- Πόντοι
- 36
Aphrodite's child
[move]Και λέω δε θα τους πει κανείς...Απο που νομίζετε επηρρεάστηκε ο Keenan? ;D[/move]frunobulax είπε:Aphrodite's child
Δεν κάνανε και "μικρό όνομα"!!The_Rover είπε:η βλακεία με τους aphrodite's child οπως και τους socrates είναι οτι μπορουσαν να κάνουν μεγάλο όνομα αλλα...
+1 για aphrodite's child πως μου ξέφυγαν
Ζωγράφισες. Ακριβώς αυτό.haryy είπε:Άντε να δούμε σε ποιο αιώνα θα βγεί ελληνικό γκρουπ που να εκφράζει την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της και να μην βγάζει μιζέρια και απαισιοδοξία..
Superfunk είπε:Ναι ρε παιδι μου, τετοια ταλενταρα μακαρι να "αναδηθει" ξανα!Που εχει χαθει αυτη......ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΜΙΖΗ
Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού δεν είναι θεμελιώδες στον άνθρωπο, αλλά ο μέσος έλληνας (και εγώ δηλαδή) νομίζουμε ότι είναι θεμελιώδες δικαίωμα του μέσου έλληνα. Μάλιστα η παρεξήγηση φτάνει μέχρις του σημείου του να μη θεωρούμε το δικαίωμα ως αυτονόητο ούτε καν για τον μη-μέσο έλληνα (π.χ. πως θα μας φαινόταν αν θύμιζα ότι ως "ροκάς" έχουν κατα καιρούς αυτοχαρακτηριστεί οι: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Κραουνάκης και συνάφι, Φοίβος, Βανδή κλπ.wasted είπε:Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορίσμού είναι θεμελιώδες στον άνθρωπο, ;D και από τη στιγμή που εγώ θέλω να ονομάζω τον εαυτό μου ροκά, και τη μουσική μου ροκ, κανείς δε μπορεί να μου το στερήσει...
Εγώ δεν την ήξερα καθόλου - έψαξα να τη βρώ στο Google και το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι αν αυτή η κουκλάρα αφοσιώθηκε στην οικογένεια της πρέπει να την κάνουμε άγαλμα. Πείτε τίποτε για δίσκους της, που βρίσκονται κλπ...ggorgo είπε:μαλλον αφοσιωθηκε στην οικογενεια της. κριμα...
Τέλος πάντων, έχουμε φαίνεται πολύ διαφορετικά κριτήρια για το πως η μουσική κάποιου χαρακτηρίζεται ως ροκ, ίσως επειδή ακόμη τη βλέπω (λόγω ηλικίας; μπορεί) ως μια ολόκληρη κουλτούρα και τρόπο έκφρασης, παρά ως άλλο 1 ακόμη είδος της μουσικής βιομηχανίας. Μάλλον έμεινα πολύ πίσω, τι να πω!Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όταν λέμε για ελληνικό ροκ, αυτόματα το μυαλό μας πάει σε αυτό που αργότερα μετονομάστηκε έντεχνο λαϊκό ξεχνώντας έτσι όλους τους άλλους τους παλιούς;
Κατ' αρχήν, δεν έμεινες πίσω. Το ελληνικό ροκ έχει μείνει πολύ πίσω ακριβώς για τους λόγους που ανέφερε ο Superfunk (ήτοι, την έλλειψη γόνιμων ιδεών).boukaw7 είπε:Τέλος πάντων, έχουμε φαίνεται πολύ διαφορετικά κριτήρια για το πως η μουσική κάποιου χαρακτηρίζεται ως ροκ, ίσως επειδή ακόμη τη βλέπω (λόγω ηλικίας; μπορεί) ως μια ολόκληρη κουλτούρα και τρόπο έκφρασης, παρά ως άλλο 1 ακόμη είδος της μουσικής βιομηχανίας. Μάλλον έμεινα πολύ πίσω, τι να πω!