Έκκεντρον - Θεσσαλονίκη

Regent είπε:
ναι ρε φίλε. είναι πολύ παλιο μαγαζί. pub είναι. απο μουσικές 60's 70's rock, blues,soul, funk etc.
πριιν 10 χρονια επαιζε ετσι τωρα πλεον εχει γινει ενα μαγαζι της σειρας(οσο αφορα την μουσικη)

εχω περασει απιστευτες στιγμες κ ενα σημαντικο μερος της ζωης μου εκει μεσα....

αχ.......... :'(

Να πάς είναι φοβερό μαγαζί.Αν δεν έχεις πει κλασσικά αριστουργήματα όπως leffe και Duvel ήρθε η ώρα σου.Για δες αν έχουν και Samischlaus ,(έχω καιρο να πάω και δε θυμάμαι) αν έχουν θα τσούζει πολύ η τιμή της αλλά αξίζει...είναι το κάτι άλλο.

Μήπως λοιπόν να κανονίζαμε και μία μπυροποσία στο εν λόγω μαγαζί για να δούμε αν και κατά πόσο έχει όντως 110 είδη;;  :D

OurDarkness είπε:
Μήπως λοιπόν να κανονίζαμε και μία μπυροποσία στο εν λόγω μαγαζί για να δούμε αν και κατά πόσο έχει όντως 110 είδη;;  :D
αν αποφασιστεί είμαι ΜΕΣΑ.

Ρε παιδιά, καλό το Έκκεντρον, αλλά μήπως παραείναι τσιμπημένες οι τιμές?

5.50 Ευρώ για μια Budweiser (τσέχικη, πολύ ωραία) 330 ml?

sentientno6 είπε:
Ρε παιδιά, καλό το Έκκεντρον, αλλά μήπως παραείναι τσιμπημένες οι τιμές?

5.50 Ευρώ για μια Budweiser (τσέχικη, πολύ ωραία) 330 ml?
Ναί, αυτό ισχύει, οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες... Ε πληρώνεις και τα... παρελκόμενα!  ;D

trigga είπε:
τι εχει γυμνοστηθες πιστές της golden bananas?
Ε, γενικώς τα παρελκόμενα... Τοποθεσία, χώρος, κόσμος, όνομα, κ.ο.κ. Καταλαβαίνεις...  :-X

Παιδιά τώρα που γυρίζει πείτε και άλλα καλά μπαράκια τέτοιου στυλ που δεν είναι αποκλειστικά κοντά στην παραλία κλπ.. (Δλδ εκτος Ziggy, Εκκεντρο, flipside, Θερμαϊκός, ήλιος κλπ, νερό που καίει) Είμαι φοιτητής 2ο έτος και θέλω τα έχω βαρεθεί τα συγκεκριμένα :/

Δες το Stones που είναι κοντά στην Αγ. Σοφίας.

Δες Λαδάδικα (Eightball, X Club, Dizzy, Harley κλπ).

Χμμμ... δεν μου έρχεται κάτι άλλο. Σίγουρα κάποιος άλλος θα σου πει  ;)

Koντά στο έκκεντρο είναι η κιβωτός(στον ίδιο δρόμο λίγο πάνω),ένα άλλο δεν θυμάμαι όνομα σε δρόμο παράλληλο στο έκκεντρο προς εθνικής αμύνης  δίπλα στο Λωτό, το dizzy dolls στα λαδάδικα, το μπαράκι σε δρόμο στενό παράλληλο στη εγνατία στο ύψος της βενιζέλου(ανεβαίνεις βενιζέλου από εγνατία πρώτο στενό δεξιά είναι ένα μπαράκι με εσωτερικό πάτωμα κτλ), Εthnic πρίγκιπος νικολάου,........

Αααα... υπάρχει και το Πτυχίο πιο πάνω απο την Καμάρα, καθώς και το Σορόκος (?) στην ίδια περιοχή.

AlarV είπε:
Παιδιά τώρα που γυρίζει πείτε και άλλα καλά μπαράκια τέτοιου στυλ που δεν είναι αποκλειστικά κοντά στην παραλία κλπ.. (Δλδ εκτος Ziggy, Εκκεντρο, flipside, Θερμαϊκός, ήλιος κλπ, νερό που καίει) Είμαι φοιτητής 2ο έτος και θέλω τα έχω βαρεθεί τα συγκεκριμένα :/
ΑΡΚ

Πιο πανω απο ziggy

sentientno6 είπε:
Αααα... υπάρχει και το Πτυχίο πιο πάνω απο την Καμάρα, καθώς και το Σορόκος (?) στην ίδια περιοχή.
Για το πτυχίο θα πω μόνο ότι είναι σταθερή αξία κ βαράω 8ωρα...άλλωστε με 3 ευρα την μισόλιτρη αμστελ δε μπορείς να κάνεις αλλίως! όσο για το σορόκο, είναι στην Μακρυγιάννη, κάθετη στην Ιασωνίδου και προσωπικα το απεχθάνομαι! ;D

Στα λαδάδικα εννοείται CULT(καμιά σχέση με το παλιό στην κούσκουρα αλλά έχει ωραία live και φυσιολογικές τιμές) και ΑΔΥΤΟ..

Στο παλιό Cult στην κούσκουρα έχω άδειάσει αρκετές νταμιτζάνες με ούζο βύσσινο.......καλτ μαγαζί με τα όλα του..... 8)

criss_mpleeth7 είπε:
Για το πτυχίο θα πω μόνο ότι είναι σταθερή αξία κ βαράω 8ωρα...άλλωστε με 3 ευρα την μισόλιτρη αμστελ δε μπορείς να κάνεις αλλίως! όσο για το σορόκο, είναι στην Μακρυγιάννη, κάθετη στην Ιασωνίδου και προσωπικα το απεχθάνομαι! ;D

Στα λαδάδικα εννοείται CULT(καμιά σχέση με το παλιό στην κούσκουρα αλλά έχει ωραία live και φυσιολογικές τιμές) και ΑΔΥΤΟ..
Και Amstel και φουλ στο νερό να υποθέσω?  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back