- Πόντοι
- 16
Παιδιά χθες πήγα Σταυρό του Νότου και είδα Παύλο Παυλίδη!
Αυτό που είδα χθες ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ.
Αυτό που είδα χθες ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ.
Και κάτι τελευταίο. Η ροκ κουλτούρα είναι υπεράνω πλέον και των καλλιτεχνων. Δε με νοιάζει τι λένε οι παππούδες (πλέον) τότε ροκερς. Για μένα περισσότερο ροκ είναι οι Χοκικο από τους οποιοσδήποτε αρπάζουν 1 κιθάρα, την γκαζώνουν, πετούν 1-2 μπούρδες και αυτό ήταν...Ας μην λεγόταν Παύλος αλλά πολ, και να μην καταγόταν από την Ελλάδα, αλλά από αμερικα ή από ιγκλαντ και να τα έλεγε και στα εγγλέζικα και θα έβλεπα τότε πως θα τον αντιμετωπίζατε....
Εμείς δεν είμαστε ο "καθένας". Είμαστε φίλοι σου και προσωπικά το μόνο κίνητρο που έχω για να απαντάω στα ποστ σου είναι η εκτίμηση που σου έχω. Δεν προσπαθούμε ούτε να σε ξεγελάσουμε, ούτε να "σε κάνουμε σα τα μούτρα μας", αλλά να σου μεταφέρουμε μία πιο... ουδέτερη γνώμη. Δεν έχω κανένα προσωπικό κέρδος να λέω ότι δεν υπάρχει ελληνικό ροκ, αλλά (τηρουμένων των όποιων αποστάσεων) η όλη συζήτηση μοιάζει λίγο με το ποδόσφαιρο : όλη η οικουμένη ξέρει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μία ανοησία, αλλά οι έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι ασχολούνται με δαύτο.boukaw7 είπε:Και όχι δε με νοιάζει ούτε με κόφτει τι θα μου πει ο καθένας, για το τι έλεγαν στην ηλικία μου και τι λένε τώρα.
+1200045673!όλη η οικουμένη ξέρει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μία ανοησία, αλλά οι έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι ασχολούνται με δαύτο.
Τους aphrodite's child!!!! Μεγαλύτερη σχέση δεν μπορώ να φανταστώ, ειδικά οταν μιλαμε για αυτόν που έγραψε τη μουσική του 666!!!!!!!Wow! είπε:Τι σχέση έχει ο Παπαθανασίου με το ροκ;
Ε κάποτε όμως έπρεπε να γίνει και αυτό. Πολύ πιό σωστό άλλωστε το Hellas από το Greece.Superfunk είπε:(Αντιθετα ξερουν χωρες πολυ πιο "μικρες" (τρομαρα μας) απο το Greece (η Hellas οπως θελουμε να λεμε,τι ταλαιπωρια θεε μου για εμας τους ...ταξιδευτες αυτο το ΝΕΟ ονομα της χωρας μας,το τι παρεξηγησεις και προβληματα εχει δημιουργησει η αναγραφη του στα νεα διαβατηρια δεν περιγραφεται....)
Ε καλά τώρα, μάλλον δε πρόσεξες 2 φορές τι είπα πριν για το τι θεωρώ ελληνικό ροκ και επειδή διαφωνούμε άδικα γιαυτό και επέμενα να μου πεις 1 από αυτά που τους έβαζες να ακούσουν. Στο ότι οι Σπυριδούλα και ο Παύλος ακούγονται σαν τους υπόλοιπους λεντεχνους θα διαφωνίσω...Superfunk είπε:εμ αυτοι θεωρουνται "ροκ" αυτους εστειλα...![]()
μαλλον τελικα τα ιδια λεμε και διαφωνουμε αδικα..![]()
![]()
παντως ειλικρινα δεν ακουω και μεγαλη διαφορα μεταξυ των.... Σπυριδουλα,του Παπακων/νου και του Μαχαιριτσα...μουσικα πανω κατω ιδια μου ακουγονται..
Μουσικα μιλαω παντα σαν ανθρωποι μια χαρα ειναι τα παλικαρια....
Καλά τώρα νόμιζα ότι κατάλαβες που αναφερόμουν. Όταν κάποιος έχει να μου πει κάτι, αφού το αφουγκράστώ, θα το διυλίσω και έπειτα από την όποια όσμωσή του, άλλα θα κρατήσω άλλα θα πετάξω (πολύ βενιζελικό ακούστηκε αυτό).Wow! είπε:Εμείς δεν είμαστε ο "καθένας". Είμαστε φίλοι σου και προσωπικά το μόνο κίνητρο που έχω για να απαντάω στα ποστ σου είναι η εκτίμηση που σου έχω.