Έλεος πια.. ξεφραγκιάστηκα να βγάλω ήχο

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλά ακόμα και με valvestate θέλει προσπάθεια για να "στρώσεις" τόσο γλυκό ήχο που να έχει ταυτόχρονα τέτοιο "όγκο" και τόσο "punch". :lol: :lol: :lol:
Kαι μάλιστα κατάμουτρα!!

punch_in_the_face.jpg

:lol: :lol:

Εdit: το Noiz δεν έβγαζε... θόρυβο για κάμποσες ώρες ή μου φάνηκε;

λιγο respect για τον γαρδελη γιατι παιζει με 60'ς eko !!! :D

Eιναι surfας, απλα δεν το ξερει ακομα...

κατι παιχτηκε εχθες με το site????????????????????????????

παντως να΄στε καλα το γελιο που εριξα δεν λεγεται...και τελικα ολη την ζημια την κανει το εκτρωμα που εχει στο studio ο τυπος....στο σπιτι γυρισα τον ενισχυτη καταμουτρα και ο ηχοw ηταν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ....α ρε ΕΛΛΗΝΑ αθανατε που τσιγγουνευεσαι τα παντα. BLOODY SUNDAY δεν θυμαμαι το ονομα απο το studio γιατι εχουμε κανει μολις 3 προβες σε αυτο (επιλογη της τργουδιστριας)αμα δεις καραβι σε βουνο ξεριες τι το εχει παει εκει?γι΄'αυτο δεν σου εστειλα p.m

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!! :)

και τελικα ολη την ζημια την κανει το εκτρωμα που εχει στο studio ο τυπος....στο σπιτι γυρισα τον ενισχυτη καταμουτρα και ο ηχοw ηταν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ....α ρε ΕΛΛΗΝΑ αθανατε που τσιγγουνευεσαι τα παντα. BLOODY SUNDAY δεν θυμαμαι το ονομα απο το studio γιατι εχουμε κανει μολις 3 προβες σε αυτο
Ψάξε λίγο περισσότερο τα προβάδικα της Αθήνας, δεν έχουν όλα άθλιο εξοπλισμό και άθλιους χώρους. Δεν θα βρεις σε κανένα MESA/BOOGIE αλλά λαμπάτους Marshall (JCM900 ή JCM 2000) και Fender (Twin Reverb) μου έρχονται ήδη 2-3 που έχουν.

Κοιτα ρεαλιστικα μιλωντας δεν ειναι δυνατον σε ενα "προβαδικο" στο οποιοι το 90% των γκρουπ ειναι 15χρονα που ξεκα(*&^ (δεν εχω τιποτα εναντιον των 15χρονων αλλα αυτη ειναι η αληθεια) να βαλει καποιος λαμπατους ενισχυτες (οχι τοσο για θεμα reliability αλλα για θεμα maintenance, 7-8 φορες να ανοιγοκλισει ο πιτσιρικας τον ενισχυτη,μια κλωτσια να του δωσει,4-5 φορες να τον μετακινησει αναμενο και πανε οι λαμπες...)

Αν θες να εχεις σοβαρο ηχο στο προβαδικο ο μονος τροπος ειναι να αφηνεις εκει τον ενισχυτη σου (αφαιρωντας την ασφαλεια βεβαια οταν φευγεις) ,ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.....

να αφηνεις εκει τον ενισχυτη σου (αφαιρωντας την ασφαλεια βεβαια οταν φευγεις)
Mπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί δεν το έχω επιχειρήσει και θα το πράξω μάλλον σύντομα; Πχ στην κάτω φωτό μόλις ξεβιδώσεις αυτό που λέει FUSE ο ενισχυτής δεν θα ανοίγει καν; Xωρίς πρόβλημα για τον ίδιο;

koch.JPG

ξεβιδώνεις, αφαιρείς την ασφάλεια και ο ενισχυτής δεν λειτουργεί.... δεν παθαίνει κάτι, απλα δεν ανοίγει :wink:

