Έκκεντρον - Θεσσαλονίκη

St4rg4z3r είπε:
Όχι ρε... Μια χαρά είναι η μπύρα!
Nαι ρε όντως μια χαρά είναι, βαρελίσια σε παγωμένο ποτήρι έχω τσεκάρει κ τη διαδικασία σερβιρίσματος! (κοντεύω να γίνω στελεχος εκεί μέσα!)

Πάντως με την κατάλληλη παρέα προτείνω ανεπιφύλακτα τα παρακάτω:

1.Πτυχίο

2.Διαχρονικό (λίγο πιο κάτω με αρκετά καλή μουσική σε φαση rock-reggae-or-something)

3.The blues bar (στην αρχαία αγορά, το χειμώνα είναι όλα τα λεφτά)

4.Αρχέγωνο(η κλασσική αξία στη Μαρτίου, κ προσωπικά για μένα έχει την καλύτερη μουσική για καφε και χαβαλέ plus wireless δικτυο, άσε που θα ήταν ότι πρέπει για μπυροποσία λόγω..μεγέθους! ;))

και για να συμπληρωθεί η λίστα-διαφήμιση :P

μετά από όόόόλα αυτά χτυπάτε και ένα σουβλάκι στο ΕΤΣΗ (ναι με Η γραφεται ;)) και είστε comple.. :)

παιδιά..ξέρει κανείς να μου πει που ακριβώς είναι η τσεχικη στην τούμπα..?

μένω τουμπα και οσες φορές έχω ανεβει την λαμπράκη προς τα πάνω δεν είδα καμια μπυραρία  :(

Δεν ειναι πανω σε κεντρικο δρομο, για αυτο. Θυμαμαι ειναι σε ενα παραλληλο κατω απο τον κεντρικο, πισω απο ενα σχολειο, διπλα σε ενα σουπερμαρκετ (nailed it :P).

Εχω χρονια να παω και δε ξερω καθολου την περιοχη της Τουμπας οποτε δε μπορω να σε βοηθησω παραπανω.

schafferbfg είπε:
παιδιά..ξέρει κανείς να μου πει που ακριβώς είναι η τσεχικη στην τούμπα..?

μένω τουμπα και οσες φορές έχω ανεβει την λαμπράκη προς τα πάνω δεν είδα καμια μπυραρία  :(
Φαντάσου την Λαμπράκη την στάση Βαρνάβα. Στη γωνία έχει ένα σχολείο. Πριν το σχολείο (όπως πάει η φορά του  δρόμου) έχει ένα στενό (κατηφόρα) που σε βγάζει σε σουπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας. Κατεβαίνοντας το στενό στα δεξιά σου βρίσκεις δρομάκια παράλληλα στην Λαμπράκη. Δεν θυμάμαι αν είναι στο πρώτο ή στο δεύτερο παράλληλο της Λαμπράκη. Πάντως αν κάνεις το γύρο του τετραγώνου με το σουπερ μαρκετ θα τη βρεις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back