- Πόντοι
- 1,168
One is the modelcousin.Jazzjoker είπε:Το τραγούδι είναι καλούτσικο, συμφωνώ με yameth ότι παραπέμπει σε άλλη δεκαετία. Το κορίτσι είναι αστέρι για Ελλάδα. Για Ουκρανή παίρνει 7,5.

One is the modelcousin.Jazzjoker είπε:Το τραγούδι είναι καλούτσικο, συμφωνώ με yameth ότι παραπέμπει σε άλλη δεκαετία. Το κορίτσι είναι αστέρι για Ελλάδα. Για Ουκρανή παίρνει 7,5.
Ειχα την ιδια την ιδια εντυπωση για τα κομματια της eurovision και νομιζω δεν ειναι λαθος αν κι εσεις τα ξερετε απο "μεσα" τα πραγματα.yameth είπε:To κομμάτι πάντως της Ανουκ είναι παλια επιτυχία. Του '97 νομίζω. Είχα την εντύπωση πως πρέπει να είναι ειδικά γραμμένα και ακυκλοφόρητα τα κομμάτια για την Eurovision.
Το διαβασα καπου και τ'ακουσα κι αυτο για τον ιδιο λογο αλλα δε μ'αρεσε.Πάντως για την Αρμενία φέτος,το τραγούδι το έχει γράψει ο Iommi.Δεν είναι και άσχημο για τα δεδομένα της Γιουροβίζιον...
Εγώ πάλι θεωρώ ότι το κομμάτι δε θα πατώσει. Για καθαρά πολιτικούς λόγους, θα μαζέψουμε ψήφους υποστήριξης που θα συνάδουν με τη γενικότερη αλλαγή του κλίματος (ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ) όσον αφορά την Ελλάδα.samy paraga είπε:Είμαι σίγουρος πως θα γυρίσουμε πίσω με ψηλά το κεφάλι για μια ακόμη άσχημη διαιτησία 8)
Απο που το έχεις μάθει αυτό Γιάννη?yameth είπε:To κομμάτι πάντως της Ανουκ είναι παλια επιτυχία. Του '97 νομίζω.
Και συ ερωτευμένος Longshadow ή απλά φοβισμένος/βασανισμένος?longshadow είπε:Καμμία Lena υπάρχει φέτος?
Εννοώ αν υπάρχει φέτος κανένα τραγουδάκι που θα μπορούσε ίσως να σταθεί από μόνο του ως σύγχρονο δημιούργημα, χωρίς τη βοήθεια του θεσμού, όπως έχω την εντύπωση ότι ήταν το τραγουδάκι Satelite πριν 3 χρόνια.AuditoryDriving είπε:Και συ ερωτευμένος Longshadow ή απλά φοβισμένος/βασανισμένος?
longshadow είπε:Εννοώ αν υπάρχει φέτος κανένα τραγουδάκι που θα μπορούσε ίσως να σταθεί από μόνο του ως σύγχρονο δημιούργημα, χωρίς τη βοήθεια του θεσμού, όπως έχω την εντύπωση ότι ήταν το τραγουδάκι Satelite πριν 3 χρόνια.![]()
Εγω δε θα δω ;DAuditoryDriving είπε:Επιβάλλεται να πέσει ένα Poll σε φάση θα δω / δε θα δω φέτος eurovision![]()
Α, εχει και Φάιναλ Φορ? ;D Δεν ξερω, απλα μου ειπαν οτι εκεινη τη μερα εχει γιουροβιζιονWaterfall-K είπε:To Σαββατο ειναι ο τελικος ή την Κυριακη?
Εύχομαι να κοπεί στεγνά (βουντού προσέγγιση).Waterfall-K είπε:Η κομματαρα μας βγαινει 9η.
Θα ακουω αναμετάδοση απο ραδιοφωνακι ;DWaterfall-K είπε:Οντως ο τελικος ειναι το Σαββατο. Καλα ρε συ, θα αφησεις τον τελικο της Eurovision για να κανεις live?
Ετσι ομως υπαρχει σοβαρος κινδυνος να σου φυγει καμια "πενια" πανω στο Dark Side Of The Moon.neeq είπε:Θα ακουω αναμετάδοση απο ραδιοφωνακι ;D