Κοιτα ρεαλιστικα μιλωντας δεν ειναι δυνατον σε ενα "προβαδικο" στο οποιοι το 90% των γκρουπ ειναι 15χρονα που ξεκα(*&^ (δεν εχω τιποτα εναντιον των 15χρονων αλλα αυτη ειναι η αληθεια) να βαλει καποιος λαμπατους ενισχυτες (οχι τοσο για θεμα reliability αλλα για θεμα maintenance' date=' 7-8 φορες να ανοιγοκλισει ο πιτσιρικας τον ενισχυτη,μια κλωτσια να του δωσει,4-5 φορες να τον μετακινησει αναμενο και πανε οι λαμπες...)
Αν θες να εχεις σοβαρο ηχο στο προβαδικο ο μονος τροπος ειναι να αφηνεις εκει τον ενισχυτη σου (αφαιρωντας την ασφαλεια βεβαια οταν φευγεις) ,ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.....[/quote']

Πριν απο λίγο καιρό μου έλεγε ο καθηγητής μου για ένα γνωστό του που έχει studio και έβαλε μέσα...τη ναυαρχίδα της Orange!!!!!!.Φυσικά όλοι τον λεν τρελό που έβαλε τέτοιο μηχάνημα να το χρησιμοποει ο καθένας,αλλά ρε αδερφέ και με stagg να πάιζεις θα βγάλεις ήχο.

Φυσικά όλοι τον λεν τρελό που έβαλε τέτοιο μηχάνημα να το χρησιμοποει ο καθένας,αλλά ρε αδερφέ και με stagg να πάιζεις θα βγάλεις ήχο.
Mπορεί κανείς απλά να ελέγχει ποιος μ@λ@κ@ς μπαίνει στο στούντιο του. Τα 15χρονα είναι όντως τραγικά (ο τρόπος που χώνουν gain, treble, και το χειρότερο, presence, είναι πολύ τραγικά).

Γιατί το να προσπαθείς να παίξεις με valvestate (ΦΡΙΚΗ!!!) σε στούντιο που θέλει να λέγεται σοβαρό είναι ανέκδοτο...

Κι εγώ υπήρξα και είμαι άπειρος παίκτης, αλλά πάντα ήξερα πως να φερθώ σε έναν ενισχυτή... ειδικά αν ήταν καλός

Πάντως στο στούντιο που προβάρουμε παίζω (αναγκαστικά) με μια κεφαλή Marshall MG με μια καμπίνα 4Χ12 και έχοντας τα πάντα φλατ, βγάζω πολύ καλύτερο ήχο από οποιονδήποτε Valvestate.

Αν θες να κάνεις πάντως μια σοβαρή επιχείρηση θα πρέπει να χώσεις πολλά λεφτά και να είσαι έτοιμος για τη συντήρησή της.

Σκέψου όμως πόσοι θα θέλουν να έρχονται μόνο και μόνο επειδή έχεις καλό εξοπλισμό. Από κει και πέρα κάνεις τις επιλογές σου για το ποιους θα βάζεις να κάνουν πρόβα και ποιους όχι. Δεν είναι δικαιολογία το ότι έρχονται 15χρονα και δεν προσέχουν τα μηχανήματα.

Με σωστό χειρισμό όλα γίνονται και έχεις και ευχαριστημένους και τους "πελατες" σου...

Όλα είναι θέμα νοοτροπίας άλλωστε.

((ασχετος με την κιθαρα απλα πληροφορίες δίνω))

=====

Σε μερικά προβαδικα μπορείς αν δώσεις κατι παραπανω να "νοικιασεις" μηχανηματα....Δεν ξερω αν σε συμφερει οικονομικά....

Παντως σχετικά με τα 15χρονα οντως εχετε δικιο (αν και 17χρονος)....Δυστυχως το παιζουν ξερολες και γαμ@ω και δερνω....ενω ξερουν ελαχιστα....Ασε που δεν ξερουν να συμπεριφερονται σαν ανθρωποι....(ανοιγοκλείνουν ενισχυτες, πειράζουν κονσολες....σκιζουνε τα drums αρα και ο ιδιοκτητης ορθος του αφηνει solid state ενισχυτες και κονσολιτσες behringer...)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back