- Πόντοι
- 36
boukas είπε:Αν έβγαζε το site κάτι υπέρ του Στόλα θα συμφωνούσα. Όταν όμως η πλειοψηφία των όσων βγαίνουν είναι παράπονα και προς αυτόν και κανένα δε λογοκρίνεται, έστω στο παραμικρό, τότε όχι, δε δικαιολογείται
boukas είπε:Αν έβγαζε το site κάτι υπέρ του Στόλα θα συμφωνούσα. Όταν όμως η πλειοψηφία των όσων βγαίνουν είναι παράπονα και προς αυτόν και κανένα δε λογοκρίνεται, έστω στο παραμικρό, τότε όχι, δε δικαιολογείται
Λάθος κάνεις εδώ.Η δουλειά ενός δημοσιογράφου είναι να παίρνει απαντήσεις και να διασταυρώνει τις πηγές του φίλε μου.matawan είπε:H μεσολάβηση, λοιπόν, του οποιουδήποτε administrator, προς κάποιον έμπορο, για απάντηση σε κατηγορίες προς την επιχείριση του, εκλαμβάνεται ως ευνοϊκή μεταχείριση.
Ναι... έχουν προσπαθήσει κι άλλοι αλλά τις τοποθετήσεις τους τις σβήνουμε και οι ίδιοι τρώνε ban. ;Dmatawan είπε:αγαπητέ harilatron, θεωρείς αδικαιολόγητο τον σκεπτικισμό μου?η μόνη τοποθέτηση που έχω δει στο noiz είναι του κυρίου στόλλα,
....
ωραια και εσυ κοιτας τον λογο ή τις πραξεις του;γιατι το 99% οσων ξερω εδω μεσα κοιτανε τις πραξεις...νομιζω οτι σου αρεσει να ..τρωγεσαι μονος σου...δεν υπαρχει καμια θεωρια συνομωσιας φιλε..αν ησουν καιρο στο νοιζ θα το ειχες καταλαβει...matawan είπε:Γιατί κάθε σπουδαγμένος, έξυπνος και μέσα στην εποχή του επιχειρηματίας ξέρει να αρθρώσει λόγο.
Συγγνώμη βρε matawan, εσύ δεν έχεις δει ποτέ μα ποτέ σε περιοδικό να θέτουν υπόψη των αντιπροσώπων παράπονα αναγνωστών και μόλις τους έρχεται απάντηση (όπως οφείλει να κάνει κάθε αξιοπρεπής εταιρία που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της - εδώ υπάρχουν ολόκληρα τμήματα δημοσίων σχέσεων σε εταιρίες με δεκάδες εργαζόμενους για αυτή τη δουλειά και μόνο), αυτή να δημοσιεύεται με την ανάλογη ένδειξη; Εγώ το έχω δει άπειρες φορές. Ακριβώς το ίδιο γίνεται και εδώ - η συγγένεια αυτού του φόρουμ με ένα καθωσπρέπει περιοδικό μουσικής και της τεχνολογίας της είναι παραπάνω από προφανής.matawan είπε:Όμως σε ενα "δημοκρατικό" φόρουμ τέτοιου τύπου ενέργειες (παίρνω τηλέφωνο τον Στόλλα και του λέω, έλα σε κατηγορούν, βγες να απαντήσεις) εκ μέρους της διοίκησης είναι μεμπτές γιατί συντελούν στο να διασκευάζονται εντυπώσεις.
Μα... μόνος σου τα γράφεις.....matawan είπε:..
Ότι ανατρέχετε στις κινήσεις μου στο φόρουμ προς αντληση επιχειρηματολογίας?
...
Μην κάνεις σαν "Ελληναράς που φοβάται μην τον πιάσουν Κώτσο" τώρα........διαπιστώνω πως ο Ελληνάρας ζει και βασιλεύει. Είτε όταν φοβάται μην τον πιάσουν "Κώτσο", είτε όταν ¨δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του", ως αμέμπτου ηθικής, και αφ'υψηλού διαφεντεύων τους "ραγιάδες".
...
Εσείς κύριε matawan το είπατε παραπάνω. Και απλά μου έκανε εντύπωση η τοποθέτηση σας χωρίς να έχετε διαβάσει το θέμα από την αρχή.matawan είπε:Κύριε Yameth, μπορείτε να μου εξηγήσετε τί εννοείτε με αυτή φράση?Ότι ανατρέχετε στις κινήσεις μου στο φόρουμ προς αντληση επιχειρηματολογίας?
Αρνούμαι να πιστέψω οτι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Πάντως το thread το έχω παρακολουθήσει και παλιότερα, προς πληροφόρηση σας.Επιπλέον, η θέση σας εδώ είναι αυτή του δημοσιογράφου, ή του διαχειριστή?
πολυ γενικα και ..ξερα,πραξεις ειναι οι τιμες που βαζουν στα προιοντα τους,το ..customer support και και και...matawan είπε:αγαπητέ τάκη, μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο, σε ποιες πράξεις ακριβώς αναφέρεσαι?
μηπως γιατι ολες αυτες οι ..ομαδες που ειπες ειναι αυτες που παρακολουθουν το νοιζ καθημερινα;(κατα ενα μεγαλο ποσοστο)matawan είπε:Μία παρατήρηση, έπεσαν όλοι οι gate keepers, administrators, noizholics, πανω στη συζήτηση. Καλό είναι αυτό συσπειρωμένο φόρουμ!
εντωμεταξυ τωρα προσεξα και το αβαταρ που εχω...πως να μην σου μπαινουν ιδεες μετα; ;D ;D ;Dmatawan είπε:λογικό μου ακούγεται αγαπητέ Τάκη, ειλικρινά δεν εννόησα κάτι παραπάνω από αυτό που είπα!