- Πόντοι
- 2,368
ετσι κι αλλοιως μονο ενας...ΤΡΕΛΛΟΣ θα εφευγε απο..εδωσε ένα μικροσκοπικό μέρος που το λένε Falmouth.
![800px-Falmouth_Cornwall.jpg](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/32/Falmouth_Cornwall.jpg/800px-Falmouth_Cornwall.jpg)
για να επιστρεψει εδω
![city1.jpg](http://www.sch.gr/sch-portlets/periodika/content/mag17/Image/8/city1.jpg)
θα σε συμβουλευα να μην επιστρεψεις στον τριτο κοσμο τωρα που συνηθισες στον πολιτισμο... ;D
ετσι κι αλλοιως μονο ενας...ΤΡΕΛΛΟΣ θα εφευγε απο..εδωσε ένα μικροσκοπικό μέρος που το λένε Falmouth.
Πάλι παραπλανείς τον κόσμο..να συγκρίνεις ίδια πράγματα...βρές μία αεροφωτογραφία του κέντρου του Λονδίνου...άντε μην αρχίσουμε να ανεβάζουμε φωτογραφίες από τα νησιά μας...Superfunk είπε:ετσι κι αλλοιως μονο ενας...ΤΡΕΛΛΟΣ θα εφευγε απο..εδω
σιγα τις παπαριες...ολα ΙΔΙΑ ειναι....βοτσαλακια,ασπρα σπιτακια , ταβερνες & εξωφρενικες τιμες...δεν τα βαρεθηκες πια?? ;D ;D (χωρις πλακα παραπανω απο 2-3 ημερες σε ελληνικο νησι μου προκαλουν αυτοκτονικο συνδρομο... ;D)μην αρχίσουμε να ανεβάζουμε φωτογραφίες από τα νησιά μας
καλα χαρισε μου ενα διαμερισμα στο κεντρο του Λονδινου και σου δινω ΟΛΕΣ μου τις τελε...και οτι αλλο θες... ;Dβρές μία αεροφωτογραφία του κέντρου του Λονδίνου.
Ε, βγες και λίγο από τις Κυκλάδες...Το πολύ το "Κύριε Ελέησον" το βαριέται και ο παπάς..Δεν είναι μόνο οι Κυκλάδες τα ελληνικά νησιά..Μην είσαι τόσο ισοπεδωτικός.Superfunk είπε:σιγα τις παπαριες...ολα ΙΔΙΑ ειναι....βοτσαλακια,ασπρα σπιτακια , ταβερνες & εξωφρενικες τιμες...δεν τα βαρεθηκες πια?? ;D ;D (χωρις πλακα παραπανω απο 2-3 ημερες σε ελληνικο νησι μου προκαλουν αυτοκτονικο συνδρομο... ;D)
Tι να πούν αυτοί που ζούν εδώ και όντως βαράνε 5 αυτοκτονίες την ημέρα...καλή η φύση, δεν λέω... αλλά θέλει και λίγο παραφύσηνSuperfunk είπε:(χωρις πλακα παραπανω απο 2-3 ημερες σε ελληνικο νησι μου προκαλουν αυτοκτονικο συνδρομο... ;D)
Κοιτα ,καλη ειναι η Κρητη αλλα δεν ειναι ακριβως ...Ελλαδα...ειναι..ανεξαρτητη δημοκρατια... ;D,παντως μονο για...συνταξη θα πηγαινα και εκει και ευτυχως ή δυστυχως το μερος που θα ...συνταξιοδοτηθω το εχω ηδη κλεισει..... ;D (ναι ρε Audiokosta το Berlin ειναι.. ;D ;D),βεβαια γενικα μιλωντας ειμαι boomtown rat και δεν τα παω καλα με τη φυση και τις..πρασιναδες....δωσε μου πολη και παρε μου την ψυχη.. ;D ,ειμαι κακομαθημενος..θελω τα... μετρο μου καθε ενα τετραγωνο,την ωραια μου αρχιτεκτονικη,τα ωραια μου εστιατορια και καφε..καμμια 50αρια,τουλαχιστον ,σινεμα και πολλους συναυλιακους χωρους..κτλ,κτλ... ;DΤο νησί που κατάγεσαι δηλαδή (που κατάγομαι κι εγώ) είναι τόσο άσχημο ή δεν έχει ποιότητα ζωής για τους κατοίκους, όμορφα μέρη, κτλ κτλ..;
ναι αλλα εχουν ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονεκτημα...ειναι στη..ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ.. ;D και οχι στον τριτο κοσμο... ;Dαλλά και τα πολύ όμορφα χωριουδάκια της Βρεττανίας (όχι μόνο Αγγλίας) μοιάζουνε εξωφρενικά μεταξύ τους.
