- Πόντοι
- 6
Ποια συγκροτηματα,κατα την γνωμη σας,εχουν παιξει ροκ(οτι κι'αν σημαινει αυτο για τον καθενα)στην Ελλαδα?Μιας και το ξεκινησα,ψηφιζω πρωτος...Σωκρατες και Τρυπες,για μενα
Ναι ρε παιδι μου, τετοια ταλενταρα μακαρι να "αναδηθει" ξανα!UnderGround είπε:Που εχει χαθει αυτη......ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΜΙΖΗ
Συμφωνώ. Άλλο επίπεδο, χαρακτηριστικό στυλ.punksnotdead είπε:Socrates ρε παιδιά...!
Συγκρότημα αντίστοιχο (ή και ανώτερο σε κάποιες περιπτώσεις) πολλών άλλων γνωστών του εξωτερικού..
Τί είχε να ζηλέψει..;
Απλά συνδυασμός ατυχίας και λάθος επιλογών δεν το έκαναν γνωστό σε παγκόσμια κλίμακα..
Γνώμη μου είναι ότι ο John Spathas, έχει μελετηθεί (και μελετάται) από κιθαρίστες παγκόσμιας κλάσης, για το πρωτόγνωρο παίξιμό του. Δεν θα επεκταθώ γιατί ενδεχομένως όσοι δεν τον έχουν ακούσει, τους φαίνεται πολύ παράξενο αυτό που λέω!
Υπάρχουν πολύ σημαντικές διαφορές. Η προσφορά τους δεν είναι συγκρίσιμη ούτε ποιοτικά ούτε ποσοτικά. Ο Ντύλαν ήταν για τέσσερις δεκαετίες αρωγός και χωνευτήρι κάθε λαϊκής μουσικής τάσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες (με τη σειρά τους) είναι χωνευτήρι δεκάδων μουσικών παραδόσεων και τραγουδοποιϊας. Όσο για τους στίχους, πολύ λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν υπ' όψιν τους την βαθειά τομή που έκανε ο Ντύλαν στο τι αντιλαμβανόμαστε σήμερα σαν θεματολογία και σαν ύφος του ροκ ιδιώματος.boukaw7 είπε:Δλδ τι διαφέρει η μουσική του Παύλου με αυτή του Bod Dylan; Τα ελληνικά αντί των αγγλικών;
α,ευκολη η απαντηση σε αυτο το ερωτημαΔλδ τι διαφέρει η μουσική του Παύλου με αυτή του Bod Dylan;
Tι είναι η ηλεκτρική μουσική? Εννοείς την ηλεκτρονική μουσική?Superfunk είπε:ΚΑΝΕΙΣ...."ροκ" & "Ελλαδα" μεσα στην ιδια προταση ειναι σχημα οξυμωρον....
τωρα αν εννοεις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΝΟΙΟΤΕ ΜΕ...ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ τοτε.....αρκετοι....
(καλυτεροι ολων κατα την ταπεινη μου γνωμη τα ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ & η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΜΙΖΗ...)