Το δικό μου ή το αρχικό?!!!!gskar είπε:Απλά υπέροχο!
cosmic citizen είπε:τεχνικα παρα πολυ καλο και δειχνει οτι το κατεχεις απλα διαλεξε ενα βασικο θεμα
Σε ποιόν από τους 2 μας μιλάτε?...εγώ δεν έχω καμμιά (συνθετική) ευθύνημεχρι το πρωτο λεπτο θυμιζει χατζηνασιο μετα yanni μετα παλι χατζηνασιο αλλα και κλασσικους αργοτερα...για μενα δουλεψε πανω στο πρωτο λεπτο αν και μου αρεσε και το θεμα που παιζει απο το 2.00 εως το 2.50.![]()
To αρχικό. Θα ακούσω και το δικό σου και θα σου πω.marathon είπε:Το δικό μου ή το αρχικό?!!!!
Τώρα ποιά, νοιώθω έτοιμος να διασκευάσω και Nikolas ;D ;D
Ναι το παρατήρησα και εγώ...άλλη μια ένδειξη ότι δεν αρκεί ένα midi file που απλά του περνάς διαφορετικά όργανα και καθάρισες. Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει γραφτεί με την λογική του πιάνου και όχι της άρπας...πιθανόν εάν ο τρίτωνας είχε τον ήχο της άρπας στα αυτιά του, όταν το έγραφε, να το είχε αποδώσει αλλιώς.RayDTutto είπε:Η άρπα δεν μου φαίνεται "φυσική" σε ορισμένα σημεία.
Μικρή παρατήρηση χωρίς ιδιαίτερη σημασία: Ατονάλ είναι το κομμάτι χωρίς καθόλου τονικό κέντρο. Πολυτονικό είναι το κομμάτι με πολλά τονικά κέντρα.Επισης το ολο concept ειναι atonal δηλαδη δεν υπαρχει συγκεκριμενος τονος αλλα αλλαζει πολλες φορες...οταν παιζω τετοιους αυτοσχεδιασμους αλλαζω συχνα τονους γιατι ετσι πιστευω εχει καλυτερο αισθητικο αποτελεσμα και τουλαχιστον ..με εκφραζει αυτος ο τροπος..
yeap εχεις δικιο...τα θεωρητικα μου με εχουν αφησει εδω και καιρο...Jazzjoker είπε:Μικρή παρατήρηση χωρίς ιδιαίτερη σημασία: Ατονάλ είναι το κομμάτι χωρίς καθόλου τονικό κέντρο. Πολυτονικό είναι το κομμάτι με πολλά τονικά κέντρα.
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, δουλεύοντας με το κομμάτι σου, μου θύμισε...Κορκολή. Όχι βέβαια τον Κορκολή που καποια εποχή το έπαιξε Σάκης, αλλά τον κλασσικό πιανίστα Κορκολή. Τον είχα ακούσει να παίζει ένα δικό του ταγκό και δεν το πίστευα ότι ήταν δική του σύνθεση και έπαιζε αυτός...tritonas00 είπε:..Aμομη δεν ακουω Χατζηνασιο ή yanni οποτε οποιαδηποτε ομοιοτητα ειναι εντελως τυχαια..![]()
Μην περιμένετε περισσότερα από ένα φτωχό κιθαρίστα που δεν έχει πάει ΩΔΕΙΟ!!! ;D ;Dκαι αν μπορει καποιος να το βαλει σε κανενα καλο VSTi piano ...
tritonas00 είπε:Ενας αυτοσχεδιασμος στο πιανο....Το εγραψα με το pianoreq VSTi.Τη γνωμη σας...![]()
![]()
tritonas00 είπε:Ενας αυτοσχεδιασμος στο πιανο....Το εγραψα με το pianoreq VSTi.Τη γνωμη σας...![]()
![]()