Ελαφρά Μουσική (EU13)

neeq είπε:
Θα ακουω αναμετάδοση απο ραδιοφωνακι ;D
Ετσι ομως υπαρχει σοβαρος κινδυνος να σου φυγει καμια "πενια" πανω στο Dark Side Of The Moon. :P

Παντως εγω θα σε συμβουλευα να αλλαξετε μερα στο live σας. Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα αφησει τον τελικο της Eurovision για να παει να δει μια μπαντα που παιζει Pink Floyd?

Εκτος κι αν βγειτε after, μετα το τελος του τελικου. Αλλα και παλι...
chin2.gif

Μετα το τελος του τελικου ολος ο κοσμος θα εχει κατεβει παραλια και θα πανηγυριζει για την πρωτη θεση που θα εχουμε κατακτησει. Οποτε, αναβολη συναυλιας, αν δεν θελετε να παιξετε μπροστα στον μπαρμαν, στα γκαρσονια και στον πορτιερη. 8)

Έχω ακούσει ότι και ο Αγάθωνας θα ακούει τη συναυλία του neeq από τραντζιστοράκι.

Έτσι και αλλιώς στο σπίτι του θα είναι.

;D ;D ;D ;D ;D

Ας ερθει στο λαιβ ρε να πιει καμια μπυρα, να βγαλουμε κι εμεις το κατιτις μας...

trolley είπε:
Εύχομαι να κοπεί στεγνά (βουντού προσέγγιση).
Ε αν έχεις παίξει στοίχημα, πάω πάσο.

Από περιέργεια, ξέρεις πόσο δίνει το "over", και πόσο το "ημίχρονο-τελικό"? ;D ;D ;D ;D

Οντως ο τελικος ειναι το Σαββατο.
Ναι, αλλά στις 25 Μαΐου, Μπάγερν - Ντόρτμουντ. :D

Δράμα...
Καβάλα, να είναι κι ο Freerock! ;D ;D ;D ;D ;D

Πάντως κι εγώ ασπάζομαι την άποψη του JJ, δεν νομίζω ότι θα πατώσουμε.

Αυτή που κάνει τα σχόλια μαζί με τον Καπουτζίδη, ποια είναι ρε 'σεις;

Το έχει κάψει το κοριτσάκι; Πριν σχολίαζε και επαινούσε το εκπαιδευτικό σύστημα της Φινλανδίας, η οποία "κτίζει τη δική της αυτοκρατορία, παρά τις συντηρητικές (πολιτικές;) επιλογές της"...

Ειλικρινά, αν ξέρει κανείς πείτε μπρε...

..τώρα προτείνει μελέτη του Νορβηγικού οικονομικού μοντέλου...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Την βρήκα.

Λέγεται Μαρία Κοζάκου και φωτό της μπορείτε να δείτε εδώ.

i-maria-kozakou-parousiastria-tou-56ou-diagonismou-tis-Eurovision.jpg

Απ'οτι διαβαζω εδω μεσα ενα ειναι το συμπερασμα:ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ !!!!!!!!!!!! 8) 8)

pericles είπε:
Απ'οτι διαβαζω εδω μεσα ενα ειναι το συμπερασμα:ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ !!!!!!!!!!!! 8) 8)
ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ φίλως.

Μην μπερδεύεις τις ταινίες...

Ενταξει Φιλως :D

Εμενα μου αρεσε το κομματι απο την Αρμενια -ΑΠΛΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ.

Βεβαια δεν εχει ελπιδες (αν μετρησω το χειροκροτημα του κοινου σε σχεση με αυτο της Χοντρουλας Εβραιας και τις κραυγες αποθεωσης στον Agathon &Koza mostra )

Mιλαμε για ολοκαυτωμα κανονικο  ;D ;D ;D

Καλα ρε σεις δεν μποτοθσε να βαψει την μαλλουρα και την μουστακα του ετσι για να ειναι μια μοστρα (οπως οι αλλοι δηλαδη ) γιατι τσιγγουνευτηκαν μια παλιομπογια ; ;D ;D

pericles είπε:
Καλα ρε σεις δεν μποτοθσε να βαψει την μαλλουρα και την μουστακα του ετσι για να ειναι μια μοστρα (οπως οι αλλοι δηλαδη ) γιατι τσιγγουνευτηκαν μια παλιομπογια ; ;D ;D
;D ;D ;D

Παντως Περυ,η καραφλα ητο μακιγιαρισμενη!

Εμενα μου αρεσε το κομματι απο την Αρμενια -ΑΠΛΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ.
Περικλη,τo 'χει γραψει o Iommi των Sabbath οπως προειπε κι ο Illuvatar.

Αυτή που κάνει τα σχόλια μαζί με τον Καπουτζίδη, ποια είναι ρε 'σεις;

Πριν σχολίαζε και επαινούσε το εκπαιδευτικό σύστημα της Φινλανδίας, η οποία "κτίζει τη δική της αυτοκρατορία, παρά τις συντηρητικές (πολιτικές;) επιλογές της"...
Ειπε τετοιο πραγμα?

Μεγαλες κουβεντες "μεγαλων"ανθρωπων αγαπητε. ;D ;D

@gvour ναι το διαβασα αλλα δεν εχει σημασια κατ'εμε ποιος το εγραψε (ειναι ωραιο ουτως η αλλως !!!!)

AΝ ΤΟ ΦΙΛΟΘΕΑΜΟΝ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ NOIZ και ειδικα ο OP του Τhread επιθυμει λεω να ανβασω μια κομματαρα εδω για να χαρουν τα αυτακια μας .Αναμενω την αποφαση σας.

pericles είπε:
@gvour ναι το διαβασα αλλα δεν εχει σημασια κατ'εμε ποιος το εγραψε (ειναι ωραιο ουτως η αλλως !!!!)

AΝ ΤΟ ΦΙΛΟΘΕΑΜΟΝ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ NOIZ και ειδικα ο OP του Τhread επιθυμει λεω να ανβασω μια κομματαρα εδω για να χαρουν τα αυτακια μας .Αναμενω την αποφαση σας.
Άντε βρε που θες και άδεια.

;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back