Θα χαιρόμουν να έβλεπα στις μουσικές σκηνές καλλιτέχνες με δικιά τους ταυτότητα και υλικό, με την κατάθεση της δικιάς τους τέχνης και όχι
διασκεδαστές ή διασκευαστές
( κάποιες διασκευές φυσικά και έχουν άποψη όταν κατατεθούν μέσα από την δικιά τους προσωπικότητα και ύφος)
την τελευταία δεκαετία έχουμε φάει πολύ σούπα :lol: σε αυτά τα μαγαζιά,
κατά την γνώμη μου δεν απέχουν πολύ από την παραλιακή
(όχι ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά συνήθως λίγες και οι μαγαζάτορες δεν θέλουν καλλιτεχνες αλλά κράχτες
)
*από την άλλη καλές οι σπουδές και η μελέτη, αλλά έχω την εντύπωση ότι
για κάποιους δεν τελειώνει ποτέ και μένουν μια ζωή στην μελέτη και την άσκηση για να φτάσουν τον τάδε στην τεχνική.
έχουν ξεχάσει ότι όταν πρωτοξεκίνησαν τους ενδιάφερε η προσωπική τους
έκφραση και κατάθεση ψυχής, πράγμα ξεχασμένο στην πορεία μόνο τεχνική, ταχύτητα και δεξιοτεχνία φιγούρας.
η μουσική είναι τέχνη και όχι τσίρκο!!
διασκεδαστές ή διασκευαστές
( κάποιες διασκευές φυσικά και έχουν άποψη όταν κατατεθούν μέσα από την δικιά τους προσωπικότητα και ύφος)
την τελευταία δεκαετία έχουμε φάει πολύ σούπα :lol: σε αυτά τα μαγαζιά,
κατά την γνώμη μου δεν απέχουν πολύ από την παραλιακή
(όχι ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά συνήθως λίγες και οι μαγαζάτορες δεν θέλουν καλλιτεχνες αλλά κράχτες
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
*από την άλλη καλές οι σπουδές και η μελέτη, αλλά έχω την εντύπωση ότι
για κάποιους δεν τελειώνει ποτέ και μένουν μια ζωή στην μελέτη και την άσκηση για να φτάσουν τον τάδε στην τεχνική.
έχουν ξεχάσει ότι όταν πρωτοξεκίνησαν τους ενδιάφερε η προσωπική τους
έκφραση και κατάθεση ψυχής, πράγμα ξεχασμένο στην πορεία μόνο τεχνική, ταχύτητα και δεξιοτεχνία φιγούρας.
η μουσική είναι τέχνη και όχι τσίρκο!!