- Πόντοι
- 898
Αυτός είσαι !!!
Ποσο μ'αρεσει η Krall-απο καθε αποψη-και ποσο ομορφα παιζει το κομματι.pericles είπε:Aντε να εφρανθουν τα αυτια μας
Kυριολέκτικα? ;DΑυτη η Lorak τι πατος ηταν!!!!
Κι ένα ακόμη (όχι live).pericles είπε:Kαι μενα το ιδιο κι'επειδη δεν την χορταινω παρε και ενα ακομα (παντα live ) ;D ;D
Συγγνώμη δεν το ήθελα φίλως.pericles είπε:Μ'εσκισες Χναρακη ;D ;Dμιλαμε για την αποθεωση της γυναικας......αντε να κοιμηθω τωρα !!!
Αλήθεια σου λέω δεν το πρόσεξα, τώρα το είδα που μου το είπες.Η πλακα ειναι οτι το ανεβασα πριν απο ενα λεπτο στο :τι μουσικη ακουτε τωρα 8)
Φυσικά αναφερόμουν στο Nobody''s Wife... Προφανώς δεν άκουσα το Bird. Ασε... το'χω καψει ο μπάρμπας. ;D Ταπεινά συγγνώμη.yameth είπε:To κομμάτι πάντως της Ανουκ είναι παλια επιτυχία. Του '97 νομίζω.
Τι εγινε το ΥΓ2?audiokostas είπε:ΥΓ1 Όπως έχω ξαναπεί....
+10000audiokostas είπε:Λόγω πηξίματος αλλά και ιδεολογικής αντίθεσης στο foreplay (γυναικεία εφεύρεση) περιμένω μόνο τον τελικό. Άκουσα από περιέργεια το Anoukoτράγουδο από το κινητό αλλά δεν μου είπε τίποτα. Δεν ξέρω και αν πέρασε....
Πίτσα, μπύρα, γέλιο το Σάββατο και κριτική τη Κυριακή.
ΥΓ1 Όπως έχω ξαναπεί, η Krall είναι μάλλον ο μόνος λόγος που έχω κάποια ψήγματα θαυμασμού για τον Costello.