Καλά. Περί ορέξεως.PRSteve είπε:+1000 για Superfunk!
ενταξει μην εισαι αδικος η..περιοχη του Μεγαρου Μαξιμου ειναι εκπληκτικη...μονο που την τελευταια φορα που κοιταξα το μηνιαιο ενοικιο για ενα διαμερισμα 100 τμ ειναι περιπου οσο το κοστος ΑΓΟΡΑΣ ενος διαμερισματος 50 τμ στο Berlin...... ;DΤα χάλια της χώρας μας είναι ανείπωτα και αν θες να ζεις κάπου που να σου αρέσει στην Ελλάδα, πρέπει να φύγεις σε κανένα χωριό/νησί στην άκρη του σύμπαντος όπου ότι και να πάθεις είναι στο έλεος του Θεού!
http://www.nationmaster.com/graph/hea_sui_rat_mal-health-suicide-rate-malesPRSteve είπε:Όσον αφορά τα ποσοστά αυτοκτονίας εκεί στο Βορά, τα νούμερα που δίνουν τα ελληνικά ΜΜΕ είναι φλόμπες για να νομίζουμε ότι είμαστε καλύτεροι!
μα πόσο δίκιο έχεις...ζώ 35 χιλιόμετρα μακρυά από την Αθήνα...στην άκρη του σύμπαντος ;D ;Dκαι αν θες να ζεις κάπου που να σου αρέσει στην Ελλάδα, πρέπει να φύγεις σε κανένα χωριό/νησί στην άκρη του σύμπαντος
Ομολογώ ότι υπερέβαλα εδώ πέρα... Και το Σούνιο είναι υπέροχο (όσο δεν πρόλαβαν κάποιοι να κάψουν, που ευτυχώς προς το παρόν είναι αρκετό!) και η Νέα Μάκρη και άλλα μέρη πολύ κοντά σε ελληνικές πόλεις. Αλλά άμα ψάχνεις για κιθάρα ή ενισχυτή, το τρέξιμο είναι απίστευτα κουραστικό.μα πόσο δίκιο έχεις...ζώ 35 χιλιόμετρα μακρυά από την Αθήνα...στην άκρη του σύμπαντος Grin Grin
Mπααα...αρκεί μία βόλτα (με γλυκά) στου Marillion ;DPRSteve είπε:Αλλά άμα ψάχνεις για κιθάρα ή ενισχυτή, το τρέξιμο είναι απίστευτα κουραστικό.
Μην το γελάς καθόλου! Πρόσφατα (πριν 2 χρόνια δηλαδή) έχτισε ένας τύπος πολυκατοικία δίπλα στο σπίτι μου και χρεώνει 3000€ (και ξανά [glow=red,2,300]3000[/glow]) το μήνα ενοίκιο για διαμέρισμα 110τ.μ. στο Μαρούσι. Και ρωτώ εγώ, που θα βρει τα φράγκα ο οποιοσδήποτε μη εφοπλιστής/μεγαλοδικηγόρος/μεγαλοκαρχαρίας/Κόκκαλης/βουλευτής?ενταξει μην εισαι αδικος η..περιοχη του Μεγαρου Μαξιμου ειναι εκπληκτικη...μονο που την τελευταια φορα που κοιταξα το μηνιαιο ενοικιο για ενα διαμερισμα 100 τμ ειναι περιπου οσο το κοστος ΑΓΟΡΑΣ ενος διαμερισματος 50 τμ στο Berlin......
Αουτς......!marathon είπε:Το μόνο κακό...οι Τούρκοι αυτοκτονούν λιγότερο από εμάς...