αλλα και οι φτηνότεροι combo ισως ειναι αρκετοί για την περιπτωση μου. Χμ...
Η αρχική μου προτίμηση ειναι μαλλον ακριβότερη απο το μπατζετ μου.
Η μήπως εχει δίκιο ο Marios? Χμ...
Το precision που μου έδειξε ο supremo ειναι κούκλα. Μήπως δε θέλω jazz? Χμ...
Να δω και τα ΜΙΜ που λέει ο audiocostas? Χμ...
Ανώριμο με βρίσκω -
Τελευταία επεξεργασία από moderator: