Off topic (ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ)samy paraga είπε:Κρίμα βιώνω μια τραγωδία, έτσι μου έρχεται να πάρω τα βουνά
Θα σου στείλω αυτόν στη Ροδόπη να μαζεύει τις αρκούδες
Off topic (ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ)samy paraga είπε:Κρίμα βιώνω μια τραγωδία, έτσι μου έρχεται να πάρω τα βουνά
Θα ερχόμουνα, αλλά άκουσα ότι πίνεις τσίπουρο μόνο με γλυκάνισο και σκιάχτηκα.samy paraga είπε:Είναι το μεταίχμιο που ξεχωρίζει τα παιδάκια απ τους άντριδες.
Κρίμα και ήθελα ο επόμενος μπασίστας μου να είναι άνδρας, όχι τραγιάσκας , ή πουρουπουπούς .
Κρίμα βιώνω μια τραγωδία, έτσι μου έρχεται να πάρω τα βουνά
Σε ορκίζομαι πως θα κόψω τον γλυκάνισο λαίμαιkwstas79 είπε:Θα ερχόμουνα, αλλά άκουσα ότι πίνεις τσίπουρο μόνο με γλυκάνισο και σκιάχτηκα.
40+ κούτσουρα για την ακρίβεια.Dinosp είπε:Είχε καμία τριανταριά μπάσα στις βαλίτσες τους.
Δεν πιάσαμε τιποτες (ευτυχώς)
Αλλά, παίζανε συνέχεια και γκρουβαρανε τέλεια - ωραίοι
Τι στο καλό σε gay bar έγινε η μάζωξη?Terry RoscoeBeck5 είπε:40+ κούτσουρα για την ακρίβεια.
Ήταν βράδυ για τα μεγάλα αγόρια ;D
Πολύ ωραίο το moxf6...Dinosp είπε:Είδα, έπιασα, άκουσα... και κατέληξα
http://www.noiz.gr/index.php?topic=200226.msg803699#msg803699
Τελικά ο δολοφόνος δεν ήταν ο μπάτλερ
Dinosp είπε:4. Θα χρειαστώ τρειλερ για να πηγαίνω επισκέψεις στον Σαμυ στη Ροδόπη
... και πολλα manuals, Μαριε. Αν βάλω και της cubase ΑΙ - που προσφέρεται δωρεάν με το εργαλείο - χαλαρά πάνω απο 1000 σελίδες (για μια μπασογραμμη ξεκίνησα και θα καταλήξω πυρηνικός φυσικός με τοσο διάβασμα)marioG542 είπε:Πολλα κουμπια δεν εχει για μπασο ρε Ντινο;;;
Τσιπουράκι υπάρχει, για νορβηγεζα σύζυγο σκιπερά πρεπει να κοπιασεις μόνος σου Samy (τωρα τελευταία εχεις μια τάση να στοχεύεις όλο και πιο βόρεια...)Φίλως, δεν σέλω Τσέλο, ούτε το Τζον Λορδ συντροφιά,αυτή τη νορβηγέζα σύζυγο σκιπερά που είχα σήμερις στα Κατάπολα για τσιπουράκι, ημπορώ να έχω?......................κι ένα μπασίστα με Ρικ λαίμαι, otherwise mox off λαίμαι
Αν σου βρίσκεται και κανένα κομματι απο το Μayflower βάλε μπρος και για σκαμπώΈχω καλή βάση για κλαβιέ από δρυ το platyfylous, ο μάστορας την έφτιαξε σε αρχαιοελληνικό στυλ λίγο ψηλή όμως αθάνατη και την πουλάω φτηνά 300 €. Το δρυ είναι γιουγκοσλάβικο πριν τη διάσπαση οπότε έχει και ιστορικοκοινωνική αξία.
Πάρτε με στο τηλέφωνο.
Για ταμπούρλο και πάγκους κουζίνας εδώ:Αν γνωρίζετε και έχετε ιδέες για εξάχορδο ταμπούρλο, πλιζ βοηθήστε λίγο μπας και καταλήξω να πάρω πάγκο κουζίνας.