- Πόντοι
- 2,368
Οι 2 ρυθμικες ειναι παιγμενες με την Kay Thin Twin (10αρες ΤΙ Flatwound),η lead ειναι η Eastwood Tuxedo με Lollar P90s (10αρες D Addario chromes Flatwound).τι κιθαρα ακουμε? Πολυ μου αρεσε ο ηχος της...
στις κιθαρες?Delay και reverb? Έχεις βάλει κι άλλα εφέ?
NI B4 (Vox continental)με το vox organ,hammond vst?....τι ήταν?
Eμένα με χαλάει που βγαίνει ρετρό...Korgious είπε:Βγαίνει ρετρό.. (με το vox organ,hammond vst?....τι ήταν?)![]()
Να σου πω την αληθεια δεν το πολυπροσεξα...εχεις δικιο η μελωδια ειναι....ΠΟΛΥ ελευθερα παιγμενη.... ;Dνομιζω ότι όλη η μελωδία είναι παιγμένη ελεύθερα αλλα με ξενίζουν κάποια τρίηχα. Είναι ιδέα μου?
ΜΙΣΩ τα synths και ΕΙΔΙΚΑ τα συγχρονα.... ;D,hammond,farfisa,rhodes & πιανο...χρησιμοποιω μια και τα λατρευω (αντε να βαλω ποτε ποτε κανα ARP ή Jupiter 8 αλλα ως εκει....)3) Το Β4 δεν μου άρεσε...χάθηκαν τόσα σύγχρονα synths?
ναι σαν...ΚΑΤΣΑΡΟΣ ...οτι πρεπει για να περναει η ωρα ανεβαινοντας με το ασσανσερ στον 17ο οροφο του Πυργου των Αθηνων.... ;D...π.χ. εάν ήταν παιγμένο το ίδιο με ένα σαξ (έστω σαχλόφωνο), θα ακουγόταν αλλιώς.
χωρις ρετρο δεν εχει αξια η ζωη.... ;D (ασε που ΔΕΝ ειναι ρετρο,ειναι συγκεκριμενος ηχος που ευτυχως ζει και βασιλευει στις ημερες μας)Eμένα με χαλάει που βγαίνει ρετρό...
Έτσι κι αλιώς, το κομμάτι από μόνο του είναι ασανσερ (και έτσι όπως το παραφράζεις)...ο Κατσαρός σε χάλασε...άντε παίχτο σαν Roger Washington Jr ;D ;DSuperfunk είπε:ναι σαν...ΚΑΤΣΑΡΟΣ ...οτι πρεπει για να περναει η ωρα ανεβαινοντας με το ασσανσερ στον 17ο οροφο του Πυργου των Αθηνων.... ;D
:-X :-\ :'( ...μα ΠΟΣΟ γέρος είσαι... 8) ;DΜΙΣΩ τα synths και ΕΙΔΙΚΑ τα συγχρονα....
πολυ...να φανταστεις ουτε MAC δεν εχω..... ;D...μα ΠΟΣΟ γέρος είσαι...
εγω σου δεινω pure vintage stuff & εσυ με ξενερωνεις...με τις εϊτιλες....δεν εισαι ανθρωπας εσυ.... ;Dάντε παίχτο σαν Roger Washington Jr
ντροπη...το κομματι ειναι υπεροχο .Έτσι κι αλιώς, το κομμάτι από μόνο του είναι ασανσερ
Δεν χρειάζεσαι MAC...ένα Absynth φτάνει ;D ;D ;DSuperfunk είπε:πολυ...να φανταστεις ουτε MAC δεν εχω..... ;D
Μα δεν το είπα υποτημιτικά...τα περισσότερα ασανσέρ παιγμένα από καλούς παίχτες, είναι υπέροχα...ντροπη...το κομματι ειναι υπεροχο .