- Πόντοι
- 16
Λάκη δίκιο έχεις. Μιας και είμαστε συνάδελφοι, μπας και έχεις όραμα να γίνουμε καθίκια δηλ δικηγόροι-μάνατζερς με πούρα και μεγάλα δαχτυλίδια; Αφού η φάση μπάντα δεν προχωρά... ;D ;D ;D
Δεν θέλω καν να σκέφτομαι την περίπτωση ότι υπήρξαν 10 τέτοιες φάσεις στην ζωή μουmarathon είπε:Υπάρχει και η άλλη λύση που εφαρμόζω...όταν είμαι σε τέτοια φάση (περίπου)...φτιάχνω μία καινούργια κιθάρα ;D ;D η οποία με προκαλεί να ξαναπαίξω...
ΔΕΝ έγινες ακόμα;;;;;stavros911 είπε:να γίνουμε καθίκια δηλ δικηγόροι-μάνατζερς με πούρα και μεγάλα δαχτυλίδια
το γεγονός να μας έχουν "πάρει" και να μη μας το λένε από ευγένεια δεν σου περνάει από το μυαλό έ?.... ;Dmarathon είπε:καλά σου λέει...εδώ δεν πήραν εμάς... ;D ;D
Μη το κανεις θεμα. Παντα βοηθαω τη νεολαια...samy paraga είπε:συγχρόνως γνώρισα και από εδώ μέσα και μερικούς άνθρωπες καλοσυνάτους μουσικαράδες που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς, να με συνδράμουν στις δημιουργίες μου.
Η πενηντάρα φίλος, ίσον δυο 25άρες. Εγώ είμαι σαν τη Σαρον Στόουν...μην ανοίξω τα πόδια μου ;Dnpap είπε:το γεγονός να μας έχουν "πάρει" και να μη μας το λένε από ευγένεια δεν σου περνάει από το μυαλό έ?.... ;D
Σταύρο αν είναι κάνα Fender jazz bass, ρίξε σύρμα να έρθω να σε βοηθήσω να το ξεφορτωθείς το... παλιοκούτσουρο ;Dstavros911 είπε:Η ερώτηση είναι αν έχει νόημα να ασχολούμαι ακόμα με το όργανο και αν είναι σοφή κίνηση να του δώσω μια να πάει στα κομμάτια να μη το βλέπω και με διαολίζει...
stavros911 είπε:όταν με ρωτάνε τι μου αρέσει περισσότερο, απαντώ "η μουσική".
Δε νομιζω οτι υπαρχει καποιο διλημμα...αν έχει νόημα να ασχολούμαι ακόμα με το όργανο και αν είναι σοφή κίνηση να του δώσω μια να πάει στα κομμάτια να μη το βλέπω και με διαολίζει...
αυτό να μη το ξαναπεις ούτε για αστείο...axtarmas είπε:Αν πάψει να έχει νόημα, θα πάψει να έχει νόημα η ζωή μου, οπότε δεν γαμιεται και η ανεργία και όλα;
κι εγώ ρε φίλος που είμαι σαν την Μισέλ (Φάιφερ) τι να κάνω δηλαδής?marathon είπε:Η πενηντάρα φίλος, ίσον δυο 25άρες. Εγώ είμαι σαν τη Σαρον Στόουν...μην ανοίξω τα πόδια μου ;D
Το ήξερα πως ο δάσκαλος της εναλλακτικής είναι κάπως εναλλακτικός ;D ;D ;D ;D ;D ;Dnpap είπε:δια το αίτημα σου που μόλις είδα απευθύνσου στην Σάρον... αυτή είναι το κακό κορίτσι...![]()