παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για κατι που σιγουρα θα σας εχει απασχολησει πολυ και εασς ....κιθαρα παιζω περιπου 24 χρονια και εχω αλλαξει πολλα μηχανηματα μαπα και λιγοτερο μαπα.....τελικα κατεληξα σε μια αρκετα καλη κιθαρα ενα fender deluxe ενισχυτη(οχι οτι ειναι κατι ιδιαιτερο) και ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΕΤΑΛΑΚΙΑ ...για γκαζια εχω το classic sansamp και γενικα ολα τα sansamp (psa-1 ,triac) που τα θεωρω αξιοπρεπεστατα σε ηχο...το θεμα ειναι οτι ενω στο σπιτι εχω ηχο μπομπα οταν παω στο studio αρχιζει η τραγωδια ακουω πολλα treble :evil: (κοινως τζιτζικια) και η παραμορφωση μου αρχιζει και ακουγεται λες και βγαινει απο πολυεφφε ψηφιακο.....βεβαια οι ενισχυτες εκει ειναι απαραδεκτοι αλλα δεν περιμενα να εχει τοσο διαφορετικο αποτελεσμα...απο το σπιτι .Tελικα για να κανεις μια προβα που να αντεχεται τι πρεπει να κανω ? να παω να παρω μια κεφαλη των 3000 euro και να την πηγαινοφερνω σε studio ? τοσα λεφτα εχω δωσει σε πεταλια ,μαγνητες (seymour duncan jeff beck kai jazz) την κιθαρα μου που ηδη ειχε 2000 euro....δεν ζηταω τον ηχο του timmons κατι
ομως πραγματικο...ημαρτον πια τελικα το να παιζεις ηλ. κιθαρα ειναι μαρτυριο.βλεπω τον drummer μου που παιρνει τις μπακετουλες του και τελος,ο μπασιστας βαζει το βυσμα του και τελος ο πληκτρας το ιδιο και εγω ψαχνω να διωξω τα τζιτζικια και τους κροταλιες απο τον ενισχυτη 8O δεν παει αλλο ξεφραγκιαστηκα για να εχω καλο ηχο σχετικα παντα και αποτελεσμα μηδεν....ελεησον :roll: αμα το ηξερα θα επαιζα αφρικανικο ομποε να εχω το κεφαλι μου ησυχο.....οσοι πιστοι δωστε μου τα φωτα και την εμπειρια σας....ευχαριστω ενας φτωχος πλην ομως αγανακτισμενος κιθαριστας........ :?
ομως πραγματικο...ημαρτον πια τελικα το να παιζεις ηλ. κιθαρα ειναι μαρτυριο.βλεπω τον drummer μου που παιρνει τις μπακετουλες του και τελος,ο μπασιστας βαζει το βυσμα του και τελος ο πληκτρας το ιδιο και εγω ψαχνω να διωξω τα τζιτζικια και τους κροταλιες απο τον ενισχυτη 8O δεν παει αλλο ξεφραγκιαστηκα για να εχω καλο ηχο σχετικα παντα και αποτελεσμα μηδεν....ελεησον :roll: αμα το ηξερα θα επαιζα αφρικανικο ομποε να εχω το κεφαλι μου ησυχο.....οσοι πιστοι δωστε μου τα φωτα και την εμπειρια σας....ευχαριστω ενας φτωχος πλην ομως αγανακτισμενος κιθαριστας........ :?